Translate is available.@rxìdi
Translate is available.@rxìdi
Ένας απ' τους δύο διδύμους γεννητικούς αδένες άρρενος ατόμουTranslate is available.
Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτε.Κινεζοποιηση λέγεται το μοντέλο αυτό ,που ούτως ή άλλως εφαρμόζεται από πολλούς για να επιβιώσουν με τις οικογένειές τους και υπάρχουν και άλλοι που την αναζητούν τη δεύτερη δουλειά λόγο ανάγκης.Απλα οι άνθρωποι φροντίζουν να σε φτάσουν σε αυτό το σημείο για να το θεωρήσεις αυτονόητο και να μην έχεις και ανχος μη σε πιάσουν και βρεις το μπελά σου .Ελληνικέ Λαέ θα έλεγα η Ελλάδα ανήκει στο κοπρόσκυλα και κομματόσκυλα που εσύ ψηφίζεις καλά να πάθεις .Σύντομα θα τελειώσει και το βλέμμα για πολλούς και θα λιγοστέψουν και οι βολεμενοι αλλά τότε θα είναι αργά θα είσαι πρόσφυγας στο τόπο σου .Με λιγότερα δικαιώματα από τους λαθρεπιβάτες που ξεφορτώνονται κάθε μέρα και πληρώνεσαι για να κάνεις το μαλάκα.Ολα είναι λεφτά δυστυχώς μαζεύεται φυσίγγια όσοι μπορείτε ίσως να χρειαστούν κάποια στιγμή όταν ξυπνήσει ο κόσμος εάν ξυπνήσει ποτέ .Πριν την πανευρωπαϊκή διακυβέρνηση και τη διάλυση του αμερικανικού πτωχευμένοι ονείρου.https://www.news247.gr/politiki/geo...-stoys-anthropoys-tis-aristeras.10135676.html
Το θέμα δεν είναι, η δεξιά κι η αριστερά,βρε μαλακομπουμπούκο.
Είναι ότι κάποιος(αριστερός ή δεξιός) θα εργάζεται δεκαέξι ώρες, για να τα φέρει βόλτα.Γιατί με το οχτάωρο,δεν βγαίνει.
Γελοίε!
Κάποια στιγμή θα σταματήσει το θέμα είναι ποτέ και πως !!!! Ξέρει κανενας με τι ισοτιμία μπήκαμε σε αυτό το μπουρδελο που λέγεται ευρο-πέος!!!!!! 1 προς 340 όταν η άλλες χώρες μπήκανε πως !!!!Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτε.Κινεζοποιηση λέγεται το μοντέλο αυτό ,που ούτως ή άλλως εφαρμόζεται από πολλούς για να επιβιώσουν με τις οικογένειές τους και υπάρχουν και άλλοι που την αναζητούν τη δεύτερη δουλειά λόγο ανάγκης.Απλα οι άνθρωποι φροντίζουν να σε φτάσουν σε αυτό το σημείο για να το θεωρήσεις αυτονόητο και να μην έχεις και ανχος μη σε πιάσουν και βρεις το μπελά σου .Ελληνικέ Λαέ θα έλεγα η Ελλάδα ανήκει στο κοπρόσκυλα και κομματόσκυλα που εσύ ψηφίζεις καλά να πάθεις .Σύντομα θα τελειώσει και το βλέμμα για πολλούς και θα λιγοστέψουν και οι βολεμενοι αλλά τότε θα είναι αργά θα είσαι πρόσφυγας στο τόπο σου .Με λιγότερα δικαιώματα από τους λαθρεπιβάτες που ξεφορτώνονται κάθε μέρα και πληρώνεσαι για να κάνεις το μαλάκα.Ολα είναι λεφτά δυστυχώς μαζεύεται φυσίγγια όσοι μπορείτε ίσως να χρειαστούν κάποια στιγμή όταν ξυπνήσει ο κόσμος εάν ξυπνήσει ποτέ .Πριν την πανευρωπαϊκή διακυβέρνηση και τη διάλυση του αμερικανικού πτωχευμένοι ονείρου.
