Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
https://www.google.com/amp/s/www.er...a-tis-thrakis-me-tis-diloseis-peri-tourkikis-
meionotitas/%3famp

Μην τρώγεστε.Κι οι δύο,μειοδότες, είστε.

Οι άλλοι, κρατάνε στη φυλακή ακόμη,εκλεγμένο δήμαρχο κι εδώ πετάμε χαρταετό.
Οι Τούρκοι,σε αντίστοιχη περίπτωση,θα είχαν <<καθαρίσει>>την υπόθεση.

Last edited:
Ρίξτε μια ματια στος κοστος ΜWH σε ολη την Ευρωπη .
Δευτερη πιο ακριβη η Ελλαδαρα με σχεδόν διπλη τιμη απο τις περισσότερες .

Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ πριν ένα τετράμηνο έγραφε 135 ευρώ επιδότηση 85 ευρώ πληρωμή τώρα σε αυτό έγραφε 3,73 ευρώ επιδότηση κράτους 85 ευρώ πληρωμή. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν

Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ πριν ένα τετράμηνο έγραφε 135 ευρώ επιδότηση 85 ευρώ πληρωμή τώρα σε αυτό έγραφε 3,73 ευρώ επιδότηση κράτους 85 ευρώ πληρωμή. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν
Aυτοί που εισπράττουν την επιδότηση ,μαζί με αυτούς που τους την δίνουν ,κοροϊδεύουν όλους εμάς.

Last edited:
Δεν το παρακολούθησα λεπτομερώς αγαπητέ συγκυνηγέ του forum,το να ντύσει όμως κάποιος ιερέας ''παπαδάκια'' κορίτσια δεν είναι κάτι ασήμαντο:από τα χρόνια των Αγίων Αποστόλων υπάρχει η απαγόρευση να αναλαμβάνουν οι γυναίκες ιερατικά,ας πούμε,καθήκοντα. Βέβαια εδώ δεν έγιναν μεν ΄΄ιέρειες΄΄ ωστόσο δεν επιτρέπεται από τα αρχαία χρόνια. Σκέψου ότι η Παναγία,το αγιώτερο πλάσμα ανάμεσα σε αγγέλους και ανθρώπους και ΔΕΝ έγινε ούτε παπάς ούτε δεσπότης. Κάποιο λόγο σίγουρα θα είχαν οι Άγιοι Απόστολοι...Και μην το βλέπουμε ως ''νεωτερισμό''.Οι νεωτερισμοί και οι ανανεώσεις δεν είναι για παντού και πάντα...Στο λέω λίαν φιλικά και χωρίς ''ξερολισμό''. Εξάλλου δεν είμαι θεολόγος ούτε ιερεύς...Υ.Γ. Στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες υπήρχαν οι ''υποδιακόνισσες''.Αυτές,παρά τον τίτλο τους,δεν ιερουργούσαν αλλά βοηθούσαν-υπηρετούσαν και το κοινωνικό έργο της τότε Εκκλησίας π.χ. στις κοινές τράπεζες φαγητού και άλλα που δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.

Το να κρατα ενα κοριτσακι μια λαμπαδα η ενα εξαπτερυγο σε μια λιτανεια δεν ειναι ιερουργεια. Ουτε νεωτερισμος ειναι ουτε τιποτα. Οπως το βλεπει κανεις. Εγω μονο θετικα μπορω να το δω και ειμαι πτυχιουχος Κοινωνικης θεολογιας του ΑΠΘ με λιαν καλως 8....

Status
Not open for further replies.
Back