Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Διαβάζω ότι η Ελλάδα έστειλε στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια έως τώρα, όση έστειλαν η Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Τουρκία μαζί, άλλη τόση έστειλε η Αμερική. Άρα έχει δίκιο ο Άδωνις πως η οικονομία απογειώθηκε, εκτός και αν μάς πληρώνουν.

Χτες είδα τον Κυριάκος!!!! Στην Βουλή να περηφανεύεται ότι 700χιλ.. πολίτες έχουν κάνη ετιση για το μάρκετ πας την πρωτι μέρα…. ΝΤΡΟΠΗ έπρεπε να κλαίει…θέλω να βρίσω αλλά σέβομαι τον χορό που μας φιλόξενη… ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Την κάτσαμε την βάρκα ... διαβάστε
Τεχνητή νοημοσύνη στα σπάργανα.

https://www.kathimerini.gr/life/562...iseis-tis-technitis-noimosynis-tis-microsoft/
Το 1966, ο Joseph Weizenbaum δημοσίευσε το λογισμικό ELIZA, ένα Rogerian(*) ψυχοθεραπευτή που θα βοηθούσε ενδιαφερόμενους να λύσουν τα προβλήματά τους. Το πρόγραμμα ήταν σε θέση να διατυπώνει φαινομενικά έξυπνες ερωτήσεις από τις απαντήσεις των εξεταζομένων ανθρώπων. Ως εκ τούτου, πολλοί συμμετέχοντες νόμιζαν στην πραγματικότητα ότι επικοινωνούν με έναν άνθρωπο. Τα σημερινά chatbot, τα συστήματα διαλόγου στο Διαδίκτυο, λειτουργούν σύμφωνα με παρόμοιες αρχές. Ο στόχος βέβαια τότε ήταν να αναδειχθούν οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και το πρόγραμμα δεν ήταν για σοβαρή εφαρμογή. Παρ΄όλα αυτά καταδείκνυε την δύναμη και επικινδυνότητα της τεχνητής νοημοσύνης.

(*): Πελατοκεντρική- Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία.

ΥΓ: για κάποια χρόνια ήμουν γείτονας του Weizenbaum στο Βερολίνο (Mitte), όπου στα ενδιάμεσα είχε γίνει πολέμιος κατά της τεχνητής νοημοσύνης, έλεγε πως αυτό είναι το ποιό "κακό" πολεμικό όπλο που ανακαλύφθηκε ποτέ.

ΥΥΓ: σαν δεινόσαυρος που είμαι, γράφω ακόμα λογισμικό με το εργαλείο emacs, το οποίο έχει ενσωματωμένο το λογισμικό ELIZA, μόνο που εδώ λέγεται doctor;) Έτσι κάνω την ψυχανάλυσή μου γράφοντας παράλληλα λογισμικό, ή αντίθετα :p

https://www.tanea.gr/2023/02/24/gre...igi-point-system-gia-tous-paravates-kynigous/

Γατάκια, ο καράφλας είναι πολύ μπροστά.
Να προσέχουμε μην του πατήσουμε την ουρά. .big smile.
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι το παρακάτω .
"Παράλληλα, με πρόταση της Κ.Σ.Ε., στα δικαιολογητικά που προβλέπονται για την έκδοση Άδειας Θήρας θα απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης συμμετοχής του κυνηγού σε φιλοθηραματικές και φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις, κατά το προηγούμενο κυνηγετικό έτος. Στόχος είναι η αύξηση συμμετοχής των κυνηγών σε δράσεις δημοσίου συμφέροντος."

"Παράλληλα, με πρόταση της Κ.Σ.Ε., στα δικαιολογητικά που προβλέπονται για την έκδοση Άδειας Θήρας θα απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης συμμετοχής του κυνηγού σε φιλοθηραματικές και φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις, κατά το προηγούμενο κυνηγετικό έτος. Στόχος είναι η αύξηση συμμετοχής των κυνηγών σε δράσεις δημοσίου συμφέροντος."
Δηλαδη τι μας λενε τωρα?
Οτι δεν θα μπορουμε να βγαλουμε αδεια αν δεν συμμετεχουμε σε τετοιες δρασεις?
Ή ουτε αυτοι ξερουν τελικα?

Δηλαδη τι μας λενε τωρα?
Οτι δεν θα μπορουμε να βγαλουμε αδεια αν δεν συμμετεχουμε σε τετοιες δρασεις?
Ή ουτε αυτοι ξερουν τελικα?
Είναι που διόρθωσαν ΟΛΛΑΑΑΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και μας έμεινε αυτό στο τέλος !
Μάλλον για μ@λ@κες ψάχνουν και για τρόπους να διώξουν κόσμο από την δραστηριότητα που λέγεται κυνήγι με νόμιμο και καθώς πρέπει τρόπο (politicaly correct το λένε στα γύρω χωριά).

Φιλοθηραματικες δράσεις... Μάλιστα... Ποιος τις διοργανώνει? Ποιος δίνει βεβαίωση συμμετοχής? Πότε βγαίνουν ανακοινώσεις? Σε ποιες περιοχές? Ποιο είναι το ελάχιστο όριο συμμετοχής για να μπορέσει κάποιος να βγάλει άδεια??? ΡΕ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ?!!!???

Φιλοθηραματικες δράσεις... Μάλιστα... Ποιος τις διοργανώνει? Ποιος δίνει βεβαίωση συμμετοχής? Πότε βγαίνουν ανακοινώσεις? Σε ποιες περιοχές? Ποιο είναι το ελάχιστο όριο συμμετοχής για να μπορέσει κάποιος να βγάλει άδεια??? ΡΕ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ?!!!???
Δε θα μάθουμε τωρα σε ποια χώρα ζούμε . Ολα αυτά είναι απλά προς κατανάλωση προβάτων και γιδιών.

Σιγά μην περιμένω τους μ@@@‘μ να πουν τι να κανο!!!!!εμεις καθαρίζουμε κάθε χρόνο με έξοδα δικά μας λιβαδια και χωράφια… Άι από εδώ κολογληφτες του κουλι

Την Τρίτη η Τετάρτη η ερτ3 εδηχνε έναν πρόεδρο οικολογικής οργάνωσης να λέει ότι οι κυνηγοι έχουν γεμησει την χώρα με παρατημένα κυνηγόσκυλα και εδηχνε τσοπανόσκυλα… που είναι η κΣΕ… απλονη τα σοβρακα του κουλι από ότι φαινεται

Status
Not open for further replies.
Back