Μόνο κωλοστριγκα και ξωβυζα σουτιέν σε θάλασσες και ακτές
Και μετά θέλουμε να υπηρετήσουν οι νέοι 12 μήνες στο στρατο Να κάνουν τί ; δεν μαθαίνουν που δεν μαθαίνουν τίποτα, ούτε τα χόρτα στο στρατόπεδα δεν κόβουν;
Αν επιμείνει ο κνησμός στα γεννητικά όργανα, έχεις τον αριθμό μου.Κι έλεγα γιατί με ξυνουν απο το πρωί....
Με τις φωτό που βάζεις,δεν πρόκειται να πατήσει γάτα!!Αν επιμείνει ο κνησμός στα γεννητικά όργανα, έχεις τον αριθμό μου.
Ζούμε στην εποχή της συμπερίληψης.Εκτός κι είναι"περήφανος"...
Μ@@@@ ψηρες!!!! ξυρησετα και σε βαλτά σε καυτό νερο!!!!!Παραιτήθηκε λέει ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μηταράκης.
Κι έλεγα γιατί με ξυνουν απο το πρωί....
Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμα;Μ@@@@ ψηρες!!!! ξυρησετα και σε βαλτά σε καυτό νερο!!!!!
5 λεπτά αρκούν αν τα θες μελάτα!!!!!Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμα;
Να βλέπει ο λαός τι σούργελα ψηφίζει!!! Ο αλλος πήγε για διακοπές και η Ελλάδα φλέγεται …ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.. μα ποσό μ@@@@@ πρέπει να είσαι να κανεις τέτοια πραγματα
μητσο αυτο το δεν μαθαινουν ειναι μεγαλη ιστορια αστο γιατι βρωμαει απο παντου άπο τους γονεις τους πολιτικους Πιστευω να με πιανειςΚαι μετά θέλουμε να υπηρετήσουν οι νέοι 12 μήνες στο στρατο Να κάνουν τί ; δεν μαθαίνουν που δεν μαθαίνουν τίποτα, ούτε τα χόρτα στο στρατόπεδα δεν κόβουν;
Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν γκεϊμπέκικο Πατούλη, εγώ δεν υιοθετώ και διαψεύδω κατηγορηματικά αυτές τις κακεντρεχείς και ανυπόστατες φήμες.
Πισωκεντας κ αυτόςπάει χάλασε ο κόσμοςΚάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν γκεϊμπέκικο Πατούλη, εγώ δεν υιοθετώ και διαψεύδω κατηγορηματικά αυτές τις κακεντρεχείς και ανυπόστατες φήμες.
Πολυ λες. Σε 5 εχουν πετρώσει.5 λεπτά αρκούν αν τα θες μελάτα!!!!!
Παει και το Ζάππειο. Εγινε μπουζοκομάγαζο.