Ηλία τώρα μπήκαμε και είχε και αυτό τα καλά του πάντα υπάρχει καλό και κακό σε οτιδήποτε,το θέμα είναι η διαχείριση και η πορεία σε οτιδήποτε νέο ακολουθείται αυτό ισχύει για τα πάντα .Με το που μπήκαμε εκτινάχθηκαν όλα στον αέρα π.χ πήγαινα να πάρω τη μάνα μου να μη κουβαλάει από τη λαϊκή και αγόραζε αν θυμάμαι το ματσάκι το μαϊντανό 50 δρχ και έγινε ξαφνικά 50 λεπτά δηλ 200% επάνω αυξήθηκε ι μισθός μας τότε 200% και δε το κατάλαβα ? Ποιοί τα κονομουσαν οι δικοί μας απατεώνες ποιός τους ελενξε, κανείς ,ελεύθερη αγορά που είναι το σωματείο καταναλωτή να γίνει ενημέρωση κινητοποίηση πουθενά.Λοιπον η σύχρονη καταστροφική για την πλειοψηφεία ευνοϊκή για τους ολίγους κοινωνία αυτό πρεσβεύει πρώτοι ακόλουθοι οι πολιτικοί που ψηφίζονται .Τι περιμένεις και ξέρεις κάτι επειδή το φιλοσόφου με πολύ το θέμα.Στο πλιάτσικο επικρατεί ο πιο θρασύς και ισχυρός οι (ταπεινοί) τρώνε τις καρπαζες και περιμένουν τη θεία δίκη λέγοντας έχω τη συνείδηση μου καθαρή .Και στο τέλος τρώμε συνείδηση ενώ θα έπρεπε να λογοδοτούν όλοι καθημερινά ειδικά οι εκλεγμένοι.Εχω κουραστεί να ακούω ότι κανείς δε ψήφισε τα κόμματα της Βουλής μάλλον βγαίνουν με κλήρο ή θα σου πω τι συμβαίνει σε μια κοινωνία που διαφθειρεται καθημερινά ουδείς είναι ειλικρινής και η αλήθεια έχει τόσο μεγάλη αξία στη ζωή που αν το καταλάβαιναν όλοι θα είμαστε άλλος κόσμος.Κάποια στιγμή θα σταματήσει το θέμα είναι ποτέ και πως !!!! Ξέρει κανενας με τι ισοτιμία μπήκαμε σε αυτό το μπουρδελο που λέγεται ευρο-πέος!!!!!! 1 προς 340 όταν η άλλες χώρες μπήκανε πως !!!!
Τα καλά είναι η επιδότησης και τα διαφωρα ΕΣΠΑ.. που τα τρώνε λιγοι Γιάννη … εδώ έχουν καταπάτηση όλλα τα παραλία χτηζουν ξενοδοχεία έχει τουρισμό και ο κόσμος δρν τα βγάζει πέρα καταστρέψαμε τον τόπο μας χωρίς οφελος. Τι να λεμε τωρα το χρήμα πάει σε λίγουςΗλία τώρα μπήκαμε και είχε και αυτό τα καλά του πάντα υπάρχει καλό και κακό σε οτιδήποτε,το θέμα είναι η διαχείριση και η πορεία σε οτιδήποτε νέο ακολουθείται αυτό ισχύει για τα πάντα .Με το που μπήκαμε εκτινάχθηκαν όλα στον αέρα π.χ πήγαινα να πάρω τη μάνα μου να μη κουβαλάει από τη λαϊκή και αγόραζε αν θυμάμαι το ματσάκι το μαϊντανό 50 δρχ και έγινε ξαφνικά 50 λεπτά δηλ 200% επάνω αυξήθηκε ι μισθός μας τότε 200% και δε το κατάλαβα ? Ποιοί τα κονομουσαν οι δικοί μας απατεώνες ποιός τους ελενξε, κανείς ,ελεύθερη αγορά που είναι το σωματείο καταναλωτή να γίνει ενημέρωση κινητοποίηση πουθενά.Λοιπον η σύχρονη καταστροφική για την πλειοψηφεία ευνοϊκή για τους ολίγους κοινωνία αυτό πρεσβεύει πρώτοι ακόλουθοι οι πολιτικοί που ψηφίζονται .Τι περιμένεις και ξέρεις κάτι επειδή το φιλοσόφου με πολύ το θέμα.Στο πλιάτσικο επικρατεί ο πιο θρασύς και ισχυρός οι (ταπεινοί) τρώνε τις καρπαζες και περιμένουν τη θεία δίκη λέγοντας έχω τη συνείδηση μου καθαρή .Και στο τέλος τρώμε συνείδηση ενώ θα έπρεπε να λογοδοτούν όλοι καθημερινά ειδικά οι εκλεγμένοι.Εχω κουραστεί να ακούω ότι κανείς δε ψήφισε τα κόμματα της Βουλής μάλλον βγαίνουν με κλήρο ή θα σου πω τι συμβαίνει σε μια κοινωνία που διαφθειρεται καθημερινά ουδείς είναι ειλικρινής και η αλήθεια έχει τόσο μεγάλη αξία στη ζωή που αν το καταλάβαιναν όλοι θα είμαστε άλλος κόσμος.
Δες τις σπουδασε τι ξερει και το οτι γραφει για κατι που δεν εχει ιδεα και δεν ξερει
Αρ_ _ _μμΘέλει η πουτανα να Κριφτη και χαρά δεν την αφήνει…. Κάψτε τα ολλα για το χρήμα παλιό αρ@@@‘μμ
Λάθος,πιόνια οι δημόσιοι.....από αλλού ερχετε το παραγγελμα.....Βλέποντας τι γίνεται με τις ομπρέλες στα νησιά που πολλοί επαγγελματίες μαζεύουν τις ξαπλώστρες φοβούμενοι τον έλεγχο του κράτους αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν απλά την δουλειά τους. Μιλάω για τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί αυτοί είναι που επιβάλλουν τους νόμους του κράτους.
