Έτσι μου είπε κ ο φίλος που μου ανέφερε το νούμεροΟι νεκροί δεν κρύβονται Γιάννη, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε
Μόνο εάν μέσα στα θύματα υπάρχουν και αλλοδαποί που ήταν παράνομα στην χώρα, εκεί μπορεί να παιχτεί κουκούλωμα
Πολλά ακούγονται ,ας κάνει κ κάτι η οποία αντιπολίτευσηΙσχύει ότι έσπασαν το φράγμα, για να μην πλημμυρίσει η πόλη της Καρδίτσας κι όλος αυτός ο όγκος του νερού κατέληξε στα χωριά;
Βλέπω να την απολύουν την γυναίκα, που τόλμησε να πει τέτοιο γεγονός...Τώρα η Κατερίνα Ρίτσα ρεπόρτερ στο Star είπε ότι έσωσαν χωριό στην Καρδίτσα κυνηγοί που είδαν τα αναχώματα να σπάνε κι ειδοποίησαν το χωριό.
Εκ παραδρομής θα έγινε,δεν θα το ξανακάνειΒλέπω να την απολύουν την γυναίκα, που τόλμησε να πει τέτοιο γεγονός...
Κάτσε μην έχουμε άλλα να δούμε όταν υποχωρήσουν τα νερά...τι έχει μέσα..Σήμερα γίνεται Ο χαμός από ελικόπτερα 2-2 πηγαινουν,βαλαν κ σινουκ ,οι άνθρωποι όμως ,βγάλαν άλλη μια νύχτα στις σκεπές
Ερώτημα ,με ένα χτένισμα του δορυφόρου (η μήπως δεν γίνεται δε γνωρίζω)σε ζωντανό χρόνο, δεν μπορούσαν να προηγηθούν αυτής της κατάστασηςπολλοί καταπλακώθηκαν μέσα στα σπίτια τους(πλιθινα)
Κάνε κλεμμένο είναι για μεταφορά μεταναστών...Ορσε ένστολο κηφηναριο πήγαν και έκοψαν κλήση σε παρατημένο όχημα
Μιλάμε για μαλακές με πατέντα όχι αστεία
Δεν έκατσε όμως για βράδυ....με νερό που έφεραν τα σινουκ και κονσέρβα ρομαντικά με το φως των κεριών....και ύπνο σε καρέκλα...το πρωί θα είχε και καφέ με παξιμάδακιΣήμερα επέστρεψε...
Μητσοτάκης στη Θεσσαλία: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί - Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα
https://www.protothema.gr/politics/...e-oti-hreiastei-den-tha-uparxei-zitima-poron/
Ertnews μόνοΡε παιδιά κανένα κρατικό κανάλι (ερτ1/2/3)δεν δηχνει τίποτα από της πλυμηρες τι γίνεται ξέρει κανενας το @@@@@ και αυτά
Έτσι μου είπε κ ο φίλος που μου ανέφερε το νούμερο
Ο φίλος με τη βάρκα είδε πτώματα στα νερά,στα παράθυρα των πλημμυρισμένων σπιτιών. ενδέχεται να ξεπεράσουν τους 100 ,κάποιοι κάνουν λόγο ότι μπορεί κ τους 300συνολικα(Παλαμά,βλοχος,Μαραθέα,μεταμόρφωση) ας δούμε τι θα μας πουν κ οι ειδησεις