Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ βέβαια δεν είμαι lawyer όπως εσύ,ξέρω όμως ότι σύμφωνα με καθηγηταρά Εγκληματολογίας:''τα χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα ήταν δυνατό να επιφέρουν και ΘΑΝΑΤΟ!''. Υ.Γ. Τον είδα και τον άκουσα εγώ ο ίδιος να μιλάει στην tv...
Άλλο τι ήταν δυνατό και άλλο τι έγινε, εξετάζουμε το δόλο του δράστη, είχε δόλο ο Λύτρας να τη σκοτώσει ; Είχε δόλο να της επιφέρει βαριά σωματική βλάβη ; Αν όμως από την επίθεση είχε προκληθεί μόνιμη πάθηση η θάνατος τότε έχουμε εκ του αποτελέσματος διακρινόμενο έγκλημα που επιφέρει επαύξηση της ποινής.
edit: Επίσης δε νοσηλεύτηκε την ίδια μέρα ήταν σπίτι της συνεπώς δε προκλήθηκε βαριά σωματική βλάβη ούτε ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε τόσο ισχυρά που θα μπορούσαν να επιφέρουν άλλο αποτέλεσμα.

Last edited:
Επιστολή θανούσης…. https://www.kefaloniapress.gr/topika/koinonika/article/688268/epistoli-thanoysis/
Αληθεύει το γεγονός σε έναν από αυτούς που αναφέρει σε περίπτωση με τον πατέρα μου του είπα ότι θα τον πετάξω από τον όροφο του νοσοκομείου όταν πάω και πήγα εννοείται έλειπε και μου εδωσαν κάτι χαρτιά τα συστημικά μουνόπανα των τίτλων μόνο γιατί ούτε άνθρωποι είναι μόνο μίζες από παντού.
Είναι όντως εξοργιστικά αυτά που συμβαίνουν και είναι γεγονός ότι η παρά την προσπάθεια που καταβάλουν ορισμένοι εργαζόμενοι, το δημόσιο συστήματος υγείας παραπαίει στην κυριολεξία και για αυτό ευθύνονται κυβερνητικές επιλογές και σε πολύ μεγάλο βαθμό ένα μέρος των εργαζόμενων ιατρών κλπ
Όποιος έχει ζήσει καταστάσεις δύσκολες, χρονοβόρες αλλά και απλά περιστατικά , έχει εμπειρία και ξέρει τι γίνεται.
Εδώ και 4 χρόνια που μας έκαναν από την εταιρεία ομαδικός συμβόλαιο σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και βλέπω ότι διαφορά στην παροχή υπηρεσιών ,τόσο στην ποιότητα αλλά και στο χρόνο, πραγματικά με κάνει να λυπάμαι περισσότερο με αυτά που τραβάει ο κόσμος στο ΕΣΥ με μικρές εξαιρέσεις.

Μάλιστα ,έψαχναν να το βρουν!
Όταν το μάζεψαν από το σημείο που έγινε το ατύχημα δεν ξέρουν που πήγε η μήπως πήγε κανείς και το κλεψε νύχτα χωρίς φεγγάρι;;
Αυτά μόνο σε αφρικανικές χώρες γίνονται.

https://thepressproject.gr/neo-sima...ike-to-konteiner-tis-eborikis-amaxostoichias/

Status
Not open for further replies.
Back