Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αλλά περιμένετε μέχρι τέλους ... μπορεί οι συνθήκες να αλλάξουν σε 2 ημέρες και να είναι ξανά ο μοναδικός υποψήφιος που θα πάρει 100%.
Ξέρει από κωλοτούμπες.
.sarcastic. fgr2
Αν το καλοσκεφτείς είναι ένα προδομενο παλικάρι, κάτι σαν τον Κουρκουλο δηλαδή...
1) Με την βοήθεια του απογόνου των ναζιστοτσολιαδων πούλησε την ιστορία και την γλώσσα της ελληνικής Μακεδονίας για χάρη της πατρίδας του γαπ και του νατο.
2) με όλο τον συρφετό ψήφισε δύο ακόμα μνημόνια τακτοποιοντας τους απανταχού τραπεζίτες σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Φρανκφούρτη,Βατικανο και έθαψε την Ελλάδα για 100 χρόνια.
3) έκανε μηδενική αντιπολίτευση δίνοντας έτσι απόλυτη εξουσία στο Μητς.
Και παρολαυτα δεν βρέθηκε προεκλογικά ένας πουθτης από Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα να πει μια καλή κουβέντα γιαυτό το κουρασμένο παλικάρι. Δεν θα πρεπε ο Μητς να του έχει προσφέρει τουλάχιστον μια πρώτη θέση στο Επικράτειας για την συνεισφορά του στο δεύτερο θρίαμβο της ΝΔ;
Τι του μένει πλέον; Να ασχολειθει με την προετοιμασία των παιδιών του μπας και γίνουν και αυτά επιτυχημένοι πρωθυπουργοι σαν τον πατέρα τους.

Last edited:
Αν το καλοσκεφτείς είναι ένα προδωμενο παλικάρι, κάτι σαν τον Κουρκουλο δηλαδή...
1) Με την βοήθεια του απογόνου των ναζιστοτσολιαδων πούλησε την ιστορία και την γλώσσα της ελληνικής Μακεδονίας για χάρη της πατρίδας του γαπ και του νατο.
2) με όλο τον συρφετό ψήφισε δύο ακόμα μνημόνια τακτοποιοντας τους απανταχού τραπεζίτες σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Φρανκφούρτη,Βατικανο και έθαψε την Ελλάδα για 100 χρόνια.
3) έκανε μηδενική αντιπολίτευση δίνοντας έτσι απόλυτη εξουσία στο Μητς.
Και παρολαυτα δεν βρέθηκε προεκλογικά ένας πουθτης από Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα να πει μια καλή κουβέντα γιαυτό το κουρασμένο παλικάρι. Δεν θα πρεπε ο Μητς να του έχει προσφέρει τουλάχιστον μια πρώτη θέση στο Επικράτειας για την συνεισφορά του στο δεύτερο θρίαμβο της ΝΔ;
Τι του μένει πλέον; Να ασχολειθει με την προετοιμασία των παιδιών του μπας και γίνουν και αυτά επιτυχημένοι πρωθυπουργοι σαν τον πατέρα τους.
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν...........

<να τις παίρνω στο μαξιλάρι μου και να τις βασανίζω. Και αυτό έκανα τα τρία τελευταία εικοσιτετραωρα>. Από την χθεσινή ομιλία του τσιπρα. Κινκυ τον βρίσκω. Και τρία εικοσιτετραωρα ; κόψε κάτι ρε ογκολιθε της πολιτικής.

Κανονικά,στα αστεία, έπρεπε να το βάλω.
Αυτό το ευχαριστώ δεν το ήξερα ...
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Δημήτρη οι πολιτικοί από αυτά ... μιλάμε για παχύδερμα (όλοι ανεξαιρέτως)

<να τις παίρνω στο μαξιλάρι μου και να τις βασανίζω. Και αυτό έκανα τα τρία τελευταία εικοσιτετραωρα>. Από την χθεσινή ομιλία του τσιπρα. Κινκυ τον βρίσκω. Και τρία εικοσιτετραωρα ; κόψε κάτι ρε ογκολιθε της πολιτικής.
Το καλύτερο δεν το έβαλες

Δηλώνω και σήμερα, αυτή τη σημαντική μέρα για μένα, περήφανος για όσα πετύχαμε. Για την έξοδο από τα μνημόνια και τη ρύθμιση του χρέους. Για την επούλωση των τραυμάτων της κοινωνίας και της οικονομίας. Για τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας που αποκαταστήσαμε. Και βέβαια για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό το έργο είναι δικό σας και δικό μας. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.

όχι ότι τα άλλα παχύδερμα είναι καλύτερα.

Έχει μάλλον λίγο παραδάκι παραπάνω η υπουργοποίηση και δημιουργούν τσικό για το μέλλον.
Απλά μεταφέρονται αρμοδιότητες από άλλα υπουργεία.
Ψηλά τα μανίκια όλοι !!!

ps
Αίσθηση προκαλεί στη χώρα μας ο αριθμός των 62 υπουργών και υφυπουργών που αποτελούν το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τις εκλογές της Κυριακής και τον ορισμό τους από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

View attachment 74014

https://www.xalkidikipolitiki.com/2023/06/28/γιατί-η-χώρα-μας-έχει-τόσους-υπουργούς/
Πέρασε και τον Αλί μπαμπά αυτός είχε 40 .sarcastic.

