Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έρχονται εκλογεεεεες ιδού η ευκαιρία για να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει κάτι.Αλλα πιστεύω από το πολύ σανό καθώς ισχύει το είμαστε ότι τρώμε μάλλον θα παραμείνουμε πρόβατα και όση και ισχύ να έχουμε στο χέρι μας αν δε δουλεύει ο εγκέφαλος χεστα και άστα που έλεγε ο συνχωρεμενος ο πατέρας μου.

Έρχονται εκλογεεεεες ιδού η ευκαιρία για να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει κάτι.Αλλα πιστεύω από το πολύ σανό καθώς ισχύει το είμαστε ότι τρώμε μάλλον θα παραμείνουμε πρόβατα και όση και ισχύ να έχουμε στο χέρι μας αν δε δουλεύει ο εγκέφαλος χεστα και άστα που έλεγε ο συνχωρεμενος ο πατέρας μου.
Δεν είμαι απαισιόδοξος ,αλλά‼️ όταν ρωτήθηκε ένα πουστρακι πως κ τι ,απάντησε ,ο γείτονας μου στο χωραφι όταν ήμουν μικρός ,,,κ εσύ δεν έκανες τίποτα❓‼️που να τρέχω στα χωράφια με τα ψηλοτάκουνα"😆κάπως έτσι η πολιτική ζωή του τόπου‼️

Το παλιο ορθοδοξο Πασοκ :cool:
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, το σίγουρο είναι ότι το φαινόμενο έχει πολύ βαθιές ρίζες. Μια ζωή ξεφτίλες θα είναι οι περισσότεροι πολιτικοί μας. Ούτως ή άλλως το διαπιστώνουμε καθημερινά σε πολλά θέματα της ζωής μας.

Που ξέσκισε τη χώρα και όλοι ήταν χαρούμενοι συνάμα γιατί ένιωθαν φιλελεύθεροι και με λεφτά μόνο που ήταν άλλων .
Ετσι ακριβως..Με τις πολυκατοικιες που εφτιαξε τοτε ο πατερας μου την περναω ακομη:cool:

Είχα γράψει στις 22/11 για μια ομιλία της στο ευρώ κοινοβούλιο, όπου εξέθετε τον εαυτό της και το κόμμα της.
... και αν το ψάξεις βαθύτερα, θα καταλάβεις γιατί κάποιες χώρες - ευρωπαϊκές(*) μεν, αλλά οχι μέλη της ΕΕ - προώθησαν την παρακολούθηση και άλλων σοσιαλιστών ευρωβουλευτών (λένε οι φήμες) :confused:

(*): η Ευρώπη εκτίνεται πέραν της Μαύρης Θάλασσας... και ανατολικά της Τουρκίας, ... τρομάρα μας

Αυτή που είναι και πολύ ικανή και διάνοια σχεδόν είπε ότι παίρνει μίζες από το Κατάρ σε επίσημη ομιλία
Τώρα το ερώτημα για το εάν είχε τα προσόντα και τις ικανότητες για αυτή την θέση πρέπει να το απαντήσουν αυτοί που την πρότειναν και αυτοί που την ψήφισαν

Μόλις διάβασα κάτι πάρα πολύ ανησυχητικό:

Οι ΗΠΑ προφανώς δίνουν το «πράσινο φως»: Η Ουκρανία σύντομα θα επιτίθεται όλο και περισσότερο σε ρωσικό έδαφος;

Το Πεντάγωνο δεν επιμένει πλέον να μην επιτεθεί η Ουκρανία σε στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία, δήλωσε στους Times άγνωστη πηγή στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
Οι Times ανέφεραν ότι αυτή η εξέλιξη είναι ένα «πράσινο φως» για επιθέσεις ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ρωσικό έδαφος. Είναι πλέον αναμενόμενο ότι οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν το Κίεβο με όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας. «Τίποτα δεν είναι από το τραπέζι», φέρεται να είπε ένας στρατιωτικός αξιωματούχος στην εφημερίδα.
...

Πηγή: Online εφημερίδα tagesspiegel.de, Institute for the Studz of War: Russian Offensive Campaign Assessment, December 10

Μόλις διάβασα κάτι πάρα πολύ ανησυχητικό:

Οι ΗΠΑ προφανώς δίνουν το «πράσινο φως»: Η Ουκρανία σύντομα θα επιτίθεται όλο και περισσότερο σε ρωσικό έδαφος;

Το Πεντάγωνο δεν επιμένει πλέον να μην επιτεθεί η Ουκρανία σε στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία, δήλωσε στους Times άγνωστη πηγή στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
Οι Times ανέφεραν ότι αυτή η εξέλιξη είναι ένα «πράσινο φως» για επιθέσεις ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ρωσικό έδαφος. Είναι πλέον αναμενόμενο ότι οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν το Κίεβο με όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας. «Τίποτα δεν είναι από το τραπέζι», φέρεται να είπε ένας στρατιωτικός αξιωματούχος στην εφημερίδα.
...

Πηγή: Online εφημερίδα tagesspiegel.de, Institute for the Studz of War: Russian Offensive Campaign Assessment, December 10
Αφού δίνει το ΟΚ η μαμά ΗΠΑ ας βγούνε γρήγορα και οι σφουγγοκωλάριοι των Βρυξελλών να συμφωνήσουν για να μην διαρραγεί η συμμαχία
Ας μην μείνει τίποτα όρθιο δεν γαμιέται, God bless America και φέρετρα και ξερό ψωμί για τους υπόλοιπους

Προσπερασαμε την πιο αποκαλυπτική είδηση του μήνα και αναλύουμε τις ανομιες του ενός ή του άλλου. Οι εικόνες που θα έπρεπε να μας συγκλονισουν είναι από το καταρ, όπου οι Ιάπωνες θεατές καθαριζαν τις εξέδρες και οι ποδοσφαιριστές τα αποδυτήρια. Ταυτόχρονα το ήθος και η σεμνότητα του προπονητή, όλο αυτό το αθόρυβο μεγαλείο ενός λαού που διαβάζω πως δεν εργάζονται καθαριστριες στα σχολεία, αλλά το κάνουν οι μαθητές, ως μάθημα αγωγής, όπως ότι η βασική εκπαίδευση αρχίζει με τον σεβασμό προς τους ηλικιωμένους και την φύση. Μία από τις λέξεις που συναντάς συχνότατα στα αρχαία ελληνικά κείμενα είναι η αρετή, και αυτή απουσιάζει από τα νέα ελληνικά,

Status
Not open for further replies.
Back