Ηλία ούτε θέλω να το σκέφτομαι πως περνάνε αυτοί οι άνθρωποι.Έχει να πέσει μάσα Από τα λεφτά που θα πεσουν Τον κοσμάκη σκέφτομαι πως θα αντέξουν που τα έχουν χάσει ολλα ένα τρακτέρ που έβγαζαν μεροκάματο θέλει στην καλητερη περιπτοση 20.000€ μεταχ….. για καινούργιο ούτε λογος
Κάποιοι οικισμοί πρέπει απλά να μετακινηθούν.
Αυτή η Μεταμόρφωση πλημμύρισε πάλι πριν μερικά χρόνια.
Τα ίδια θα έχουμε πάλι και πάλι και πάλι.
Άσχετο
Όλοι φορολογούμενοι είμαστε αλλά κάποιοι έχουν ΑΦΜ για να εισπράττουν μόνο.
Το θεωρούν ντροπή να πληρώσουν.
Πριν σπασει το μικρο αναχωμα του ποταμου, το βραδυ μαζι με αλλα δυο ατομα του χωριου μου(μας χωριζει το ποταμι), καναμε περιπολια στο ποταμι και το ειχαμε δει οτι ηταν ετοιμο να σπασει, πηγανε στο χωριο τη Μεταμορφωση και τους ειχανε προειδοποιησει, οτι ηδη περναγε νερο, δεν κανανε τιποτα.....Κάποιοι οικισμοί πρέπει απλά να μετακινηθούν.
Αυτή η Μεταμόρφωση πλημμύρισε πάλι πριν μερικά χρόνια.
Τα ίδια θα έχουμε πάλι και πάλι και πάλι.
Άσχετο
Όλοι φορολογούμενοι είμαστε αλλά κάποιοι έχουν ΑΦΜ για να εισπράττουν μόνο.
Το θεωρούν ντροπή να πληρώσουν.
Δε νομίζω ότι στις άλλες χώρες που λειτουργούν πιο σωστά είναι λιγότερο παρτάκηδες οι άνθρωποι. Εκεί απλά τους κρατάει ότι ξέρουν πως δε θα τη βγάλουν καθαρή. Στην Αγγλία ο Τζόνσον παραιτήθηκε για ένα πάρτι στην καραντίνα. Στη Γαλλία το Σαρκοζί τον έχωσαν φυλακή για αθέμιτη άσκηση επιρροής. Με τον Τραμπ μία από τα ίδια.ειναι γιατί ο καθένας κοιμάται τον ευατο του, οταν συναντώ άνθρωπο να κάνει για πράγματα για το σύνολο προσπαθω να καταλάβω τι πήγε στραβά με με αυτόν
Σωστότατος...Και καλά την άλλη την συνέλαβαν και καλά της έκαναν, για fake news. Το κράτος σε αυτή την περίπτωση έδειξε τα αντανακλαστικά του. Τον περιφερειάρχη, γιατί δεν τον συνέλαβαν και αυτόν; Μιλάει δημοσίως για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, που όπως αποδεικνύουν τα ρεπορτάζ, που διαβάζω, δεν έγιναν. Δεν έχει ποινική ευθύνη ΚΑΙ για την διασπορά ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ για την καταστροφή που προκάλεσε η αδράνειά του; Γιατί δεν του κάνουν μήνυση οι πληγέντες, αφού η πολιτεία δεν πράττει τα καθέκαστα;
Πήγαν λέει να ξεφουσκώσουν λάστιχα από το λεωφορείο την αστυνομίας. Πρέπει να είναι τα παιδιά αυτών που είχαν τρακτέρ στα μπλόκα και τους τα ξεφούσκωνε η αστυνομία πριν χρόνια.Τους αδίκησα. Τελικά η πολιτεία, έπραξε τα καθέκαστα. Και κερατάς και δαρμένος...
Επεισόδια έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την άφιξη Κ.Μητσοτάκη – Χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης από την Αστυνομία
https://www.pronews.gr/elliniki-pol...mitsotaki-ximika-kai-vomvides-krotou-lampsis/
Διότι φίλε μου για τον Αγοραστό(και όχι μόνον) ισχύει η παλιά παροιμία:''ο τρελλός και η εξουσία κάνουν ό,τι θέλουν!!''.Και καλά την άλλη την συνέλαβαν και καλά της έκαναν, για fake news. Το κράτος σε αυτή την περίπτωση έδειξε τα αντανακλαστικά του. Τον περιφερειάρχη, γιατί δεν τον συνέλαβαν και αυτόν; Μιλάει δημοσίως για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, που όπως αποδεικνύουν τα ρεπορτάζ, που διαβάζω, δεν έγιναν. Δεν έχει ποινική ευθύνη ΚΑΙ για την διασπορά ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ για την καταστροφή που προκάλεσε η αδράνειά του; Γιατί δεν του κάνουν μήνυση οι πληγέντες, αφού η πολιτεία δεν πράττει τα καθέκαστα;
Νομίζω ότι αυτό είχε γίνει επί πρωθυπουργίας γέρου Μητσοτάκη...Πήγαν λέει να ξεφουσκώσουν λάστιχα από το λεωφορείο την αστυνομίας. Πρέπει να είναι τα παιδιά αυτών που είχαν τρακτέρ στα μπλόκα και τους τα ξεφούσκωνε η αστυνομία πριν χρόνια.
Ε η μόδα κάνει κύκλουςΝομίζω ότι αυτό είχε γίνει επί πρωθυπουργίας γέρου Μητσοτάκη...
Απίστευτη εικόνα. Αν είναι δυνατόν! Ξέρει κανείς ακριβώς τι έγινε εχτές στην Λάρισα; Μου έχουν πει εξοργιστικά πράγματα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να τα διασταυρώσω.Και αν δεν έχετε φαγητό να φάτε, νερό να πιείτε, σπίτι να μείνετε, ζωή να ζήσετε, έχουμε εμείς να σας δώσουμε μπόλικο ξύλο μέχρι να αποφασίσετε να φύγετε από μια χώρα που ανήκει μόνο σε μας, απλά δεν το χετε καταλάβει...
Αστυνομικός πατά με γκλοπ στην άσφαλτο το κεφάλι νεαρού παιδιού που διαμαρτύρεται έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το τέλος της Θεσσαλίας.
Μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο ΠΘ της χώρας και το μισό υπουργικό συμβούλιο και ο περίφημος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας που λέει πώς δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών.
Ούτε στα χειρότερα καθεστώτα τους απεγνωσμένους με τις διαλυμένες ζωές δεν τους φέρονται έτσι.
View attachment 78973
Δύσκολο πράγμα η διασταύρωση αυτή θα μας φάει ....Απίστευτη εικόνα. Αν είναι δυνατόν! Ξέρει κανείς ακριβώς τι έγινε εχτές στην Λάρισα; Μου έχουν πει εξοργιστικά πράγματα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να τα διασταυρώσω.