Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οι νεκροί δεν κρύβονται Γιάννη, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε
Μόνο εάν μέσα στα θύματα υπάρχουν και αλλοδαποί που ήταν παράνομα στην χώρα, εκεί μπορεί να παιχτεί κουκούλωμα
Έτσι μου είπε κ ο φίλος που μου ανέφερε το νούμερο‼️

Ισχύει ότι έσπασαν το φράγμα, για να μην πλημμυρίσει η πόλη της Καρδίτσας κι όλος αυτός ο όγκος του νερού κατέληξε στα χωριά;
Πολλά ακούγονται ,ας κάνει κ κάτι η οποία αντιπολίτευση ‼️
Ο δήμαρχος πάντως ο Τσιάκος δεν θα ήθελε με τίποτα εν όψει δημοτικών να του χρεώσουν ΞΑΝΑ την καταστροφή της πόλης της Καρδίτσας‼️τότε ,αυτό λέγαν όλοι ανοικτά ότι θυσίασε την πόλη....τώρα ,την θυσίασε δεν την θυσίασε ,ήταν απλά αδιαφορία-αμελεια(καθαρισμός κ διάνοιξης των ποταμών,καλεντζης-καραμπαλης)ποιος ξερει‼️

Τώρα η Κατερίνα Ρίτσα ρεπόρτερ στο Star είπε ότι έσωσαν χωριό στην Καρδίτσα κυνηγοί που είδαν τα αναχώματα να σπάνε κι ειδοποίησαν το χωριό.
Βλέπω να την απολύουν την γυναίκα, που τόλμησε να πει τέτοιο γεγονός...

Last edited:
Βλέπω να την απολύουν την γυναίκα, που τόλμησε να πει τέτοιο γεγονός...
Εκ παραδρομής θα έγινε,δεν θα το ξανακάνει
Και άλλη μία περίπτωση ψυχανώμαλου κυνηγού που διψάει για αίμα και είναι και εν δυνάμει δολοφόνος ανθρώπων
Και ίσως και εμπρηστής, μην το ξεχάσω και αυτό......

https://www.kynigesia.gr/epikairoti...in-varka-toy-gyro-stoys-20-sygchorianoys-toy/

Σήμερα γίνεται Ο χαμός‼️ από ελικόπτερα 2-2 πηγαινουν,βαλαν κ σινουκ ,οι άνθρωποι όμως ,βγάλαν άλλη μια νύχτα στις σκεπές‼️
Ερώτημα ,με ένα χτένισμα του δορυφόρου (η μήπως δεν γίνεται δε γνωρίζω)σε ζωντανό χρόνο, δεν μπορούσαν να προηγηθούν αυτής της κατάστασης❓πολλοί καταπλακώθηκαν μέσα στα σπίτια τους(πλιθινα)
Κάτσε μην έχουμε άλλα να δούμε όταν υποχωρήσουν τα νερά...τι έχει μέσα..

Σήμερα επέστρεψε...

Μητσοτάκης στη Θεσσαλία: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί - Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα

https://www.protothema.gr/politics/...e-oti-hreiastei-den-tha-uparxei-zitima-poron/
Δεν έκατσε όμως για βράδυ....με νερό που έφεραν τα σινουκ και κονσέρβα ρομαντικά με το φως των κεριών....και ύπνο σε καρέκλα...το πρωί θα είχε και καφέ με παξιμάδακι

Ο φίλος με τη βάρκα είδε πτώματα στα νερά,στα παράθυρα των πλημμυρισμένων σπιτιών. ενδέχεται να ξεπεράσουν τους 100 ,κάποιοι κάνουν λόγο ότι μπορεί κ τους 300συνολικα(Παλαμά,βλοχος,Μαραθέα,μεταμόρφωση) ας δούμε τι θα μας πουν κ οι ειδησεις

Στο να καλύπτουν την ανικανότητα πάντως, παίρνουν 10 με τόνο. Όποτε δεν είναι ανίκανοι, πονηροί είναι!

Το Μέγαρο Μαξίμου έφτασε μέχρι και στο σημείο να αλλάξει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πλημμύρες!

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε αυτολεξεί στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πολύ μεγάλη αναποδιά και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε».

Η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει την εξής απομαγνητοφώνηση στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτοφανή κακοκαιρία και να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά τα οποία η φύση με τόσο πρωτοφανή μανία κατέστρεψε».

https://www.pronews.gr/elliniki-pol...n-xaraktirize-os-poly-megali-anapodia-vinteo/

Έτσι μου είπε κ ο φίλος που μου ανέφερε το νούμερο

Ο φίλος με τη βάρκα είδε πτώματα στα νερά,στα παράθυρα των πλημμυρισμένων σπιτιών. ενδέχεται να ξεπεράσουν τους 100 ,κάποιοι κάνουν λόγο ότι μπορεί κ τους 300συνολικα(Παλαμά,βλοχος,Μαραθέα,μεταμόρφωση) ας δούμε τι θα μας πουν κ οι ειδησεις

Εγώ ακούω νούμερα τρελά.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back