Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τα τελευταία χρόνια όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να περάσουν από το Ηρώδειο. Κατάντησε είναι ένα είδος καταξίωσης και αναγνώρισης.
Το επόμενο στάδιο είναι ότι όλοι πρέπει να περάσουν απο την πολιτική . Εκεί πια έρχεται η αποθέωση !
Γεμίσαμε σωτήρες , αυτός μας έλειπε :rolleyes:
https://www.news247.gr/celebrities/...tevainei-ypopsifios-stis-ekloges.9891525.html
Έμαθα και το έμβλημα του κόμματος που τον κατεβάζει

Attachments

• Screenshot_2023-01-05-15-44-22-877.jpg
    Screenshot_2023-01-05-15-44-22-877.jpg
    115,2 KB · Προβολές: 15
Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Το πιο τραγικό συμβάν που αφορά την "οικογένεια μας". Όσο είχα λυπηθεί για το συμβάν με τους πέντε κυνηγούς άλλο τόσο λυπήθηκα για την μάνα και την κόρη μερικά χρόνια αργότερα. Κι όλα αυτά για δύο τρελούς.
Ποτέ μου δεν καταριεμαι, ούτε το παίζω δικαστής αλλά αυτός ο τρελός έπρεπε να τον φροντίσουν καλά μέσα στην φυλακή.

Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.
Εγω αυτό που δεν προκειται να ξεχάσω είναι εκείνη την νυχτα που οι συγγενείς θρηνουσαν τα θυματα τους κ Χαρδαβέλλας ήταν έξω από την πορτα τους κ έκανε εκπομπη....

"Μαζευτηκαμε εδω, και κάνει πολύ κρυο".....

" Φοβόμαστε για βεντέτα ".........

Δημοσιογράφοι τι περιμενεις......

Πρέπει να είναι στάση ζωής και να το καλλιεργούμε, στο μυαλό μας, να αποφεύγουμε ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για πράγματα που με ψυχρή λογική είναι ανούσια, αλλά να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να πάμε από το μηδέν στο εκατό σε ένα δευτερόλεπτο αν το επιβάλλει η κατάσταση με όση δύναμη διαθέτουμε και όχι με μισή καρδιά. Η έγκαιρη απεμπλοκή δεν είναι δειλία, είναι σοφία.

...και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι πλήν των θηραμάτων , τα κυνηγετικά όπλα άνετα μπορούν να αφαιρέσουν και ανθρώπινες ζωές!

Υ.Γ...ένας απο τους λόγους που αποφεύγω την "πολυκοσμία" στον κυνηγότοπο, είναι και αυτός. Γιατί όσα φέρνει η ώρα...Τουφέκια κρατάμε!

Εγω αυτό που δεν προκειται να ξεχάσω είναι εκείνη την νυχτα που οι συγγενείς θρηνουσαν τα θυματα τους κ Χαρδαβέλλας ήταν έξω από την πορτα τους κ έκανε εκπομπη....

"Μαζευτηκαμε εδω, και κάνει πολύ κρυο".....

" Φοβόμαστε για βεντέτα ".........

Δημοσιογράφοι τι περιμενεις......
Όπου μυριστουν αίμα μαζεύονται σαν τις σφήκες. Στην πλειοψηφία τους πολιτικοί - δημοσιογράφοι - αστυνομικοί οι χειρότεροι. Sorry εάν είναι κάποιος από εδώ μέσα, προσωπική γνώμη.......:mad::mad::mad:

Όπου μυριστουν αίμα μαζεύονται σαν τις σφήκες. Στην πλειοψηφία τους πολιτικοί - δημοσιογράφοι - αστυνομικοί οι χειρότεροι. Sorry εάν είναι κάποιος από εδώ μέσα, προσωπική γνώμη.......:mad::mad::mad:
Παντού και σε όλους τους τομείς θα βρείς καλούς και κακους γιατί απλά όλοι τους είναι άνθρωποι.Η μεγαλύτερη μεταβλητή.

Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Το πιο τραγικό συμβάν που αφορά την "οικογένεια μας". Όσο είχα λυπηθεί για το συμβάν με τους πέντε κυνηγούς άλλο τόσο λυπήθηκα για την μάνα και την κόρη μερικά χρόνια αργότερα. Κι όλα αυτά για δύο τρελούς.
Ποτέ μου δεν καταριεμαι, ούτε το παίζω δικαστής αλλά αυτός ο τρελός έπρεπε να τον φροντίσουν καλά μέσα στην φυλακή.
Και να φανταστείς για το τι μυαλό κουβαλάνε ορισμένοι
Ξέρω περίπτωση που σε αντιπαράθεση ο ένας που είχε το ίδιο επώνυμο με τον δολοφόνο(δεν ξέρω εάν ήταν σύμπτωση ή ήταν όντως συγγενείς) το χρησιμοποίησε σε φάση εκφοβισμού, εμένα με λένε τάδε και εμείς είμαστε τρελοί κλπ κλπ
Έτυχε στον άνθρωπο όμως,τον έκανε άχρηστο στο ξύλο για να του φύγει λίγη τρέλα
Να σε λένε Καραϊσκάκη και να το επικαλεστείς το καταλαβαίνω, ήταν λεβέντης και παληκάρι,αλλά να επικαλείσαι το επώνυμο ενός δολοφόνου που σκότωσε πέντε άτομα πισώπλατα λές και έκανε κανένα κατόρθωμα πόσο βλάξ μπορεί να είσαι;

Και να φανταστείς για το τι μυαλό κουβαλάνε ορισμένοι
Ξέρω περίπτωση που σε αντιπαράθεση ο ένας που είχε το ίδιο επώνυμο με τον δολοφόνο(δεν ξέρω εάν ήταν σύμπτωση ή ήταν όντως συγγενείς) το χρησιμοποίησε σε φάση εκφοβισμού, εμένα με λένε τάδε και εμείς είμαστε τρελοί κλπ κλπ
Έτυχε στον άνθρωπο όμως,τον έκανε άχρηστο στο ξύλο για να του φύγει λίγη τρέλα
Να σε λένε Καραϊσκάκη και να το επικαλεστείς το καταλαβαίνω, ήταν λεβέντης και παληκάρι,αλλά να επικαλείσαι το επώνυμο ενός δολοφόνου που σκότωσε πέντε άτομα πισώπλατα λές και έκανε κανένα κατόρθωμα πόσο βλάξ μπορεί να είσαι;
Όπως το είπες Γιώργο. Φαντάσου μυαλό και χαρακτήρα. Βρε ν'αγιασει το χέρι του άλλου.
Ε ρε και να εφαρμόζονταν οι νόμοι σε αυτήν την χώρα.

Status
Not open for further replies.
Back