Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Διαμέρισμα στον τρίτο όροφο ασφαλισμένο για να πάρει μείωση 10% στον ενφια , δεν παίρνει γιατί δεν έχει και για πλημμύρα....
Μας τρολαρουν τρελα!!
Η ασφάλεια για πλημμύρα δεν καλύπτει το ποτάμι που ίσως περασει μέσα από το σαλόνι αλλά για σπασμένη ύδρευση που καταστρέφει πατώματα ντουλάπια και το διαμέρισμα του 2ου ορόφου από την αδιαφορία του ιδιοκτήτη.του διαμερίσματος του 3ου ορόφου να επισκευάσει την ύδρευση ή αποχέτευση.

Η ασφάλεια για πλημμύρα δεν καλύπτει το ποτάμι που ίσως περασει μέσα από το σαλόνι αλλά για σπασμένη ύδρευση που καταστρέφει πατώματα ντουλάπια και το διαμέρισμα του 2ου ορόφου από την αδιαφορία του ιδιοκτήτη.του διαμερίσματος του 3ου ορόφου να επισκευάσει την ύδρευση ή αποχέτευση.
Είσαι σίγουρος;
Δεν θέλω να τους αδικώ...
Ως τώρα έχουν δείξει αγαθές προθέσεις..

Διαμέρισμα στον τρίτο όροφο ασφαλισμένο για να πάρει μείωση 10% στον ενφια , δεν παίρνει γιατί δεν έχει και για πλημμύρα....
Μας τρολαρουν τρελα!!
Τι απορείς ; Αφου ξερεις οτι ο μεγαλύτερος ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ στη χώρο ειναι το ιδιο το κράτος.
Ενα ατελείωτο κωλοχανείο με συνονθύλευμα νόμων και διατάξεων .

Από τη στιγμή που η πλημμύρα δεν είναι απο καιρικά φαινόμενα ,πράγμα το οποίο το κράτος πρέπει να αποζημιώσει έστω και με τον τρόπο που αποζημιώνει , τους μάζεψε ο καημός αν σπάσουν τα υδραυλικά του τέταρτου και πλημμυρίσει ο τρίτος;;
Γιατί όλο αυτό γίνεται για να μην έχει την υποχρέωση αποζημίωση στο κράτος.

Όταν η ΕΕ συνάπτει συμφωνίες για ελεύθερη εισαγωγή δίχως δασμούς, αγροτικών προϊόντων και κρεάτων, με Μαρόκο, Τυνησία, Τουρκία, Βραζιλία, Αργεντινή κλπ ενώ γνωρίζει ότι στις χώρες αυτές δεν τίθενται οι ίδιοι περιορισμοί με αυτούς που ισχύουν στην Ευρώπη, και επιπλέον όλες αυτές οι χώρες δεν έχουν το ενεργειακό κόστος των Ευρωπαίων αγροτών, ποια είναι η στάση των κυβερνήσεων και των ευρωβουλευτων μας ; Και καλά, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, το επιβάλλουν αυτό γιατί με τις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων θα βγουν στο τέλος κερδισμένοι, οι δικοί μας όμως ;
Ολοι δυνητικά κερδισμένοι θα βγούνε. Λιγότερο από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, αλλά κερδισμένοι.
Η φίλη μου η Εύα,πως νομίζετε ότι μάζεψε τα λεφτά στις βαλίτσες;;;;

https://onlinepress.gr/etsi-mas-klevoun-venzini-sta-pratiria-to-trik-ton-venzinadon/

"στο λεκανοπέδιο Αττικής, δείχνουν τους αυξητικούς ρυθμούς της παραβατικότητας σε σχέση με την έρευνα του 2021, αλλά και προηγούμενων ετών."
" Πως μπορεί να λυθεί το ζήτημα
Η λύση που όπως τόνισαν βρίσκεται στο Σύστημα Εισροών-Εκροών που θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση στην αγορά, έχει καθυστερήσει δέκα χρόνια."

Να γελάσεις ,να κλάψεις ,να βρίσεις ή να φτύσεις;;;;;
Πάνω από όλα τράβα να ξαναψηφίσεις !

https://onlinepress.gr/etsi-mas-klevoun-venzini-sta-pratiria-to-trik-ton-venzinadon/

"στο λεκανοπέδιο Αττικής, δείχνουν τους αυξητικούς ρυθμούς της παραβατικότητας σε σχέση με την έρευνα του 2021, αλλά και προηγούμενων ετών."
" Πως μπορεί να λυθεί το ζήτημα
Η λύση που όπως τόνισαν βρίσκεται στο Σύστημα Εισροών-Εκροών που θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση στην αγορά, έχει καθυστερήσει δέκα χρόνια."

Να γελάσεις ,να κλάψεις ,να βρίσεις ή να φτύσεις;;;;;
Πάνω από όλα τράβα να ξαναψηφίσεις !
Eδώ φίλε μου,νομίζω ότι φταίει κυρίως η απληστία και η αισχροκέρδεια αυτών των βενζινάδων που μας κλέβουν.Εννοώ ότι ενώ μπορεί να ψηφίζουν οποιοδήποτε κόμμα,είναι εντούτοις ΚΛΕΦΤΕΣ!Φυσικά συμφωνώ μαζί σου στο ότι ΑΝ είχαμε πραγματικό Κράτος Δικαίου και όχι δυνάστη των πολιτών,θα έπαιρνε τα αναγκαία μέτρα ώστε να πατάξει τέτοια φαινόμενα.Και πρώτο το ίδιο το Κράτος θα ΚΑΤΕΒΑΖΕ τους απίστευτους φόρους που πληρώνουμε στα καύσιμα.Π.χ. όπως έκανε η μικρή Κύπρος που μάλιστα αγοράζει από το Ελλαδιστάν τα καύσιμά της... :( :mad:

Eδώ φίλε μου,νομίζω ότι φταίει κυρίως η απληστία και η αισχροκέρδεια αυτών των βενζινάδων που μας κλέβουν.Εννοώ ότι ενώ μπορεί να ψηφίζουν οποιοδήποτε κόμμα,είναι εντούτοις ΚΛΕΦΤΕΣ!Φυσικά συμφωνώ μαζί σου στο ότι ΑΝ είχαμε πραγματικό Κράτος Δικαίου και όχι δυνάστη των πολιτών,θα έπαιρνε τα αναγκαία μέτρα ώστε να πατάξει τέτοια φαινόμενα.Και πρώτο το ίδιο το Κράτος θα ΚΑΤΕΒΑΖΕ τους απίστευτους φόρους που πληρώνουμε στα καύσιμα.Π.χ. όπως έκανε η μικρή Κύπρος που μάλιστα αγοράζει από το Ελλαδιστάν τα καύσιμά της... :( :mad:
Εγώ μένω στο ότι μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια με το σύστημα εισροών εκροών το οποίο έχει μείνει παρκαρισμένο όπως όλα στην ελλάδα και ακόμη περισσότερο μ ενοχλει η αύξηση στους φόρους των καυσίμων που έγιναν στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, με την αιτιολογία πάταξης του λαθρεμπορίου στα καύσιμα και ότι έτσι θα έμπαινε μία τάξη.
Τότε που ο κόσμος έκαιγε από παλέτες μέχρι κουφώματα, αλλά επειδή τα ξεχνάει και είναι μαλάκας καλά να πάθει!

Status
Not open for further replies.
Back