Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η σαπιλα σε όλο της το μεγαλείο
Όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν έπρεπε αν είχαν Τσίπα απανο τους.. να πάνε σπητι τους για πλήρη αποτηχεια στο έργο τους…είμαστε μια κοινονια σε παρακμή

Εμένα αυτή η φάτσα με την χωριστρουλα στην μέση και τα μπουκλακια να ανεμίζουν
από την αρχή δεν μου άρεσε
Τώρα αν το ράσο φοριέται για να καλύψει την ανωμαλία
και την εκμετάλλευση αθώων ψυχών
ο μόνος δρόμος είναι ο παραθερισμος στην Σιβηρία

Όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν έπρεπε αν είχαν Τσίπα απανο τους.. να πάνε σπητι τους για πλήρη αποτηχεια στο έργο τους…είμαστε μια κοινονια σε παρακμή
Ηλία δεν ξέρω τι μπορεί να προλάβει μια κυβέρνηση μέσα σε μια τετραετία για να καθαρίσει το τοπίο
Τέτοιες ανωμαλίες δεν υπήρχαν στο παρελθόν
εδώ κάθε εβδομάδα βγαίνει και μια τέτοια ιστορία
Τι στο διάβολο συμβαίνει η κοινωνία έχει πολύ μποχα
αυτή είναι τελικά η πολιτισμένη Ευρώπη που μας πασάρουν τόσα χρόνια ;

αυτή είναι τελικά η πολιτισμένη Ευρώπη που μας πασάρουν τόσα χρόνια ;
Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται και η αιτία θα είναι ο υπερβολικός <<προοδευτισμός>> της
Τέτοιες ανωμαλίες δεν υπήρχαν στο παρελθόν
Ότι υπήρχαν υπήρχαν σε μικρότερη έκταση το πιό πιθανό
Απλά τώρα τα μαθαίνουμε και πιό εύκολα

Γιατί πάντα πρέπει να μας προδίδουν όσοι εμπιστεύομαστε ;
Γιατί δεν έχουμε την γνώση και την σωστή πληροφόρηση ώστε να ξεχωρίσουμε και να αξιολογήσουμε ποιούς πρέπει πραγματικά να εμπιστευόμαστε και ποιούς να απορρίπτουμε με το καλημέρα.

Ακόμα μια φορά ο Ελληνικός Εθνικός Υμνος ήχησε στην Τουρκία. Αυτή την φορα για την 9χρονη Μαριάντα Λάμπου, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκάκι για κορίτσια μέχρι 10 ετών στα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 8 έως 18 ετών που έγιναν στην Αττάλεια της Τουρκίας.
1668981154636.png

Πηγή: EPTnews

Το ένα ακολουθεί το άλλο
Έχω ακούσει περίπτωση στο παρελθόν που τα κυνήγησε σκυλί και πήδηξαν στον γκρεμό επειδή κάποιο έκανε την αρχή
Γι'αυτό και το χειρότερο ελάττωμα σε σκυλί είναι να έχει τάσεις να κυνηγήσει πρόβατα, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά

Το ένα ακολουθεί το άλλο
Έχω ακούσει περίπτωση στο παρελθόν που τα κυνήγησε σκυλί και πήδηξαν στον γκρεμό επειδή κάποιο έκανε την αρχή
Γι'αυτό και το χειρότερο ελάττωμα σε σκυλί είναι να έχει τάσεις να κυνηγήσει πρόβατα, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά
Γιατί μου θυμίζει ψηφοφόρους;.think.

Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μπαράκος. Ο άνθρωπος που άνοιξε το πρώτο jazz μπαρ στην Ελλάδα το 1974 και μύησε το κοινό σε αυτό το είδος μουσικής, ήταν γνωστός σε όλους ως ο ιδιοκτήτης του «Jazz Κλαμπ» στις παρυφές του λόφου της Ακρόπολης.

Αυτή η αγγελία μου θύμισε κάτι φεγγαρόφωτα καλοκαιρινά βράδυα στον περίβολο του Jazz Club, σε ολονύχτιες "ακροάσεις" μπροστά από το μοναδικό ποτό της βραδυάς (ένεκα μόνιμης αφραγκίας), μαζί με άλλα άτομα που αγαπούσα και σήμερα είναι μαζί με τον Μπαράκο, όπου το βλέμμα ξέφευγε που και που προς τον ιερό βράχο. Είναι όμορφο να είσαι 20χρόνος, και σαράντα χρόνια μετά να νοιώθεις μια γλυκιά νοσταλγία για κάτι όμορφο που έζησες. Νά 'σαι καλά 'κει που πήγες Μπαλάκο, βάλ' τους κανά Blue Train να νοιώσουν καλά...

EDIT: Εκπομπη της ΕΡΤ για το Jazz Club και τον Μπαράκο

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back