Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η αλήθεια είναι ότι στις εποχές που ζούμε αν είσαι ο άτυχος που θα σε βρεί το κακο δεν έχεις από πού να πιαστείς .
Κλασικό παράδειγμα οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, αλλά και άλλοι πολλοί που υποφέρουν το σταυρό τους χωρίς καμμία βοήθεια .

Σήμερα το πρωί παίρνω ένα sms από κάποια εταιρεία ORION SERVICES SA η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητούσε να επικοινωνήσω μαζί της για ληξιπρόθεσμη ο οφειλή που έχω στη ΔΕΗ.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν εχω καμία οφειλή προς τη ΔΕΗ .
Οι λογαριασμοί μου έρχονται ηλεκτρονικά ,μηνιαία και τους παρακολουθώ και μέσα από το e-bill
Στην αρχή πίστεψα ότι το μήνυμα είναι παραπλανητικό και αμέσως γκουγκλάρισα να δω τι στοιχεία μπορώ να βρω για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Βρίσκω λοιπόν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι εταιρεία εισπράξεων η οποία συνεργάζεται με τη ΔΕΗ. Σε σε διάφορα δημοσιεύματα που βρήκα και γινόταν αναφορά για τις συγκεκριμένη εταιρεία όταν διάβασα τα σχόλια από κάτω του κόσμου κατάλαβα τι γίνεται.
Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανείς τηλεφωνητής ελεύθερος αυτή τη στιγμή. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τη ΔΕΗ. Εξηγώ περι τινος πρόκειται και αφού της λέω ότι το το μήνυμα αυτό το πήραν και άλλοι συνάδελφοι της ζητάω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο , για να μου εξηγήσει το πώς έφτασε το τηλέφωνό μου στα χέρια αυτής της εταιρείας. Η απάντηση που πήρα είναι ότι αυτό δεν γίνεται .Να το δούμε μαζί, δώστε μου το ΑΦΜ σας.
Αφού της δίνω το ΑΦΜ και αρχίζω να ανεβάζω πίεση ,της λεω τι να δούμε μαζί από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία οφειλή ; Εγώ απαιτώ να μάθω γιατί με ενοχλεί εισπρακτική εταιρεία και από πού βρήκε τα στοιχεία μου. Της υπενθυμίζω ότι ημουν στην ΔΕΗ πολλα χρόνια και τώρα πια στον ΑΔΜΗΕ. Μήπως θέλεις να σου δώσω και τον αριθμό μητρώου μου ; Η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά.
Επιμένω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο και συνεχίζω να εισπράττω άρνηση. Το επόμενο βήμα ήταν το κράξιμο και μία και με ηχογραφείτε της λέω , από μαγαζί γωνία που ήταν η ΔΕΗ το καταντήσατε απλά ενα μπουρδέλο . Έτσι να τους πείτε . Κι αν θέλετε να το ξαναπώ για να γραφτεί και πιο καθαρά ακόμη !

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ ΓIA TH ΛHΞIΠPOΘEΣMH OΦEIΛH ΣAΣ ΣTH ΔEH ΠPEΠEI NA EΠIKOINΩNHΣETE MAZI MAΣ ΣTO 210-2207610 (ORION SERVICES A.E - A.M. 25).

Απο τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.
Άσε αυτούς που ονειρεύονται μία σύγχρονη ελλάδα να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Φιλε dim,η λεξη που χρησιμοποιησες για τη ΔΕΗ της ταιριαζει ακριβως κ με κεφαλαια. για να παρει λοιπον 400.000 ε το χρονο αυτο το παιδι που λεγεται προεδρος 45 ετων παρακαλω, εγιναν κ μεγαλες αυξησεις προς τα κατω σαν πυραμιδα.αποτελεσμα δεκαδες υπαλληλοι χωρις πτυχιο γινανε προισταμενοι κ μην φτασουμε στα ποσα των διευθυντων.εντελως κολοχανειο κ καταργηθηκε κ το πλαφον των 2900 ε που ισχυε απο το 2010.λιγο καλυτερη η κατασταση στον ΑΔΜΗΕ λογω οτι ειναι στη μεση οι κινεζοι.μην ψαχνεις να βγαλεις ακρη. και κοντα να πας εχουν τον τροπο τους.......το ΠΑΡΤΥ συνεχιζεται .

Αυτό ισχύει ;

View attachment 88060

Κατάλαβα...

View attachment 88061
Πανο βεβαιως ισχυει.κ ετσι εγινε κ με τα παιδια κ με τη φωτια. αυτο που δεν ξερει ομως ο πολυς κοσμος ειναι η συμβαση του υπουργειου με τον Γιανιτση.(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ) 75 MILLIONS ΤΟ ΧΡΟΝΟ για μακαροναδες με κυμα, τιγκα στα μικροβια.

Εμπλεξε....θα του πουνε : για ενα προβατο σκοτωσες ανθρωπο...
Καλυτερα θα ηταν να ειχε φυσιγγια με καουτσουκ μπιλιες
Όμως υπάρχει ο τεράστιος κίνδυνος εσύ να ρίξεις με καουτσούκ και οι άλλοι να απαντήσουν με πραγματικά πυρά!Δυστυχώς θα ξαναπώ το γνωστό:''δεν έχουμε κράτος!''. .no.:mad:

Όμως υπάρχει ο τεράστιος κίνδυνος εσύ να ρίξεις με καουτσούκ και οι άλλοι να απαντήσουν με πραγματικά πυρά!Δυστυχώς θα ξαναπώ το γνωστό:''δεν έχουμε κράτος!''. .no.:mad:
Έμπλεξε αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεμπλέξει στο τέλος γιατι αυτοί δεν πήγαν για να κλέψουν ένα πρόβατο και εκτός αυτού ήταν γνωστή στην αστυνομία για τη δράση τους

Εμπλεξε....θα του πουνε : για ενα προβατο σκοτωσες ανθρωπο...
Καλυτερα θα ηταν να ειχε φυσιγγια με καουτσουκ μπιλιες
Επρεπε να μεινει να τον σκοτωσουν και να κανει μνημοσυνο μετα ο πατερας του
Να χουν και τα καναλια δουλεια μωρε
Αναλωσιμοι ειμαστε
Σαν τα δισκακια του γωνιακου
Ο τροχος να γυριζει δεν βαριεσαι τελειωσαμε μπαινει αλλος πανω

Η να βλεπει να τον καταστρεφουν και να τους κανει παλαμακια

Αυτο θελει η δικαιοσυνη….

