Πώς λένε την οικιακή βοηθό του Αυτιά;
Αμα πανε δικαστικα και το δικαιουνται οπως προκυπτει απο τις συμφωνιες και τα συμβολαια θα τα παρουν κανονικα και με το νομο...ειτε εκδικασθουν εδω ειτε στα ευρωπαικα δικαστηρια...Μην αγχώνεστε επειδή είναι μεγάλο σκάνδαλο δε θα τους δώσουν κάτι αλλά δεν το έχω και σίγουρο ούτως η άλλως θα τα βγάλουν από το Κουρμπανά του λαού και θα τα βάλουν στον δικό τους οι πολιτικοί μήπως δε το κάνουν συχνά πυκνά.
Ο γερος ήταν όλη του τη ζωή παληοπουστας τους γύρισε το όπλο για 500 ψωροευρο κρέας πού δεν είχαν την αντίρρηση να του τα δωσουν ,είναι πολλοί γέροι έτοιμοι να φτάσουν στο έγκλημα και ας είναι με το ένα ποδαρι στον τάφο .Στις συνθήκες που έχουν μεγαλώσει κάποιοι τέτοιας και μεγαλύτερης ηλικίας σημάδια είχε η επιβίωση η δική τους και της οικογένειας όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά αναλωσιμα ,σφάξιμο για φαγητό ,δεν μου κάνει τη δουλειά που θέλω φούντο,δυστυχώς το επίπεδο μόρφωσης και ο χαρακτήρας κάποιων δεν τους άφησε να εξελιχθούν ως άνθρωποι,δεν δικαιολογούνται αλλά υπάρχουν και τέτοιοι και αρκετοί και μέσα στη δική μας οικογένεια .Έχει συμβεί χρόνια πίσω σε μια περιοχή να είναι φίλοι για φάσες και να περάσουν γουρούνια που ερχόντουσαν από το δίπλα βουνό βέβαια ντουφέκισαν δύο,Αφού δεν άκουγαν τίποτε ούτε σκυλιά ούτε ανθρώπους ,κυριολεκτικά μετά από 1+ ώρα εμφανίστηκαν 4/5 μεταξύ ένας παππούς κοντά 80 χρόνων και ρωτούσε για τα γουρούνια σκέψου δεν είχαν ακούσει τις ντουφέκιες ,και του απαντούν πέρασαν πολύ ώρα πριν και ντουφεκισαμε μόλις τους το είπαν ο παππούς τους φερμαρε με το ντουφέκι δεν είχαν διάθεση τα παιδιά για καυγά τους έδειξαν τα γουρούνια τους τα έδωσαν και δεν τους άφησαν ένα κιλό κρέας με το παπού θηρίο .Ακόμη να μη μπορούν να τον ηρεμήσουν καταλαβαίνετε μυαλό αν ήταν και οι άλλοι λίγο ανάποδοι να πως σκοτώνονται καμιά φορά από τη βλακεία ενός.Ο μπάρμπας που είναι όλα τα βουνά δικά του καμιά φορά εύχομαι να μη μου τύχουν τέτοια ευτυχώς για όλους μας .
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, μετά τη συμπλήρωση των 65 ετών, η ανανέωση της άδειας οδήγησης γίνεται ανά τριετία για όλους, είτε μιλάμε για ερασιτεχνικές (κατηγοριών AM,A1,A2,A,B,B1 και BE), είτε για επαγγελματικές άδειες οδήγησης, ανεξαρτήτως του τύπου διπλώματος (πλαστικοποιημένη κάρτα/τρίπτυχο έγγραφο). Επίσης, μετά το 65o έτος της ηλικίας, οι οδηγοί πρέπει να υποβάλλονται εκ νέου σε ιατρικές εξετάσεις (από παθολόγο και οφθαλμίατρο).Ο γερος ήταν όλη του τη ζωή παληοπουστας τους γύρισε το όπλο για 500 ψωροευρο κρέας πού δεν είχαν την αντίρρηση να του τα δωσουν ,είναι πολλοί γέροι έτοιμοι να φτάσουν στο έγκλημα και ας είναι με το ένα ποδαρι στον τάφο .
Αυτά μόνο στην Ελλάδα...
Όταν έχεις άντρα το ποιο γλοιώδη τύπο ,μιζαδορο και πολιτικό συνάμα όλα τα καλά στο ίδιο πρόσωπο μπορεί να είσαι και καθηγητής στο Χάρβαρντ και να μην το ξέρεις
ΣύμφωνοΥπάρχουν όμως και αυτοί:
View attachment 89269
ας λένε ότι