Αν θες να ξεράσεις.
Κατέβηκα στην αγορά,πριν λίγο και τους είδα, στην πλατεία Κοτζιά.
Δεν άντεξα κι έβαλα μια φωνή:Κοίταζαν σαν χάνοι.
Ομοφοβικός κι εγώ...
Αν θες να ξεράσεις.
Κατέβηκα στην αγορά,πριν λίγο και τους είδα, στην πλατεία Κοτζιά.
Δεν άντεξα κι έβαλα μια φωνή:Κοίταζαν σαν χάνοι.
Ομοφοβικός κι εγώ...
Ηταν κι ο Σκέρτσος ;
Μετρας απουσιες????Ηταν κι ο Σκέρτσος ;
Οχι ,παρουσίες μετραωΜετρας απουσιες????
Πήγε και το Παλουκαρι για να μην ξεχάσει το βίτσιο του
Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ πριν ένα τετράμηνο έγραφε 135 ευρώ επιδότηση 85 ευρώ πληρωμή τώρα σε αυτό έγραφε 3,73 ευρώ επιδότηση κράτους 85 ευρώ πληρωμή. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν
Aυτοί που εισπράττουν την επιδότηση ,μαζί με αυτούς που τους την δίνουν ,κοροϊδεύουν όλους εμάς.Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ πριν ένα τετράμηνο έγραφε 135 ευρώ επιδότηση 85 ευρώ πληρωμή τώρα σε αυτό έγραφε 3,73 ευρώ επιδότηση κράτους 85 ευρώ πληρωμή. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν
Δεν το παρακολούθησα λεπτομερώς αγαπητέ συγκυνηγέ του forum,το να ντύσει όμως κάποιος ιερέας ''παπαδάκια'' κορίτσια δεν είναι κάτι ασήμαντο:από τα χρόνια των Αγίων Αποστόλων υπάρχει η απαγόρευση να αναλαμβάνουν οι γυναίκες ιερατικά,ας πούμε,καθήκοντα. Βέβαια εδώ δεν έγιναν μεν ΄΄ιέρειες΄΄ ωστόσο δεν επιτρέπεται από τα αρχαία χρόνια. Σκέψου ότι η Παναγία,το αγιώτερο πλάσμα ανάμεσα σε αγγέλους και ανθρώπους και ΔΕΝ έγινε ούτε παπάς ούτε δεσπότης. Κάποιο λόγο σίγουρα θα είχαν οι Άγιοι Απόστολοι...Και μην το βλέπουμε ως ''νεωτερισμό''.Οι νεωτερισμοί και οι ανανεώσεις δεν είναι για παντού και πάντα...Στο λέω λίαν φιλικά και χωρίς ''ξερολισμό''. Εξάλλου δεν είμαι θεολόγος ούτε ιερεύς...Υ.Γ. Στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες υπήρχαν οι ''υποδιακόνισσες''.Αυτές,παρά τον τίτλο τους,δεν ιερουργούσαν αλλά βοηθούσαν-υπηρετούσαν και το κοινωνικό έργο της τότε Εκκλησίας π.χ. στις κοινές τράπεζες φαγητού και άλλα που δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.
Τους έστειλε όλους η Ζωζώκα και έβαλε και τον σύντροφό της,που δεν ήταν υποψήφιος.Άρχισε η φαγωμαρα αγαπουλες.View attachment 73295
Ομόρφυνε λίγο ή μου φαίνεται ?Άρχισε η φαγωμαρα αγαπουλες.View attachment 73295