Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την κατάληψη της Κριμαίας δεν την συγχώρεσαι ποτέ η Δύση. Έτσι μπήκε μπροστά μακροχρόνιο σχέδιο. Ενίσχυση στρατιωτικά της Ουκρανιας στο μέγιστο, και μεθοδική οδήγηση της Ρωσίας σε πόλεμο ( την ανάγκασαν χωρίς να τής αφήνουν αλλά περιθώρια ) . Τελικός στόχος η αποδυνάμωση της Ρωσίας πολιτικά , οικονομικά και στρατιωτικά και η παγκόσμια απομόνωση. Ο στόχος επιτυγχάνεται.
Αααα και οι Ουκρανοί ;;; Ποιος τους @@@@@ αυτούς . Πάντα οι λαοί σκοτώνονταν για ιδέες. Και πάντα εξυπηρετώντας σχέδια άλλων .
Το προαποφασισμένο πραγματικο τίμημα για τους δυτικούς πολίτες είναι ο πληθωρισμός στην ενέργεια. Που από μόνος του δεν λέει κάτι, αλλά οδηγεί κοινωνικά στρώματα στην ακροδεξιά (αυτό είναι το μόνο πρόβλημα)

Για να είμαστε δίκαιοι και με τους Ουκρανούς , και σε αυτούς δεν αφέθηκαν περιθώρια να κάνουν αλλιώς. Όταν σου θέτουν ζήτημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, θα πέσεις στην παγίδα.
Πέσαμε και μεις το 40 λέγοντας όχι, και το 45 κάνοντας εμφύλιο. Δεν σου αφήνουν ποτέ περιθώρια.
Η μόνη λύση είναι να είσαι και εσύ στο club που θέτει τους όρους και κάνει το παιγνίδι.

Ήθελα πραγματικά να ήξερα τί θα έκαναν όλοι αυτοί στο ( πολιτικής προστασίας ) αν ζούσαν στα χρόνια που μου έλεγε ο παππούς μου , ότι το χιόνι έφτανε μέχρι τα 2 μέτρα , και από την παγωνιά οι κρύσταλλοι το 1 μέτρο , ούτε τα ζώα άφηναν όμως νηστικά , ούτε η ζωή τούς σταματούσε , ούτε φοβόταν . Εξάλλου δεν είχαν κανέναν να τούς φοβίζει , ( το θηρίο θα είναι μέσα στο σπίτι σάς , και τα κέρατα του από επάνω) , άσε που πέρασαν πολλή χειρότερα από την σημερινή EVA και το κακό συναπάντημα . Θυμάμαι πιτσιρίκος , τα καλοκαίρια με το κλείσιμο του σχολείου , φεύγαμε στο χωριό , ξενοιασιά ανεμελιά , και βοήθεια τον παππού στα χωράφια , και μετα το απόγευμα ιστορίες από τον Πόντο , τη να τους τρόμαζε αυτούς τους ανθρώπους , όταν έχουν μυρίσει στο πετσί τους τον θάνατο .

Άλλες εποχές άλλες συνθήκες και όχι 5/6 εκατομμύρια σε μια Αττική με κατεστραμμένο και αλλοιωμένο όλο τον περιμετρικό χώρο .Εξαλου άνθρωποι μαθημενοι στα βουνά και στα χωράφια και τώρα άμα δούνε χώμα κάτω πάνε γύρω γύρω και θέλουν μωρομαντηλα για να σκουπίσουν το παπούτσι ,συγκρίνεις ανθρώπους και ανθρωπάκια που γίναμε.Εξαλου η ευημερία όπως βλέπεις έχει εξαφανίσει και τη δημιουργία πάσης φύσεως εκτός τεχνολογικών κατασκευών .Τώρα οποιος χάσει το τηλ πάει ψυχολογοψυχιατρονευρολογο.
ΠΡΟΟΔΟΟΟΟΟΣ.

Ήθελα πραγματικά να ήξερα τί θα έκαναν όλοι αυτοί στο ( πολιτικής προστασίας ) αν ζούσαν στα χρόνια που μου έλεγε ο παππούς μου , ότι το χιόνι έφτανε μέχρι τα 2 μέτρα , και από την παγωνιά οι κρύσταλλοι το 1 μέτρο , ούτε τα ζώα άφηναν όμως νηστικά , ούτε η ζωή τούς σταματούσε , ούτε φοβόταν .
Υπήρχε αυτοοργάνωση τότε λόγω της εμπειρίας που είχαν αποκτήσει,γιατί τα έτρωγαν στην μάπα όλα τα καιρικά φαινόμενα μόνοι τους, δεν περίμεναν τίποτα από το κράτος γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κράτος ειδικά όσο πήγαινες και πιό ορεινά

...πολυ ωραία τα γράφει ο αρθρογράφος!...πόσοι καταλαβαίνουν ειναι το ζητούμενο...
Τώρα που θα βγάλει ο Τραμπ και τον Τούρκο Οζ σενάτορ, βράσε όρυζα για την Ελλάδα ...

ΥΓ: Μόνοι μας πρέπει να τα βγάζουμε πέρα...

Last edited:
Μακάρι....
Μακάρι Γιάννη αλλα εγώ προσωπικά δεν πείθομαι με τίποτα αν δεν δώ. Δεν έχω εμπιστοσύνη και δεν πιστεύω πια ούτε τον κώλο μου. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο και ειδικά μετά από όσα έγιναν ή μάλλον με όσα δεν έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα των εξορύξεων Από πλευράς κράτους και οι άδειες από αρκετές εταιρείες επιστράφηκαν στο δημόσιο αφού δεν έγιναν τα βασικά έργα υποδομής ,ούτως ώστε να προχωρήσει το όλο πλάνο,

Ήθελα πραγματικά να ήξερα τί θα έκαναν όλοι αυτοί στο ( πολιτικής προστασίας ) αν ζούσαν στα χρόνια που μου έλεγε ο παππούς μου , ότι το χιόνι έφτανε μέχρι τα 2 μέτρα , και από την παγωνιά οι κρύσταλλοι το 1 μέτρο , ούτε τα ζώα άφηναν όμως νηστικά , ούτε η ζωή τούς σταματούσε , ούτε φοβόταν . Εξάλλου δεν είχαν κανέναν να τούς φοβίζει , ( το θηρίο θα είναι μέσα στο σπίτι σάς , και τα κέρατα του από επάνω) , άσε που πέρασαν πολλή χειρότερα από την σημερινή EVA και το κακό συναπάντημα . Θυμάμαι πιτσιρίκος , τα καλοκαίρια με το κλείσιμο του σχολείου , φεύγαμε στο χωριό , ξενοιασιά ανεμελιά , και βοήθεια τον παππού στα χωράφια , και μετα το απόγευμα ιστορίες από τον Πόντο , τη να τους τρόμαζε αυτούς τους ανθρώπους , όταν έχουν μυρίσει στο πετσί τους τον θάνατο .
Μην ασχολείσαι με φλώρους . .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back