Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο μοναδικός τρόπος για να έρθεις από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη εδώ και μια βδομάδα είναι να πας στην Πάτρα, να πάρεις την Ιόνια οδό, απο κεί την Εγνατία και να φτάσεις μέσω Ιωαννίνων.

Χθες το απόγευμα για 2 ώρες και αυτός ο τρόπος ήταν ακυρωμένος.

Λάδια που χύθηκαν στο τούνελ του Μετσόβου εγκλώβισαν από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες μέσα στα αυτοκίνητα τους, ακόμα και μεσα σε τούνελ.
Η είδηση δεν υπάρχει πουθενά στα μεγάλα ΜΜΕ.
Από τύχη ζούμε πάρτε το χαμπάρι.
IMG_20230914_161112.jpg

Επιτέλους πιάστηκε η 17 Νοέμβρη του ελαιόλαδου πάνω στη κρατική δολοφονία της Θεσσαλίας.Τα εύσημα μου στην ελληνική αστυνομία.Αντε και σε παράνομους κουραμπιέδες, πλησιάζουν και γιορτές!

Παγκοσμιοποίηση. Παρ' όλα αυτά , εκείνοι που έφυγαν , μόνο για διακοπές ξαναγυρίζουν....
Συμφωνο μακριά τα παιδιά σας από αυτό το μπ@@@@@ η χώρα είναι σε παρακμή μας έχουν ταράξει στην ακρίβεια και το κλέψιμο τα μεγάλα κεφάλια???? έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας

Ήμαστε σε ένα ωραίο χωριό που απλά έχει υπεράριθμους κατοίκους αυτή είναι η Ελλάδα μας ,όλα λειτουργούν με την λογική χωριού και οι περισσότεροι άνθρωποι με τη λογική της μεταπολεμικής περιόδου (πλιάτσικο) μόνο που τότε ήταν αδύνατο να τους συλλάβεις ενώ σήμερα απλά τους το επιτρέπεις.Οι μόνοι που νιώθουν δυστυχισμένοι εδώ είναι οι νομοταγείς πολίτες οι υπόλοιποι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος.Καθε μέρα που περνάει μου ρχεται και γνωστούς που συναντώ και ανακατεύονται με την πολιτική να τους αρχίσω στη ροχαλα και στα πουστριλικια λίγο θέλω ,το πολύ πολύ να λένε σαλταρε,τουλάχιστον καλύτερα σαλταρισμενος παρά μαλακας νομίζω είναι πιο ωραίος χαρακτηρισμός ο πρώτος.

Αν δεν ξεσηκωθεί και τώρα ο κόσμος, θα αρχίσω να πιστεύω πως κάτι μας ρίχνουν. Δεν είναι δυνατόν, να γ@μ@νε, έτσι τις ζωές και τα δικαιώματα των ανθρώπων και ο κόσμος να κοιτάει μοιρολατρικά, άπραγος. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.

Έχουμε γίνει κτήνη.Η κοινωνία έχει διαλυθεί και είναι καθαρά θέμα τύχης η ζωή σου σε αυτό το κράτος.
Στατιστικά η πλειοψηφία των δολοφόνων μια φορά σκοτώνει, οι Έλληνες δολοφόνοι αναλογικά με το πληθυσμό της χώρας είναι ελάχιστοι περίπου 450 καταδικασμένοι, υπάρχει μια μικρή αύξηση στις ανθρωποκτονίες από Έλληνες τις τελευταίες δεκαετίες αλλά μιλάμε για μικρό ποσοστό. Επίσης οι ανθρωποκτονίες με Δόλο που εμπλέκονται κυνηγετικά είναι μετρημένες στα δάχτυλα 1-3 το χρόνο τα τελευταία 30 χρόνια σε ένα σύνολο 1.200.000+ δηλωμένων κυνηγετικών, μπορεί παραπάνω αλλά δε δίνονται στατιστικά για λόγους εθνικής ασφάλειας. Δε τα λέω αυτά για να δικαιολογήσω το περιστατικό αλλά από 1-2 τρελούς σαν και αυτόν επέρχονται οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις για τους υγιείς και νομοταγείς πολίτες της χώρας.

Last edited:
Ήμαστε σε ένα ωραίο χωριό που απλά έχει υπεράριθμους κατοίκους αυτή είναι η Ελλάδα μας ,όλα λειτουργούν με την λογική χωριού και οι περισσότεροι άνθρωποι με τη λογική της μεταπολεμικής περιόδου (πλιάτσικο) μόνο που τότε ήταν αδύνατο να τους συλλάβεις ενώ σήμερα απλά τους το επιτρέπεις.Οι μόνοι που νιώθουν δυστυχισμένοι εδώ είναι οι νομοταγείς πολίτες οι υπόλοιποι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος.Καθε μέρα που περνάει μου ρχεται και γνωστούς που συναντώ και ανακατεύονται με την πολιτική να τους αρχίσω στη ροχαλα και στα πουστριλικια λίγο θέλω ,το πολύ πολύ να λένε σαλταρε,τουλάχιστον καλύτερα σαλταρισμενος παρά μαλακας νομίζω είναι πιο ωραίος χαρακτηρισμός ο πρώτος.

....
Οι μόνοι που νιώθουν δυστυχισμένοι εδώ είναι οι νομοταγείς πολίτες οι υπόλοιποι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος. ....

+1000% .
Το πιο εύστοχο σχόλιο που διάβασα εδώ και καιρό .

Αν δεν ξεσηκωθεί και τώρα ο κόσμος, θα αρχίσω να πιστεύω πως κάτι μας ρίχνουν. Δεν είναι δυνατόν, να γ@μ@νε, έτσι τις ζωές και τα δικαιώματα των ανθρώπων και ο κόσμος να κοιτάει μοιρολατρικά, άπραγος. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.
Ο κόσμος, δεν πρόκειται να κάνει, τίποτα.

Status
Not open for further replies.
Back