Αποκλείεται, θα μαλώσουν για την καρέκλα και θα επέλθει άμεσα αλυσιδωτή διάσπαση :cool:
Κλασικη περιπτωση. Ο Συριζα θα διασπαστει στις συνιστωσες του. Ηδη απο το αρχικο μορφωμα εχουν λακισει η τους εδιωξαν κλωτσηδον ο Μπαρουφας η Ζωη×100 οι τιτανες Λαφαζανης και Στρατουλης και να μην ξεχναμε την υπερτατη πολιτικη μορφη που λεγεται Ραχηλ Μακρη. Εχουν δει πολλα τα ματια μας τοσα χρονια αλλα τοσα σουργελα μαζεμενα υπο την σκεπη του αχαστου Αλεξη ποτε... Μονος του επαιζε μπαλα ο Δρακουμελ στις εκλογες δυστυχως. Και αν κρινω και και απο τον πρασινο Νικολακη , αν δεν βγαλει απο μονος του τα ματια του ο ανεμελος ποδηλατης θα κατσικωθει στο Μαξιμου για πολλα χρονια...

Υ.Γ ανυπομονω για την πρωτη ομιλια του γιγαντα Μπιμπιλα στην βουλη....

@Χάρης Π @Alex37 @Duca di Montefeltro θέλω βαθμολογία από 0-10

Εγώ ψηφίζω Έφη πάντως στις επόμενες εκλογές, όχι ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ίδιοι είναι αλλά η Εφάρα κάνει την διαφορά.
.sarcastic.

View attachment 74069View attachment 74070
Αγόρι μου είσαι πολύ πίσω να τι ψηφίζω εγώ χρόνια τώρα το ποιο σέξι αγόρι

1688053675064.png κοιτά στιλ φινέτσα.love.

Κλασικη περιπτωση. Ο Συριζα θα διασπαστει στις συνιστωσες του. Ηδη απο το αρχικο μορφωμα εχουν λακισει η τους εδιωξαν κλωτσηδον ο Μπαρουφας η Ζωη×100 οι τιτανες Λαφαζανης και Στρατουλης και να μην ξεχναμε την υπερτατη πολιτικη μορφη που λεγεται Ραχηλ Μακρη. Εχουν δει πολλα τα ματια μας τοσα χρονια αλλα τοσα σουργελα μαζεμενα υπο την σκεπη του αχαστου Αλεξη ποτε... Μονος του επαιζε μπαλα ο Δρακουμελ στις εκλογες δυστυχως. Και αν κρινω και και απο τον πρασινο Νικολακη , αν δεν βγαλει απο μονος του τα ματια του ο ανεμελος ποδηλατης θα κατσικωθει στο Μαξιμου για πολλα χρονια...

Υ.Γ ανυπομονω για την πρωτη ομιλια του γιγαντα Μπιμπιλα στην βουλη....

Ενα από τα ατού της κατοσταρας Ζώης στην βουλή.
Έχω βάλει το καναλι της βουλής στο 1 του τηλεκοντρόλ για να μην το ψάχνω όταν έχει ομιλίες από τους καραβισιους της πλεύσης.

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, στέκομαι σε μια ουρά 30 ατόμων έξω από μια τράπεζα. Περιμένω να κάνω ανάληψη €60 από τις καταθέσεις μου.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δραματικές αυτές μέρες, που βρεθήκαμε με το ένα πόδι εκτός ευρώ επειδή ένα ανόητο κωλόπαιδο με παρδαλά πουκάμισα αποφάσισε να παίξει στα ζάρια τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την αβεβαιότητα και τον τρόμο για το τι θα επακολουθήσει.Και σήμερα, ο υπαίτιος για την καταρράκωση της αξιοπρέπειας που κόστισε €100 δις, παραιτήθηκε.Στα τσακίδια και να μην στεριώσει πουθενά.

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, στέκομαι σε μια ουρά 30 ατόμων έξω από μια τράπεζα. Περιμένω να κάνω ανάληψη €60 από τις καταθέσεις μου.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δραματικές αυτές μέρες, που βρεθήκαμε με το ένα πόδι εκτός ευρώ επειδή ένα ανόητο κωλόπαιδο με παρδαλά πουκάμισα αποφάσισε να παίξει στα ζάρια τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την αβεβαιότητα και τον τρόμο για το τι θα επακολουθήσει.Και σήμερα, ο υπαίτιος για την καταρράκωση της αξιοπρέπειας που κόστισε €100 δις, παραιτήθηκε.Στα τσακίδια και να μην στεριώσει πουθενά.
Εγώ πάντως θα ήθελα να τον δω στο SURVIVOR ALL STARS .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back