Εδώ Βασίλη δεν πρόκειται για το αν κάνουν ή όχι τη δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι Είναι καθαρά θέμα ανοχής της τοπικής αυτοδιοίκησης . Ανοχής η οποία πολλές φορές υποκρύπτει κι άλλα πράγματα ,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και μετά των υπουργείων .Βλέποντας τι γίνεται με τις ομπρέλες στα νησιά που πολλοί επαγγελματίες μαζεύουν τις ξαπλώστρες φοβούμενοι τον έλεγχο του κράτους αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν απλά την δουλειά τους. Μιλάω για τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί αυτοί είναι που επιβάλλουν τους νόμους του κράτους.
Δυστυχώς φίλε μου οι 50 δρχ που έγιναν αυτόματα 50 cents δλδ 170 δρχ δεν είναι αύξηση 200% αλλά αύξηση 340%!!Ηλία τώρα μπήκαμε και είχε και αυτό τα καλά του πάντα υπάρχει καλό και κακό σε οτιδήποτε,το θέμα είναι η διαχείριση και η πορεία σε οτιδήποτε νέο ακολουθείται αυτό ισχύει για τα πάντα .Με το που μπήκαμε εκτινάχθηκαν όλα στον αέρα π.χ πήγαινα να πάρω τη μάνα μου να μη κουβαλάει από τη λαϊκή και αγόραζε αν θυμάμαι το ματσάκι το μαϊντανό 50 δρχ και έγινε ξαφνικά 50 λεπτά δηλ 200% επάνω αυξήθηκε ι μισθός μας τότε 200% και δε το κατάλαβα ? Ποιοί τα κονομουσαν οι δικοί μας απατεώνες ποιός τους ελενξε, κανείς ,ελεύθερη αγορά που είναι το σωματείο καταναλωτή να γίνει ενημέρωση κινητοποίηση πουθενά.Λοιπον η σύχρονη καταστροφική για την πλειοψηφεία ευνοϊκή για τους ολίγους κοινωνία αυτό πρεσβεύει πρώτοι ακόλουθοι οι πολιτικοί που ψηφίζονται .Τι περιμένεις και ξέρεις κάτι επειδή το φιλοσόφου με πολύ το θέμα.Στο πλιάτσικο επικρατεί ο πιο θρασύς και ισχυρός οι (ταπεινοί) τρώνε τις καρπαζες και περιμένουν τη θεία δίκη λέγοντας έχω τη συνείδηση μου καθαρή .Και στο τέλος τρώμε συνείδηση ενώ θα έπρεπε να λογοδοτούν όλοι καθημερινά ειδικά οι εκλεγμένοι.Εχω κουραστεί να ακούω ότι κανείς δε ψήφισε τα κόμματα της Βουλής μάλλον βγαίνουν με κλήρο ή θα σου πω τι συμβαίνει σε μια κοινωνία που διαφθειρεται καθημερινά ουδείς είναι ειλικρινής και η αλήθεια έχει τόσο μεγάλη αξία στη ζωή που αν το καταλάβαιναν όλοι θα είμαστε άλλος κόσμος.
Δε θα τα χαλάσουμε εκεί αν και είναι λιγότερο 100% θα ήταν αν γινόταν 100 δρχ είναι αυξηση 240% όχι 340το 50με το 170.Δυστυχώς φίλε μου οι 50 δρχ που έγιναν αυτόματα 50 cents δλδ 170 δρχ δεν είναι αύξηση 200% αλλά αύξηση 340%!!
Όχι φυσικά. Απλώς το έγραψα για να φανεί ότι η αισχροκέρδεια πολλών ήταν σημαντικά μεγαλύτερη...Δε θα τα χαλάσουμε εκεί αν και είναι λιγότερο 100% θα ήταν αν γινόταν 100 δρχ είναι αυξηση 240% όχι 340το 50με το 170.
Λάθος,πιόνια οι δημόσιοι.....από αλλού ερχετε το παραγγελμα.....
Ίσως να μην εγινα κατανοητός. Αυτό που λέτε ήθελα να περιγράψω. Αν την έκαναν ή τους άφηναν να την κάνουν…Εδώ Βασίλη δεν πρόκειται για το αν κάνουν ή όχι τη δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι Είναι καθαρά θέμα ανοχής της τοπικής αυτοδιοίκησης . Ανοχής η οποία πολλές φορές υποκρύπτει κι άλλα πράγματα ,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και μετά των υπουργείων .
Επί το προκείμενο αγαπητέ επί το ,,,,πρρρροκειμενο τι έχετε να πείτε για τις ξαπλώστρες, περίφραξη ...αιγιαλίτιδας κλπ Χου ιζ ριιιιιιιισπονσιμπλΌχι Βασίλη, σωστά το ξεκίνησες, όταν πχ ο δικαστικός + ο αστυνομικός + ο οποιοσδήποτε δημόσιος <<λειτουργός >>, διώκει και φέρεται ταυτόχρονα με ασέβεια και θράσος τον νόμιμο, συνήθως ιθαγενή, και απροκάλυπτα οχυρωμενος πίσω από την ιδιότητα του χρηματιζεται και στηρίζει την παραβατικοτητα, αυτή είναι η πηγή του κακού και θα έπρεπε να είναι το πρώτο προς επίλυση πρόβλημα του κράτους.