Γίναμε πολλοί αδελφέ και αφού με πόλεμο δεν πιάνει για να λιγοστεψουμε εμφανίστηκαν οι κρίσεις τραπεζικές ,κορονοιοι κτλ και διαρκή φτώχεια και ακρίβεια έτσι επειδή κάποιο το θέλουν χωρίς εξήγηση επομένως λιγότερη ιδιοκτησία λιγότερα λεφτά ενώ συνάμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις και μια ζωή παραδεισένια για κάποια χρόνια πάλι χωρίς λόγο η οποία έφερε τα θέλω, πολλά τα θέλω του καθενός και στο τέλος θα θέλει τα θέλω του και όχι να κάνει παιδιά αυτό γίνετε σενάριο δύσκολο πλέον .Καφέδες , σουβλάκια,νύχια Μαλιά,, κάπνισμα για δύο άτομα φτάνουν το μισθό του ενός εάν δουλεύουν και οι δύο με έναν μισθό και δικό τους σπίτι να έχουν θα ζοριζονται με αυτοκίνητο μηχανάκι κτλ όπως θέλει ο κάθε ένας ,εάν δε έχει ενοικιο ξέχνα το το ζευγαράκι .Βλέπεις χώρο για παιδί με τόσα θέλω απαραίτητα κιόλας γιατί έτσι νιώθουν καλύτερα οι σημερινοί νέοι και παιδιά μη παυθουν και ψυχολογικά εμείς που μεγαλώσαμε στο χωριό τι πάθαμε που κουρευομασταν σα τα γίδια κάθε εξάμηνο μήπως δεν βρίσκαμε γυναίκες να κάνουμε το κέφι μας η μήπως εκείνες που δε ήταν στο καθρέπτη δύο ώρες πριν βγουν έξω ήταν ασχημοτερες και δεν έβρισκαν άντρα .Οι σημερινές βλέπω ότι δε βρίσκουν εύκολα οι παλιές βρίσκουν όποτε θέλουν .