Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μου θύμισες το ανέκδοτο με την πρωινή αναφορα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
- Διοικητής: σήμερα θα αλλάξουμε εσώρουχα
- μπράβοοοοο, επιτέλους πάνε τρεις μήνες
- λοιπόν.... εσυ με αυτόν ....εσυ με αυτόν ....εσυ με αυτόν

Τώρα θα δείτε όταν σε δύο τρία πέντε χρόνια πότε θα γίνει που θα γίνει το πάρκο της πυρκαλ εκεί ο χώρος θα πάνε όλοι υπάλληλοι από τη διάβαζα όλα τα υπουργεία θα ξεβρακωθεί η αθήνα και από αστυνομία και μετά δεν θα χει ένα άβατο θα γεμίσει άβατα θα γίνει ένα κωλοχανείο και μισό. Τι ανασχηματισμός είναι αυτός ο ρε πω πω πω μελέτη από ξεφέρανε κάποιον για να τονε δημιουργήσει αυτός ο μητσοτάκης ρε παιδί μου μεγάλο μυαλό μεγάλο μυαλό
Μακάρι να μεταφερθούν μακάρι να μεταφερθεί και η Βουλή να τελειώνουμε με τις καθημερινές πορείες που έχουν κατακλύσει το κέντρο να γίνει το παλάτι μουσείο να ησυχάσουμε, τουλάχιστον άμα όλα τα υπουργεία ειναι σε ένα σημείο θα χρειάζεται λιγότερη αστυνόμευση.

Εδώ και χρόνια έχει χελώνες εκεί το ότι γίναν επιθετικές και κυνηγούν κρέας έχει ένα μερίδιο ευθύνης και η πασίγνωστη ταβέρνα εκεί που είναι γνωστή παντελόνιως που πάντα φρέσκα θαλασσινά τα οποία καθαρίζουν στη θάλασσα εντόσθια κτλ και μαζεύονται οι κυρίες για να φάνε .Έχει χρόνια αυτό το έργο κάποια στιγμή θα γίνει και ζημιά σε κάποιον άνθρωπο διότι ανά διαστήματα έχει και κάποιες μεγάλες στην ευρύτερη περιοχή 5/6 μίλια δίπλα έχω συναντήσει σε μια βουτιά μια που ήταν όσο ο ουρανός ενός μεγάλου Σεντάν και είχε και μεγάλη ουρά τη πλησίασα κατακόρυφα κάνα 12αρι μέτρα βάθος ήταν να τη χαϊδεψω στη πλάτη αλλά δεν καθόταν την έκανε σιγά σιγά βέβαια δεν έχω και φοβίες γενικώς στη θάλασσα για να με προβληματίσει το γεγονός και καθώς έχω συναντηθεί και με φώκιες στα 10 μέτρα δίπλα μου αλλά θέλουν λίγο προσοχή αυτά .Δε φταίνε ποτέ τα ζώα και τα θαλασσινά κάτι μαλακιά κάνει ο άνθρωπος συνήθως και τους αλαζει συμπεριφορά καθώς είναι γνωστή πλέον η συμπεριφορά του κάθε ενός .Και ειδικά οποίος ψαρεύει οφείλει να την ξέρει.Τωρα για τους λουόμενους όντως είναι ένα σοβαρό θέμα γιατί αν ήταν παιδί θα μπορούσε να το έχει πνίξει.

Τι λάθος έκανε η γυναίκα;
Αν διαβάσεις την τελευταία μου πρόταση θα καταλάβεις ότι δεν εννοώ ότι έκανε κάποιο λάθος απλά τονίζω ότι είναι πρόβλημα για τους λουόμενους και λάθος υπάρχει γενικά από τον άνθρωπο συνάδελφε ως αναφορά την αλλαγή συμπεριφοράς φιλτράριζε τα γραφόμενα .

Αν διαβάσεις την τελευταία μου πρόταση θα καταλάβεις ότι δεν εννοώ ότι έκανε κάποιο λάθος απλά τονίζω ότι είναι πρόβλημα για τους λουόμενους και λάθος υπάρχει γενικά από τον άνθρωπο συνάδελφε ως αναφορά την αλλαγή συμπεριφοράς φιλτράριζε τα γραφόμενα .
Το ότι πετάν λύματα από τον καθαρισμό ψαριών είναι αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων;

Το ότι πετάν λύματα από τον καθαρισμό ψαριών είναι αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων;
Των θαλάσσιων οργανισμών
Εδώ και χρόνια έχει χελώνες εκεί το ότι γίναν επιθετικές και κυνηγούν κρέας έχει ένα μερίδιο ευθύνης και η πασίγνωστη ταβέρνα εκεί που είναι γνωστή παντελόνιως που πάντα φρέσκα θαλασσινά τα οποία καθαρίζουν στη θάλασσα εντόσθια κτλ και μαζεύονται οι κυρίες για να φάνε

Το ότι όλα τα ζώα εθίζονται στην έτοιμη τροφή και γίνονται επιθετικά αν δεν την βρούνε μην ρίχνουμε την ευθύνη στους ανθρώπους.
Αν διαβάσεις την τελευταία μου πρόταση ......φιλτράριζε τα γραφόμενα .
Δε φταίνε ποτέ τα ζώα και τα θαλασσινά κάτι μαλακιά κάνει ο άνθρωπος συνήθως και τους αλαζει συμπεριφορά καθώς είναι γνωστή πλέον η συμπεριφορά του κάθε ενός .Και ειδικά οποίος ψαρεύει οφείλει να την ξέρει.

Ο τσιπρας για μενα μπορει να ειχε ολη την καλη προθεση να κανει κατι διαφορετικο αλλα οταν βρεθηκε μεσα σε ενα κλειστο δωματιο με ολη την μαφια απεναντι του,του ειπαν ή κανεις αυτο που σου λεμε εμεις και σε φτιαχνουμε μαγκα(φραγκα...με ιδρυματα και λοιπες μαλακιες του κωλου...) μεχρι και τα δισεγγονα σου...ή κανεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου και θελει ο λαος σου και σε θαβουμε δυο μετρα κατω απο τη γη εσενα μεχρι και τα δισεγγονα σου...Δεν ειναι ολοι Αλιεντε τι να κανουμε...θελει πολλα κιλα @ρχιδια....

Status
Not open for further replies.
Back