Ποσα λεφτά χάλασε ο τύπος για να κάνει τον μεγάλο περίπατο? Εγώ τόσα χρόνια κυκλοφορώ αθηνα, μεγάλο περίπατο δεν ειδα
Ξέρεις τι έχω να πω ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι θέλουν γαμ... και πρόστιμο αλλά από ποιον ;;
Δεν ξέρω αν θυμάσαι στη Λεωφόρο Τατοΐου πού στη διαχωριστική νησίδα έριξαν τσιμέντο δεξιά-αριστερά και στη μέση είχε 20 πόντους χώμα και πήγαν και φύτεψαν φοίνικες . Μετά από λίγα χρόνια οι φοίνικες άρχισαν να ζορίζουν τα τσιμέντα τα οποία έσπασαν και οι φοίνικες αρχισαν να γέρνουν, να τους έχουν δεμένους με σχοινιά με κίνδυνο να πέσουν πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα και των δύο λωρίδων,ώσπου πριν δύο ή τρία χρόνια τα ξήλωσαν όλα Πόσα λεφτά ξοδεύτηκαν εκεί ποιοι τα πλήρωσαν ήταν αυτό έργο ή αρπαχτή ; Λογοδότησε πότε δήμαρχος;;;
Εδώ πάνω που βρίσκομαι τώρα, οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση . Με καθιζήσεις, κομμένοι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Και να φανταστείς ότι έρχονται τουριστικά πούλμαν και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Δεν γίνεται απολύτως τίποτα . Ομως έχουνε δωσει 1.200.000 ευρώ για να γίνει ασφαλτόστρωση σε ένα δρόμο που οδηγεί σε ένα ορειβατικό καταφύγιο στα Τζουμέρκα . Ενας δρόμος ο οποίος το χειμώνα είναι αδιάβατος από τα κοτρώνια και τις πέτρες που πέφτουν και φυσικά και από τα χιόνια.
Ωραία ,τον άνοιξαν, τον φάρδυναν, τον στρώσαν με χαλίκι , μία χαρά . Μία συντήρηση και ενας καθαρισμος θα μπορούσε να γίνεται ,που θα γινεται ούτως η άλλως . Η ασφαλτόστρωση είναι τελείως περιττή και όχι μόνο . Π πέρα από το ότι οι μεγάλοι βράχοι που αποκαλούνται και πέφτουν θα τη διαλύσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ,πράγμα το οποίο έχει συμβεί από τώρα ,δημιουργεί επιπλέον κινδύνους το χειμώνα με τον πάγο σε αυτό το υψόμετρο Εάν δεις ασφαλτόστρωση που έγινε πριν ένα μήνα θα παθεις πλακα . Να τρυπάει και να βγαίνουν από μέσα χόρτα και φυτά . Καταλαβαίνεις λοιπόν το πάχος της .
Ασφαλτόστρωση και έργο των 1.200.000 ευρώ !
Και το χειρότερο όταν τους ρωτάς εδώ τι έχει κάνει ο μαλάκας που ψηφίζουν 20 χρόνια ξέρεις τι θα σου πούνε, το πρώτο είναι ο δρόμος για το καταφύγιο .
Δεν έχουν δρόμο να παν στα σπίτια τους ,ο δρόμος για το καταφύγιό τους μάρανε.
Και να ο δρόμος!
Δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα.