Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καταλαβαίνω,την επιφυλακτικότητα σου,μιας και στο παρελθόν (βλέπε πυροβολημένους πελεκάνους και φλαμίνγκο)έχουν στηθεί ρεπορτάζ,εναντίον των κυνηγών.
Ωστόσο,στο συγκεκριμένο,φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο,ο Χρυσαετός που ξεψυχάει.
Για να καταλήξω.Μη γίνουμε κι εμείς, σαν τους γραφικούς,οικ(ω)λόγους,που φαντασιώνονται τους κακούς κυνηγούς,πίσω απ'όλα.

Καταλαβαίνω,την επιφυλακτικότητα σου,μιας και στο παρελθόν (βλέπε πυροβολημένους πελεκάνους και φλαμίνγκο)έχουν στηθεί ρεπορτάζ,εναντίον των κυνηγών.
Ωστόσο,στο συγκεκριμένο,φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο,ο Χρυσαετός που ξεψυχάει.
Για να καταλήξω.Μη γίνουμε κι εμείς, σαν τους γραφικούς,οικ(ω)λόγους,που φαντασιώνονται τους κακούς κυνηγούς,πίσω απ'όλα.
Το έγραψα πιο πάνω = τα πάντα κινεί το χρήμα.
Ας είμαστε επιφυλακτικοί γιατί αν δεν υπήρχε κέρδος κάποιοι δεν πατάνε σε χώμα.
Οι καλοί οικολόγοι κάνουν πράξεις που βοηθάνε το οικοσύστημα, δεν ψάχνουν αιτίες εκδίκησης και φανατισμού. Είδες στα σχόλια από κάτω τις απόψεις του για τους κυνηγούς και τους κτηνοτρόφους;
Γραφικός γίνομαι όταν συνεχίζω να ασχολούμαι με το κάθε τυχάρπαστο που θέλει προβολή και πατάει επί πτωμάτων - αλιγορικά ή πραγματικά.

Το αποτέλεσμα πάντα έχει αιτία βλέπω να χρησιμοποιεί άρθρα που γράφουν αύξηση μεγάλη σε ξαφνικιτιδα,ταχύ καρκίνο ,και αιτίες που δεν δικαιολογούνται για πολλούς θανάτους δεν είδα το ζαμπλουτο να αναρωτηθεί γιατί άραγε η να φτιάξει κάνα εργοστάσιο εδώ να βοηθήσει τη κατάσταση και να προσλάβει μόνο Ελληνικά μυαλά που περισσεύουν και φεύγουν διαρκώς .Αλλά όλοι έτσι είναι ευαγγελίζονται την χώρα μας και τους αρχαίους μας φιλοσόφους και μέχρι εκεί .Όλοι αγαπούν Ελλάδα μα όλοι δεν αντέχω τόση αγάπη .

Το αποτέλεσμα πάντα έχει αιτία βλέπω να χρησιμοποιεί άρθρα που γράφουν αύξηση μεγάλη σε ξαφνικιτιδα,ταχύ καρκίνο ,και αιτίες που δεν δικαιολογούνται για πολλούς θανάτους δεν είδα το ζαμπλουτο να αναρωτηθεί γιατί άραγε η να φτιάξει κάνα εργοστάσιο εδώ να βοηθήσει τη κατάσταση και να προσλάβει μόνο Ελληνικά μυαλά που περισσεύουν και φεύγουν διαρκώς .Αλλά όλοι έτσι είναι ευαγγελίζονται την χώρα μας και τους αρχαίους μας φιλοσόφους και μέχρι εκεί .Όλοι αγαπούν Ελλάδα μα όλοι δεν αντέχω τόση αγάπη .
Το θέμα είναι οτι εμείς δεν την αγαπάμε.

Από την πολύ αγάπη στ τέλος θα μασ καταστρέψουν οι φίλοι μασ ευρο-πεοι...και ΗΠΑ.. και μάλιστα με τησ ευλογίες του πολιτοικου μασ συστήματος βασιζόμενο στην περιβόητη δημοκρατία... ολλα γίνονται για το καλό μασ δεν το καταλάβετε, πόσο αχάριστοι εισται.....είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη στα κέρδη τον επιχειρήσεων ..τι άλλο θέλετε να ουμε.think.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια δυστυχώς
Ο Έλληνας αγαπάει μόνο τον εαυτόυλιτου.....αφού δεν έχω εγώ κατσίκα να ψωφειση και του γείτονα....
Άντε και ένα 2/3%..να αγαπάει και την πατριδα

Ο Μασκ είναι φιλέλληνας, ευτυχώς δεν προσπάθησε να ιδρύσει παραγωγική επιχείρηση στην Ελλάδα, γιατί το ελληνικό δημόσιο θα τον μετετρεπε σε ανθελληνα σε ανύποπτο χρόνο.
Λευτέρη μου εγώ είμαι φιλάνθρωπος γενικά .Ουδείς ζαμπλουτος έχει πατρίδα, προτίμηση έχει. Πραγματικά κανείς δεν αγαπά τίποτε άλλο παρά το πάθος πως θα αποκτήσει ακόμη περισσότερα.Εχεις μερίδιο δίκιου στο ότι είμαστε κράτος προς αποφυγή .

Άντε να παίρνει σειρά και η Αννίτα Πάνια η οποία είναι αδικημένη .

Φτού σου λεβέντη μου !
Οι καραγκιοζηδεσ θα τον βγάλουν πρώτο το χατζεβατι...να τον χαίρονται τα Βούρλα οι ευρο-πεοι....ένα ένα σουργελο το στέλνουμε πανο

Status
Not open for further replies.
Back