Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οσον αφορα τη σφαγη της κοπελας μπροστα στο αστυνομικο τμημα...ποσο ζωα εχουμε γινει?
Τραγικα πράγματα που έπρεπε να εξοργίζουν τους πάντες ,αλλά δυστυχώς βολευόμαστε με την τροφή που μας σερβίρει το σύστημα με τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το περιστατικό.
Ετσι το σερβίρισμα του δωρεάν σανο συνεχίζεται , χωρίς να προβληματίζει τα πρόβατα.
Υπουργός προστασίας του πολίτη δεν ήταν ο χρυσοχοΐδης για τουλάχιστον δύο χρόνια ; Τα έφτιαξε ολα !
Τώρα επανήλθε γιατί ; Για να αναμορφώσει το αναμορφωθέν υπουργείο που είχε προ καιρού ;

Ακριβως ετσι και χειρότερα.
Εγω πλεον εχω "αποδεχτει" αυτο το παρολογο γεγονος και προσπαθω να βρω μια απαντηση στο ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο.
-Γιατι η πολιτεια δειχνει τόσο μεγαλη ανοχη στην εγκληματικότητα ?
-Γιατι αντιμετωπίζεται με υπερμετρη επιεικεια ο εγκληματιας ?
-Γιατι προσπαθει να πνιξει και να ευνουχισει τον φιλησυχο πολιτη ?

Τι οφελος εχει μια κοινωνια απο το να βασιλευει η εγκληματικοτητα και να τρεμει ο πολιτης ?

Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στα παρακατω και θα ηθελα να δω κιαλλες αποψεις.
1 : Με την τοση χαλαροτητα, επιεικεια και ανοχη στο εγκλημα καλυπτονται ταυτοχρονα και οι παρανομιες των εκαστοτε ιθυνοντων (βουλετες, εισαγγελεις κλπ)
2 : Υποβαθμιση του επιπεδου μιας πολης-περιοχης, σε δελεαστικό ευρως τιμων για αγοραπωλησεις Real Estate, και στη συνεχεια ξανα-αναβαθμιση.(Το ειδαμε να συμβαινει στο Ψυρρη...ναρκομανεις, εγκληματιες, αγορασθηκαν ολοκληρα τετραγωνα σε ξεφτιλα τιμες, γκρεμιζονται παλιες μονοκατοικιες και τωρα αρχιζουν τα Loft και τα οικοδομικα τετραγωνα επιχειρησεων τα οποια θα πουληθουν σε πολλαπλασιες; τιμες. Τρουμπα-Πειραια τα ιδια).
3 : Ενισχυση του αισθηματος φοβου και υποταγης του πολιτη σε καθε μορφη βιας (στην προκειμενη απο εγκληματιες), αλλα ειναι και ενας υπεροχος τροπος εκπαιδευσης να μαθει να μην σηκωνει αναστημα ο πολιτης γενικοτερα ωστε να κανει πιο ευκολα γαργαρα τα οσα παραλογα του σερβιρονται.

Εεε καλά τώρα θα έπρεπε να υποβάλλει έγκληση ο δράστης η οποία πολύ πιθανό θα πήγαινε στο αρχείο αφού η κατοχή αυτών των ειδών είναι πλημμέλημα και η άλλη θα το έκανε χρήση για να αποτρέψει άμεση και άδικη επίθεση σιγά δηλαδή τη σωματική βλάβη που θα του προκαλούσε στο κάτω κάτω. Εγώ συντάσσομαι με το νόμο δε μπορεί να επιτραπούν αυτά τα αντικείμενα γιατί θα τα κουβαλάει ο κάθε παρανοϊκός-επιτήδειος και θα επικαλείται άμυνα, κατάσταση ανάγκης ήδη οι μισοί εγκληματίες έχουν περίστροφα και καλάσνικοφ δε μπορούμε να οπλίσουμε και τους υπόλοιπους με νόμιμα όπλα. Όσο για το περιστατικό αυτά πάντα συμβαίνανε και πάντα θα συμβαίνουν όσο άσχημο και να ακούγεται ούτε η αλλαγή του νόμου θα τα αποτρέψει ή μόνη λύση είναι μοντέλα λατινικής αμερικής νομίζω όπου έχουνε γεμίσει τις φυλακές με πταίσματα και πλημμελήματα και με αθώους ως μέσο πρόληψης.
Εγω πλεον εχω "αποδεχτει" αυτο το παρολογο γεγονος και προσπαθω να βρω μια απαντηση στο ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο.
1) Δε δείχνει ανοχή απλά δε μπορεί να το διαχειριστεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας, επίσης ο φόβος επιφέρει εξάρτηση του διοικούμενου απο τη διοίκηση.
2) Διότι έχουμε αναμορφωτικό σύστημα και όχι τιμωρητικό, στοχεύει δηλαδή στην αλλαγή του εγκληματία.
3) Διότι αυτη την εξουσία την έχει παραχωρήσει ο ίδιος ο λαός προς την κρατική εξουσία και εν γένει στη διοίκηση.
1 : Με την τοση χαλαροτητα, επιεικεια και ανοχη στο εγκλημα καλυπτονται ταυτοχρονα και οι παρανομιες των εκαστοτε ιθυνοντων (βουλετες, εισαγγελεις κλπ)
2 : Υποβαθμιση του επιπεδου μιας πολης-περιοχης, σε δελεαστικό ευρως τιμων για αγοραπωλησεις Real Estate, και στη συνεχεια ξανα-αναβαθμιση.(Το ειδαμε να συμβαινει στο Ψυρρη...ναρκομανεις, εγκληματιες, αγορασθηκαν ολοκληρα τετραγωνα σε ξεφτιλα τιμες, γκρεμιζονται παλιες μονοκατοικιες και τωρα αρχιζουν τα Loft και τα οικοδομικα τετραγωνα επιχειρησεων τα οποια θα πουληθουν σε πολλαπλασιες; τιμες. Τρουμπα-Πειραια τα ιδια).
3 : Ενισχυση του αισθηματος φοβου και υποταγης του πολιτη σε καθε μορφη βιας (στην προκειμενη απο εγκληματιες), αλλα ειναι και ενας υπεροχος τροπος εκπαιδευσης να μαθει να μην σηκωνει αναστημα ο πολιτης γενικοτερα ωστε να κανει πιο ευκολα γαργαρα τα οσα παραλογα του σερβιρονται.
1) Σωστά ως ένα βαθμό απενοχοποιείται η παράνομη συμπεριφορά διότι στα μάτια του απλού πολίτη έχει άλλη βαρύτητα το έγκλημα κατά της σωματικής ακεραιότητας και άλλη βαρύτητα το έγκλημα σχετικά με την υπηρεσία πχ δωροδοκία.
2) Πάντα γίνοταν πάντα θα γίνεται είτε εσκεμμένα είτε απο αδράνεια της διοίκησης.
3) Σωστά το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι δημοκρατία όπως την φαντάζονται ορισμένοι με λουλουδάκια, αρκουδάκια και όλα ονειρικά πλασμένα, ο πολίτης εκχωρεί εξουσίες προς το κράτος το κράτος λογοδοτεί κάθε 4 χρόνια χωρίς επιπτώσεις, βέβαια οι πράξεις που προηγήθηκαν βαρύνουν τον πολίτη για πάντα. Είναι το σύστημα έτσι φτιαγμένο ιδιαίτερα μετά το 74 ώστε να μη μπορεί να αλλοιωθεί. Οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης που δε συνάδει με τα θεσμοθετημένα έχει το δικαίωμα να τη κατευνάσει αυτό το κάνει είτε ειρηνικά είτε με νόμο είτε με την άσκηση νόμιμης βίας. Δε μιλάω φυσικά για αναρχία και άλλα τέτοια κουλά μη τρελαθούμε. Τέλος πάντων λίγο πολύ έτσι διατηρείται το υπάρχον πολίτευμα χωρίς να υπάρξει ανατροπή του.

2) Διότι έχουμε αναμορφωτικό σύστημα και όχι τιμωρητικό, στοχεύει δηλαδή στην αλλαγή του εγκληματία.

https://www.protothema.gr/greece/ar...eruthraia-epeidi-apozimiosan-ta-thumata-tous/

Κλεβεις 50 σπιτια.
Αν σε πιασουν στο 51ο, απλα επιστρεφεις τα κλοπιμαια, συνετίζεσαι και καθάρισες.
Θελω να αλλάξω χώρα :confused:

Τι οφελος εχει μια κοινωνια απο το να βασιλευει η εγκληματικοτητα και να τρεμει ο πολιτης ?

Ολα αυτα γινονται γιατι ειμαστε αποικιοκρατια, οι επιστατες αδιαφορουν για τους ιθαγενεις(συν οτι εχουν απυθμενο μισος για τους Ελληνες) και οι πιο κατω απο αυτους ειναι λαμογια.
Μετα τον Ιωαννη Καποδιστρια δεν υπηρξε πραγματικη πατριωτικη κυβερνηση μεχρι σημερα και δεν προκειται μεχρι να πεσει η νεα Βαβυλωνα(Αμερικη), ο μπαμπουλας του πλανητη.

Last edited:
Καποιες συμπτωσεις....
Πολεμος Ελληνων Ατλαντων, ο 1ος παγκοσμιος πολεμος, εγινε διοτι οι Ατλαντες θελανε παγκοσμιο ελεγχο.
Ο Ξερξης εκανε επιθεση στην Ελλαδα ο οποιος λεγεται ηταν Ατλαντας.
Ο Χιτλερ(του οποιου η μητερα του ηταν Εβραια αλλα οπως διαφημιζουν οι Εβραιοι τους κυνηγουσε) εκανε παγκοσμιο πολεμο διοτι και αυτος ηθελε παγκοσμιο ελεγχο.
NWO που τασονται μαζι του ο Κλαους Σβαμπ, Χαραρι, Σορρος, Παπανδρεου Γιωργος και αλλα ''τσουτσεκια'' που θελουν παγκοσμιο ελεγχο.

Μεγαλος ο κατηφορος, τεραστια η κατρακυλα και συνεχιζεται με την κεκτημενη ταχυτητα τοσων χρονων. Παρ' ολο το πλουσιο της Ελληνικης γλωσσας, δυσκολα βρισκεις λεξεις να περιγραψεις την σαπιλα, σε ολα τα επιπεδα. Λυπαμαι για αυτο που θα πω αλλα δεν υπαρχει γυρισμος.
Η οποια "ανατροπη" μπορει να ελθει μονον μετα απο πολεμο/καταστροφη/κατοχη, ωστε οι πραγματικες αξιες να ξαναζωντανεψουν.
Ισως λεω και λιγα... το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι φερουμε ευθυνη, μηδενος εξαιρουμενου, για την καταντια μας, οικονομικη, κοινωνικη, σε ολα τα επιπεδα. Πραγματικα λυπαμαι....

Εεε καλά τώρα θα έπρεπε να υποβάλλει έγκληση ο δράστης η οποία πολύ πιθανό θα πήγαινε στο αρχείο αφού η κατοχή αυτών των ειδών είναι πλημμέλημα και η άλλη θα το έκανε χρήση για να αποτρέψει άμεση και άδικη επίθεση σιγά δηλαδή τη σωματική βλάβη που θα του προκαλούσε στο κάτω κάτω. Εγώ συντάσσομαι με το νόμο δε μπορεί να επιτραπούν αυτά τα αντικείμενα γιατί θα τα κουβαλάει ο κάθε παρανοϊκός-επιτήδειος και θα επικαλείται άμυνα, κατάσταση ανάγκης ήδη οι μισοί εγκληματίες έχουν περίστροφα και καλάσνικοφ δε μπορούμε να οπλίσουμε και τους υπόλοιπους με νόμιμα όπλα. Όσο για το περιστατικό αυτά πάντα συμβαίνανε και πάντα θα συμβαίνουν όσο άσχημο και να ακούγεται ούτε η αλλαγή του νόμου θα τα αποτρέψει ή μόνη λύση είναι μοντέλα λατινικής αμερικής νομίζω όπου έχουνε γεμίσει τις φυλακές με πταίσματα και πλημμελήματα και με αθώους ως μέσο πρόληψης.

1) Δε δείχνει ανοχή απλά δε μπορεί να το διαχειριστεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας, επίσης ο φόβος επιφέρει εξάρτηση του διοικούμενου απο τη διοίκηση.
3) Διότι αυτη την εξουσία την έχει παραχωρήσει ο ίδιος ο λαός προς την κρατική εξουσία και εν γένει στη διοίκηση.

