Γνωστός μπαγλαμάς ο Δήμου.Ωραία άποψη Έλληνα συγγραφέα
Γνωστός μπαγλαμάς ο Δήμου.Ωραία άποψη Έλληνα συγγραφέα
Η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι πολύ τα αλυσοπρίονα και τα θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνα εργαλεία από τα όπλα.
Είσαι σίγουρος για την ανάλυση που κάνεις ; ...Ηρεμία παίδες.Σε εκλογικό αγώνα είναι αυτοί και εμείς.Αυτοι πουλάνε τρέλα περί σουβλιστε τους και πλάκωσε τους,θα μεγαλώσουμε την μεγάλη Τουρκία γιατί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και εμείς καθίστε καλά και βγάλτε αυτόνομη κυβέρνηση γιατί βλέπετε τι λένε οι απέναντι.
Άμα κλείσεις την τηλεόραση δεν έχει απόβαση.Είσαι σίγουρος για την ανάλυση που κάνεις ; ...
Άμα σε ψάχνουν για να σε επιστρατεύσουν θα σου πω ...Άμα κλείσεις την τηλεόραση δεν έχει απόβαση.
Κάααααατσε ρε ,ααααααμεσως εσύ κάτσε να δούμε τι θα πει κ ο ΕυαγγελάτοςΆμα κλείσεις την τηλεόραση δεν έχει απόβαση.
Μόνο να μας βάλουν σε κάνα καλό καρτέριΆμα σε ψάχνουν για να σε επιστρατεύσουν θα σου πω ...
Πρόσεχε μην ντουφεκισεις κανένα φωσκωτο που βγαίνει στα βράχια.Ψαρας που τον έπιασε κόψιμο είναι!Άμα σε ψάχνουν για να σε επιστρατεύσουν θα σου πω ...
Εσύ μάλλον γλυτώνεις όπως και εγώ ... λόγω ηλικίας !Μόνο να μας βάλουν σε κάνα καλό καρτέρι
Άμα γίνει μπαμμε κόβω να πίνω φραπέδες στο ΚΨΜΆλλωστε νεανίας είμαι....51Εσύ μάλλον γλυτώνεις όπως και εγώ ... λόγω ηλικίας !
Τα φουσκωτά που βλέπω εγώ στα βράχια θέλουν τουφέκισμα σίγουρα ...Πρόσεχε μην ντουφεκισεις κανένα φωσκωτο που βγαίνει στα βράχια.Ψαρας που τον έπιασε κόψιμο είναι!
Βρες να πεις κάτι άλλο χαχαχαχα ... 51 τι να σε κάνουνε, θα τους πίνεις και τους καφέδες!Άμα γίνει μπαμμε κόβω να πίνω φραπέδες στο ΚΨΜΆλλωστε νεανίας είμαι....51