Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Βόρεια Κορέα ψηφίζεις?
Πήγε ώρα φαγητού.
Δεν είχε πάει κανείς εφορευτική επιτροπή
Ήμουν και εγώ αναπληρωματικός αλλά δούλευα στις μία και χαλάστηκε που δεν έκατσα, υπήρξε στιγμιαία ένταση

Ρεμπάπ για να βάλει μυαλό ... αχαχαχαχαχα
Για τιμωρία έπρεπε να μην τον πάρουν,να γυρίσει ο γκαντέμης να τον δεί,να τον αλφαδιάσει καλά,και να του έρθουν και οι εφτά πληγές του Φαραώ μετά να βάλει μυαλό

Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος «Σπαρτιάτες»
"Ευχαριστούμε τον κο Κασιδιαρη για τη βοηθεια ..."
Τι αλλο θα ακούσουμε .
Mήν ανησυχείς ! Η ευημερία καί η ανάπτυξη της χώρας θα συνεχίσει απ'εκεί που έμεινε ......

Mήν ανησυχείς ! Η ευημερία καί η ανάπτυξη της χώρας θα συνεχίσει απ'εκεί που έμεινε ......
Δεν εχω καμία ανησυχία Λάμπη. Εξάλλου και στάσιμη να μείνει η ευημερία ,κανένα πρόβλημα. Όλοι ευχαριστημένοι.

Θα κάνω εδώ μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω σε τι θέμα πάει και χρειάζομαι τις γνώσεις οποίου ξέρει με πήγαν στην αστυνομία γιατι γαυγίζει ένας σκύλος μου και έφυγαν κάτι τουρίστες πελάτες από ένα rnb που ειναι εδώ στη γειτονιά και έλεγε αυτός ότι του έγραψαν κακά σχόλια και του δυσφιμουν το σπίτι οι αστυνομικοί ήθελαν να με γράψουν 500 ευρώ και με την πολύ φασαρία μου είπαν αν ξανάρθουμε δεν τη γλυτώνεις μπορούν να μου βάλουν πρόστιμο για αυτό το λόγο?

Βλέπω τον Τσίπρα να παραιτείται και να ξαναβγαίνει πρόεδρος με 100%.
Μετά από αυτόν το χάος.

Πάρτε τα μέτρα σας για Μητσό ... ηφαίστιο Σαντορίνης μανιτάρι προβλέπω.
Θα παραιτηθεί και θα βάλει για ξανά για πρόεδρος όντας ο μόνος υποψήφιος άλλα κόλπα λέμε .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back