Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

https://www.newsbreak.gr/ellada/772...leipsi-gronthokopisan-astynomiko-poy-epenevi/
Οι Γύφτοι έχουν πραγματικά αποθρασυνθεί!
Αν τους μαζέψουν μέσα και απλά τους στείλουν από 3 μήνες στο ΚΑΤ με όλα τα κόκαλα σπασμένα από την κορφή ως τα νύχια θα το σκέφτονται πολύ οι επόμενοιΠου είσαι Παπαδόπουλε θέλει εδώ να τρώνε ξύλο καμιά δεκαριά μερόνυχτα

Αν τους μαζέψουν μέσα και απλά τους στείλουν από 3 μήνες στο ΚΑΤ με όλα τα κόκαλα σπασμένα από την κορφή ως τα νύχια θα το σκέφτονται πολύ οι επόμενοιΠου είσαι Παπαδόπουλε θέλει εδώ να τρώνε ξύλο καμιά δεκαριά μερόνυχτα
Φυσικά αυτό ισχύει και για όλους τους επικίνδυνους κακοποιούς είτε είναι γύφτοι είτε ό,τι άλλο...

https://www.newsbreak.gr/ellada/769...iachnei-komma-gia-na-gkremisei-ton-mitsotaki/

Θυμάμαι που και πιο παλιά έλεγε ότι θα κάνει ''πατριωτικό κόμμα'' αλλά όταν πήρε 10.000.000 € τα ξέχασε όλα.Μάλιστα στα εγκαίνιά του πήγαν οι: Άδωνις,Βορίδης και Πατούλης!.no.
Γυμναζεται με το τσιγαρο στο στομα, οδηγαει 700 αλογα αμαξι χωρις ζωνη, καλυτερα να παει να γραφτεί στο ΠΑΣΟΚ.

Σύνεληφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου η Πρόεδρος της φιλοζωικής «Νέμεσις» κ. Μπομπολάκη (Βυσινού το ορθόν) Αναστασία, για τα εγκλήματα της συκοφαντίας,εξύβρισης απειλής δια του τύπου και παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ιντερνετικά εγκλήματα -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- η εν λόγω κυρία, αλλά αυτή τη φορά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Χανίων.

Η αιτία ήταν οι συνεχόμενες αναρτήσεις με υβριστικό απειλητικό και συκοφαντικό περιεχόμενο κατά του Προέδρου του Συλλόγου Ελληνικής Ιερακοθηρίας, κ. Σταύρου Αθανασίου.

Να σημειώσουμε ότι ήδη υπάρχει πρωτόδικη καταδίκαστικη απόφαση εις βάρος της, την οποία και παραβίασε συν των άλλων έγκληματων που διέπραξε. Ως είθισται στα εν λόγω εγκλήματα ορίζεται τακτική δικάσιμος αλλα σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα πρωτόδικη καταδίκη τα πράγματα πλέον δεν θα είναι και τόσο ανθηρά στο εφετείο για την Κυρια Βυσινού.

Φανταζόμαστε και συμπάσχουμε κατά βάθος την συλληφθείσα κατά την στιγμή της σύλληψης για τις στιγμές εντάσεως που θα έζησε αλλά και όλης της διαδικασίας που προβλέπεται όπως χειροπέδες, δακτυλικά αποτυπώματα κλπ.

Αυτός ωστόσο θα πρέπει να είναι πλέον ο δρόμος για όποιον θίγεται διαδικτυακά από «αόρατους» και ορατούς «τηλεδικαστές».

➡️ Τίποτα από όσα γίνονται δεν θα περνούν ατιμώρητα. H πνευματική ασθένεια δεν δύναται να επικρατήσει της πνευματικής υγείας.