1) Σωστά ως ένα βαθμό απενοχοποιείται η παράνομη συμπεριφορά διότι στα μάτια του απλού πολίτη έχει άλλη βαρύτητα το έγκλημα κατά της σωματικής ακεραιότητας και άλλη βαρύτητα το έγκλημα σχετικά με την υπηρεσία πχ δωροδοκία.
2) Πάντα γίνοταν πάντα θα γίνεται είτε εσκεμμένα είτε απο αδράνεια της διοίκησης.
3) Σωστά το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι δημοκρατία όπως την φαντάζονται ορισμένοι με λουλουδάκια, αρκουδάκια και όλα ονειρικά πλασμένα, ο πολίτης εκχωρεί εξουσίες προς το κράτος το κράτος λογοδοτεί κάθε 4 χρόνια χωρίς επιπτώσεις, βέβαια οι πράξεις που προηγήθηκαν βαρύνουν τον πολίτη για πάντα. Είναι το σύστημα έτσι φτιαγμένο ιδιαίτερα μετά το 74 ώστε να μη μπορεί να αλλοιωθεί. Οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης που δε συνάδει με τα θεσμοθετημένα έχει το δικαίωμα να τη κατευνάσει αυτό το κάνει είτε ειρηνικά είτε με νόμο είτε με την άσκηση νόμιμης βίας. Δε μιλάω φυσικά για αναρχία και άλλα τέτοια κουλά μη τρελαθούμε. Τέλος πάντων λίγο πολύ έτσι διατηρείται το υπάρχον πολίτευμα χωρίς να υπάρξει ανατροπή του.
Πολίτευμα είναι το υπάρχον ή συγκεκαλυμμένο ''καθεστώς'';Αναφέρομαι φυσικά στην ουσία του πράγματος και όχι θεωρητικά...
.think.

Ας οψετε ότι συνάντησα κάτι φίλους που είχα να δω καιρό και κατέληξα με την ομάδα μου για προβατίνα και κρασί και γύρισα τώρα αλλιώς αν ήξερα ότι η έκθεση είναι έτσι δεν θα πήγαινα ούτε επί πληρωμής.Δυστυχως κάθε χρόνο και χειρότερα το μόνο ευχάριστο είναι ότι τσίμπησα και επωώμισα ένα ωραίο μπερετακι καινούριο στον πλαστουργο ελαφρύ και κομψό.Με τιμή 1900 περίπου τσιμπιμενη δε αλλά η αγορά καθορίζετε από τη ζήτηση.

Τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτην τη ζωη.
Τα πολεμοφοδια που παιρνουν οι Ουκρανοι ως ¨βοηθεια ¨θα τα πληρωσουν χρυσά.
Και ο δικος μας ο κατσικοποδαρος δινει οπλα που εχει πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος για να κλεισει δουλειες για τους κολλητους εργολαβους στην ανοικοδομηση της Ουκρανιας μετα τον πολεμο.
Το χρημα να κινειται ...και ας προερχεται απο αιμα αθωων,,

Τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτην τη ζωη.
Τα πολεμοφοδια που παιρνουν οι Ουκρανοι ως ¨βοηθεια ¨θα τα πληρωσουν χρυσά.
Και ο δικος μας ο κατσικοποδαρος δινει οπλα που εχει πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος για να κλεισει δουλειες για τους κολλητους εργολαβους στην ανοικοδομηση της Ουκρανιας μετα τον πολεμο.
Το χρημα να κινειται ...και ας προερχεται απο αιμα αθωων,,
Θα μείνει μήπως καθόλου Ουκρανία στο τέλος για να την "ανοικοδομήσει" ;

'Οπως θα έφτιαχνε και το καινούργιο μαιευτήριο στη Μαριούπολη...

Θα μείνει μήπως καθόλου Ουκρανία στο τέλος για να την "ανοικοδομήσει" ;

'Οπως θα έφτιαχνε και το καινούργιο μαιευτήριο στη Μαριούπολη...
Δεν θα ¨εξαφανιστει ¨μια ολοκληρη χωρα, ουτε θα περασει ολη στα χερια των Ρωσσων.
Εγω λεω οτι δεν ειναι χαζοι οι (γυπες) που τις δινουν βοηθεια, εχουν μυρισει ψοφημι...
Ουτε δινουν επειδη ειναι ψυχοπονιαρηδες.

Δεν θα ¨εξαφανιστει ¨μια ολοκληρη χωρα, ουτε θα περασει ολη στα χερια των Ρωσσων.
Εγω λεω οτι δεν ειναι χαζοι οι (γυπες) που τις δινουν βοηθεια, εχουν μυρισει ψοφημι...
Γι' αυτό το πράγμα θα διαλέξω να κρατήσω μικρό καλάθι...

Θα μπουν να την ανηκοδωμησουν μετά με το αζημοιοτω βαιβαια

Status
Not open for further replies.
Back