Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αέρα θα του έκανες δηλαδή στα κρεματζολια.ΑΝ εχει
Εχουν αυτοί Λούκα. Δεν τους τα έχουν ξεριζωσει ακόμα. Μόλις τα κόψουν ανεβαίνουν επίπεδο και αλλάζουν και όνομα. Απο drag queen (τραβελια δηλαδη) γίνονται τρανσεξουαλ, τρομάρα τους...

Εχουν αυτοί Λούκα. Δεν τους τα έχουν ξεριζωσει ακόμα. Μόλις τα κόψουν ανεβαίνουν επίπεδο και αλλάζουν και όνομα. Απο drag queen (τραβελια δηλαδη) γίνονται τρανσεξουαλ, τρομάρα τους...
Άσε σειρά...9/10 πελάτες τον παίρνουν.Γιαυτο δεν τα κόβουν.Ειναι μεγάλη η ζήτηση της κοινωνίας δυστυχώς.

Μακρυά από εμάς φίλε Δημητρη.vegan,influencer,trans

Εισαι "ιδιαίτερος"??? Ειναι καλό! Ας μεταδοθεί λοιπόν η "ιδιαιτεροτητα" και στα παιδάκια. Δεν θέλει έλεος, το αντίθετο...
Η drag queen που έσωσε τα Χριστούγεννα λέει. Ηρθε ο κακός ο λύκος να χαλάσει τα Χριστούγεννα και η drag queen τον πιπ..σε μέχρι να λιποθυμίας και γλίτωσαν τα Χριστούγεννα. Ανωμαλια παντού....
Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς.

Μακρυά από εμάς φίλε Δημητρη.vegan,influencer,trans
Τον τρανς μπορώ να τον καταλάβω φίλε. Δεν φταίει για αυτό που είναι αν το σκεφτείς. Τον βιγκαν όσο και να προσπαθήσω δεν θα τον καταλάβω ποτέ. Ανθρωπος που δεν τρώει μοσχοβολιστη προβατίνα στο κάρβουνο και την αλλάζει με μανιτάρι πορτομπελλο γεμιστό με "τυρι" από σόγια, σίγουρα δεν είναι καλά στα μυαλά του και τον θεωρώ ψυχοπαθή!

Τον τρανς μπορώ να τον καταλάβω φίλε. Δεν φταίει για αυτό που είναι αν το σκεφτείς. Τον βιγκαν όσο και να προσπαθήσω δεν θα τον καταλάβω ποτέ. Ανθρωπος που δεν τρώει μοσχοβολιστη προβατίνα στο κάρβουνο και την αλλάζει με μανιτάρι πορτομπελλο γεμιστό με "τυρι" από σόγια, σίγουρα δεν είναι καλά στα μυαλά του και τον θεωρώ ψυχοπαθή!
Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί?Ότι καλός είναι ότι είναι.Εμενα γιατί μου ζαλίζεις τα καλαμπαλικια?Έρχομαι εγώ με πανό η οτιδήποτε και σου λέω ζωή στα μανιτάρια φάτε προβατίνα?
Τις μόδες μου μεσα

Status
Not open for further replies.
Back