Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Όσο ευθύνη έχει ο Κούλης, άλλο τόσο έχει και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση όλου του πολιτικού φάσματος.
Του επιτρέπουν να παίζει μπάλα μόνος του.
Αηδία και θλίψη.
Τι σχέση έχει αυτό? Εγώ σχολίασα το θέμα στράτευσης του Κασελάκη....δεν υπάρχει αντιπολίτευση ναι....ΝΔ κυβερνάει όμως με 41τακατο....(και καλά)

Το ίδιο υπέρ είναι και ο Κούλης... και πήγε και φαντάρος Πολεμική Αεροπορία φαντάσου! Το αν έχει εκφράσει τις θέσεις του που αφορούν άμυνα οικονομία ή οτιδήποτε άλλο είναι άλλο θέμα!!
Του τα'χω σούρει του Κούλη, επανειλημμένως.
Χεσμένους τους έχω,τους πολιτικάντηδες.

Μπορείς να μου πείς,με ποιά κριτήρια τον εξέλεξαν, χωρίς να γνωρίζουν,τις θέσεις του;

Του τα'χω σούρει του Κούλη, επανειλημμένως.
Χεσμένους τους έχω,τους πολιτικάντηδες.

Μπορείς να μου πείς,με ποιά κριτήρια τον εξέλεξαν, χωρίς να γνωρίζουν,τις θέσεις του;
Αυτό ρε φίλε. Αυτό. Άσε όλα τα άλλα στην άκρη. Πιστεύω θα διδάσκεται στο μέλλον, στις πολιτικές επιστήμες το χθεσινό γεγονός. Ένας παντελως άσχετος σαν πρόσωπο και άσχετος σαν ιδεολογία, εκλέγεται πανηγυρικά αφού πρώτα, έχει υποστηριχθεί από όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος. Ακόμα και στον Αμαζόνιο, ο φύλαρχος που επιλέγεται ή τουλάχιστον εξολοθρεύει τους άλλους υποψηφίους, ξέρουν οι άλλοι, τι πρεσβεύει.

Γιάννη συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καθόλου αυτό που έγραψες, ... τον Κασελάκη τον υποστήριξαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του σύριζα δεν βγήκε από μόνος του ...
Τα πρωτοκλασάτα λαμόγιο στελέχη που έχουν απομείνει.Για ρώτησε τους από ποτέ τον γνώριζαν δεν είχαν άλλο υποψήφιο και έφεραν αυτόν που μέχρι χθες δεν τον ήξερε η μάνα που τον έκανε.Αστο φίλε.

Status
Not open for further replies.
Back