⚠️ Προσοχή παρακαλώ: Μη μπερδεύετε τα τσίπουρα με τα ζάναξ και τα υπογλώσσια

Στην χώρα όπου ζούμε κατά τύχη ,δε θα μου φανεί περίεργο με τόση ανθρώπινη ανοησία που εδρεύει στα μυαλά των κατοίκων της ,να έρθει η στιγμή που θα ηχήσει το 112 λέγοντας εγκαταλείψετε τη χώρα.Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν κυριολεκτικά την κατάντια .Αντιπλυμηρικό έργο στο Κερατσίνι από την περιφέρεια μελέτη εκτέλεση βρίσκετε σε εξέλιξη και οδεύει προς ολοκλήρωση, σε κομμάτι που έχει ολοκληρωθεί από σεμπτεβρη έχει ασφαλτοστρωθεί και δοθεί στη κυκλοφορία με την προηγούμενη βροχή πριν 2/3 εβδομάδες που έκανε έσκασε ο αγωγός και φούσκωσε ο δρόμος και ξανά σκάψιμο πάλι.Σκεψου να είχε ολοκληρωθεί που είχε δεχθεί πολλαπλάσιο όγκο νερού καθώς θα είχαν δημιουργηθεί όλα τα φρεάτια.Το άκουσε κανείς το ελενξε κάνεις ,απλά έγινε.Δυστυχως όταν επιλέγεις για την διαχείριση της χώρας σου και του μέλλοντος των παιδιων σου ανθρώπους που αντί να σε αναταξουν αυτοί σε υποτάσσουν και εσύ συνεχίζεις εκεί ,θα μου λύσει κάποιος την απορία αν όχι ανόητος πως πρέπει να ονομάζεται ο Έλληνας πολίτης .Δυστυχώς όσο ποιο πολλά γνωρίζεις σε τούτο το τόπο τόσο ποιο δυστυχής είσαι.

Η Ελλάδα ως γνωστό χώρα με σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας και οι άνθρωποι έβγαλαν νόμο να κόβουν το επίδομα τέκνων σε οικογένειες αν έχουν αμάξι άνω των 1600 κυβικών .Έχω ανθρώπους στη κοινωνική υπηρεσία που σταμάτησαν και τις ρυθμίσεις ρεύματος και μόνο η ΔΕΗ αργεί να κόψει το ρεύμα οι άλλοι το κόβουν για πλάκα και δε κάνουν και διακανονισμούς εύκολα έχουν αυξηθεί σωρηδόν οι οικογένειες χωρίς ρεύμα .

Σύνεληφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου η Πρόεδρος της φιλοζωικής «Νέμεσις» κ. Μπομπολάκη (Βυσινού το ορθόν) Αναστασία, για τα εγκλήματα της συκοφαντίας,εξύβρισης απειλής δια του τύπου και παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ιντερνετικά εγκλήματα -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- η εν λόγω κυρία, αλλά αυτή τη φορά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Χανίων.

Η αιτία ήταν οι συνεχόμενες αναρτήσεις με υβριστικό απειλητικό και συκοφαντικό περιεχόμενο κατά του Προέδρου του Συλλόγου Ελληνικής Ιερακοθηρίας, κ. Σταύρου Αθανασίου.

Να σημειώσουμε ότι ήδη υπάρχει πρωτόδικη καταδίκαστικη απόφαση εις βάρος της, την οποία και παραβίασε συν των άλλων έγκληματων που διέπραξε. Ως είθισται στα εν λόγω εγκλήματα ορίζεται τακτική δικάσιμος αλλα σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα πρωτόδικη καταδίκη τα πράγματα πλέον δεν θα είναι και τόσο ανθηρά στο εφετείο για την Κυρια Βυσινού.

Φανταζόμαστε και συμπάσχουμε κατά βάθος την συλληφθείσα κατά την στιγμή της σύλληψης για τις στιγμές εντάσεως που θα έζησε αλλά και όλης της διαδικασίας που προβλέπεται όπως χειροπέδες, δακτυλικά αποτυπώματα κλπ.

Αυτός ωστόσο θα πρέπει να είναι πλέον ο δρόμος για όποιον θίγεται διαδικτυακά από «αόρατους» και ορατούς «τηλεδικαστές».

➡️ Τίποτα από όσα γίνονται δεν θα περνούν ατιμώρητα. H πνευματική ασθένεια δεν δύναται να επικρατήσει της πνευματικής υγείας.

⚠️ Προσοχή παρακαλώ: Μη μπερδεύετε τα τσίπουρα με τα ζάναξ και τα υπογλώσσια
Εύχομαι να πέσει με Πακιστανούς στο κρατητήριο

Η Ελλάδα ως γνωστό χώρα με σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας και οι άνθρωποι έβγαλαν νόμο να κόβουν το επίδομα τέκνων σε οικογένειες αν έχουν αμάξι άνω των 1600 κυβικών .Έχω ανθρώπους στη κοινωνική υπηρεσία που σταμάτησαν και τις ρυθμίσεις ρεύματος και μόνο η ΔΕΗ αργεί να κόψει το ρεύμα οι άλλοι το κόβουν για πλάκα και δε κάνουν και διακανονισμούς εύκολα έχουν αυξηθεί σωρηδόν οι οικογένειες χωρίς ρεύμα .
Επι κρισης γαμπρός μου ειχε κλεισει το μαγαζί που είχε γιατι τα χρεη ειχαν φτασει στο Θεό.
Η αδερφη μου εφυγε απο τη δουλεια ενα χρονο πριν την συνταξιοδοτηση για διαφορους λογους. Ανεργοι και οι δυο και επειδη ο γαμπρός μου ειχε ενα kia sportage που μαλιστα ειχε καταθεσει τις πινακίδες, δεν έπαιρναν την ανιψιά μου που ήταν φοιτήτρια σε εστια, λογω του αυτοκινήτου παρ οτι πληρούσε ολες τις προϋποθέσεις.
Ολα σε τούτη τη χωρα τα βλέπουμε απ την ανάποδη. Οσο για το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους , ασε να μην πω καμια κουβέντα.
Αυτοι νταβαντζήδες και μεις γιουσουφάκια.

Δύο προβληματικοί άνθρωποι που δυστυχώς έκαναν παιδιά για να τα βασανίσουν τους θέλω για ένα βράδυ και τους δύο να τους γδαρω εύκολα ζωντανούς και να τους παστωσω με χοντραλατο μετά πριν ψοφήσουν.

Last edited:
Επι κρισης γαμπρός μου ειχε κλεισει το μαγαζί που είχε γιατι τα χρεη ειχαν φτασει στο Θεό.
Η αδερφη μου εφυγε απο τη δουλεια ενα χρονο πριν την συνταξιοδοτηση για διαφορους λογους. Ανεργοι και οι δυο και επειδη ο γαμπρός μου ειχε ενα kia sportage που μαλιστα ειχε καταθεσει τις πινακίδες, δεν έπαιρναν την ανιψιά μου που ήταν φοιτήτρια σε εστια, λογω του αυτοκινήτου παρ οτι πληρούσε ολες τις προϋποθέσεις.
Ολα σε τούτη τη χωρα τα βλέπουμε απ την ανάποδη. Οσο για το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους , ασε να μην πω καμια κουβέντα.
Αυτοι νταβαντζήδες και μεις γιουσουφάκια.
Είναι μια ιστορία που με στεναχωρεί καθημερινώς γιατί γνωρίζω αντιπροσώπους τους κράτους σε κοινωνικές υπηρεσίες που φίλε προσωπικά και το σκύλο μου δύσκολα θα τους άφηναν να τον ταισουν μη μείνει νηστικός ελάχιστοι γνωρίζουν να κάνουν την δουλειά τους και ελάχιστοι να ερμηνεύσουν ένα νόμο κυριολεκτικά είναι έτσι όπως σου το λέω .

Σκότωμα...
Αν αποδειχθούν
Είναι η μόνη τιμωρία γιατί κατέστρεψε τόσες ψυχές.
Θα τον τακτοποιήσουν όταν μπει για τα καλά μέσα, έχει κάτι παιδάκια μέσα που τον περιμένουν σαν την μεγάλη λαμπρή, ότι έπαθε πχ ο ( δουρης ).

Θα τον τακτοποιήσουν όταν μπει για τα καλά μέσα, έχει κάτι παιδάκια μέσα που τον περιμένουν σαν την μεγάλη λαμπρή, ότι έπαθε πχ ο ( δουρης ).
Η μόνη λύση είναι επαναφορά θανατικής ποινής... Μια σφαίρα και άντε για τέτοια τέρατα δεν έχουν δουλειά να ζουν

Back