Γνωστοι για παραβατικη συμπεριφορα
Σεςημασμενοι
Αλλα εξω ελευθεροι να καταστρεφουν ζωες
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Έμπλεξε αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεμπλέξει στο τέλος γιατι αυτοί δεν πήγαν για να κλέψουν ένα πρόβατο και εκτός αυτού ήταν γνωστή στην αστυνομία για τη δράση τους
Μην το λες
Και δεν ειναι θεμα αστυνομιας
Η αςτυνομια κανει συλληψεις

Και οι ιδιοι οι αστυνομικοι μπλεκουν αν χρειαστει να προστατευσουν την ζωη τους

Αλλοι τους δενουν τα χερια

Μην το λες

Φίλε μου είχα ανήμερα των προηγουμένων ευρωεκλογών 26/5/2019 προσωπικό παράδειγμα προσπάθειας εισβολής μέρα με τον ήλιο ψηλά στο σπίτι μας,με εμάς μέσα!Η στάση του επκεφαλής υπαξ/κού ασφαλίτη ήταν σχεδόν εμετική και γι΄αυτό δε φταίνε οι δικαστές και οι νόμοι αλλά ο χαρακτήρας του!! .no.

Φίλε μου είχα ανήμερα των προηγουμένων ευρωεκλογών 26/5/2019 προσωπικό παράδειγμα προσπάθειας εισβολής μέρα με τον ήλιο ψηλά στο σπίτι μας,με εμάς μέσα!Η στάση του επκεφαλής υπαξ/κού ασφαλίτη ήταν σχεδόν εμετική και γι΄αυτό δε φταίνε οι δικαστές και οι νόμοι αλλά ο χαρακτήρας του!! .no.
Δεν λεω γιατρε οτι ολοι ειναι Αγιοι και σωστοι
Παντου θα βρεις τον μαλ……
Και χειροτερα τον διεφθαρμενο
Γενικα μιλησα

Λυπαμε που ο τυπος που λες ειχε τετοιο χαρακτηρα
Σε τετοιους δινουμε αξιωματα

Να σε σιγουρος οτι θα υπηρχε πολυ καλυτερος να ειναι στην θεση του αλλα δεν θα τον αφηναν…..

Δεν λεω γιατρε οτι ολοι ειναι Αγιοι και σωστοι
Παντου θα βρεις τον μαλ……
Και χειροτερα τον διεφθαρμενο
Γενικα μιλησα

Λυπαμε που ο τυπος που λες ειχε τετοιο χαρακτηρα
Σε τετοιους δινουμε αξιωματα

Να σε σιγουρος οτι θα υπηρχε πολυ καλυτερος να ειναι στην θεση του αλλα δεν θα τον αφηναν…..
Δεν έχω στοιχεία ότι ήταν διεφθαρμένος,είχε όμως σίγουρα καβαλήσει το καλάμι και τα έβαλε,σχεδόν,με το υποψήφιο θύμα και όχι με τα καθίκια!!

Μην το λες

Μπορουν ομως καποιες φορες να κανουν τα στραβα ματια, οπως κανουν με τους ρομα και τους ''μεταναστες'', αλλα δεν το κανουν.

Επρεπε να μεινει να τον σκοτωσουν και να κανει μνημοσυνο μετα ο πατερας του...
Την γνώμη μου την ξέρεις.
Πιστεύω ότι από την στιγμή που μπήκε κάποιος στο χώρο σου και μάλιστα νύχτα έπρεπε να έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς με οποιονδήποτε τρόπο
Εδώ ο νόμος λέει αλλά...λέει ότι πάει για φόνο με ενδεχόμενο δόλο.
Που σημαίνει ότι ο άνθρωπος μέχρι να αθωωθεί θα φτύσει αίμα, ψυχολογικά και οικονομικά.
Μακάρι οι δικαστές να καταλάβουν τη θέση του

Την γνώμη μου την ξέρεις.
Πιστεύω ότι από την στιγμή που μπήκε κάποιος στο χώρο σου και μάλιστα νύχτα έπρεπε να έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς με οποιονδήποτε τρόπο
Εδώ ο νόμος λέει αλλά...λέει ότι πάει για φόνο με ενδεχόμενο δόλο.
Που σημαίνει ότι ο άνθρωπος μέχρι να αθωωθεί θα φτύσει αίμα, ψυχολογικά και οικονομικά.
Μακάρι οι δικαστές να καταλάβουν τη θέση του
η αποδειξη οτι προκειται περι αυτοαμυνας αργει πολυ και δεν την προτεινουν οι δικηγοροι οταν παρολο που ολα ειναη ξεκαθαρα , δεν ειναι ξεκαθαρα με βαση τον νομο
Ολα τα αλλα οπως ακριβως τα λες
Αυτο το οι δικαστες να καταλαβουν την θεση του ειναι ολη η ουσια……

Status
Not open for further replies.
Back