Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Δεν ξέρω αυτά τα κολοπαιδο που κάνουν επησοδια είναι αριστερά/δεξιά/κέντρο/ φασίστες η κάτι άλλο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν νοιάζονται για κανέναν από την πολύ μαστουρα που έχουν πανό τους
Αυτη ειναι η ''δουλεια'' τους, πληρωνονται για να δινουν αφορμη στα ΜΑΤ, να διαλυσουν ειρηνικη διαμαρτυρια. Και να τους συλλαβουν για τα ματια του κοσμου, μετα απλα τους αφηνουν. Παλιο και συνηθες πλεον.

Ήθελα να ήξερα το εξής...
Όλοι αυτοί οι κουκουλοφοροι που τυχαία περνάνε τον κλοιό των ΜΑΤ και ρίχνουν μολότοφ για να ξεκινήσουν τα επεισόδια και να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις , τι βαθμό έχουνε;;
Ανθυπαστυνομος;;;
Υπαστυνομος;;;
Τι;;

Δεν ξέρω αυτά τα κολοπαιδο που κάνουν επησοδια είναι αριστερά/δεξιά/κέντρο/ φασίστες η κάτι άλλο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν νοιάζονται για κανέναν από την πολύ μαστουρα που έχουν πανό τους
Καμία μαστούρα δεν έχουν. Μπατσοι ειναι και κανουν την υπηρεσία τους.

Ήθελα να ήξερα το εξής...
Όλοι αυτοί οι κουκουλοφοροι που τυχαία περνάνε τον κλοιό των ΜΑΤ και ρίχνουν μολότοφ για να ξεκινήσουν τα επεισόδια και να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις , τι βαθμό έχουνε;;
Ανθυπαστυνομος;;;
Υπαστυνομος;;;
Τι;;
Ο καθένας βλέπει ότι θέλει.

Ποιον ρωτάς αυτόν τον ηλίθιο που το επαιζε αδιάβαστος για τα μνημονια ,αυτόν τον βάψομαλλιά , αυτό το μαλάκα που τον παρουσιαζει ο κουλης σαν νούμερο ένα υπουργό στο συγκεκριμένο υπουργείο ;
Αλλά βλέπεις ο κούλης θέλει να είναι και oλίγον από πασοκ και ολίγον απο δεξιά και ολίγον από κέντροκ και ολίγον φυλεύθερος και ολίγον από άκρα δεξιά.
Απο παντού να μαζεύει.

Ποιον ρωτάς αυτόν τον ηλίθιο που το επαιζε αδιάβαστος για τα μνημονια ,αυτόν τον βάψομαλλιά , αυτό το μαλάκα που τον παρουσιαζει ο κουλης σαν νούμερο ένα υπουργό στο συγκεκριμένο υπουργείο ;
Αλλά βλέπεις ο κούλης θέλει να είναι και oλίγον από πασοκ και ολίγον απο δεξιά και ολίγον από κέντροκ και ολίγον φυλεύθερος και ολίγον από άκρα δεξιά.
Απο παντού να μαζεύει.
Είναι ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ο άνθρωπος...:)

Ασφαλίτες είναι όλοι αυτοί.
Όποιος νομίζει ότι είναι τίποτε μαστουριάριδες πλανάται οικτρά.

Το ελληνικό παρακράτος του κράτους .Δε γράφω κάτι άλλο οι συγκεντρώσεις όταν πρέπει να διαλυθούν διαλύονται από τους ιδίους που και καλά της περιφρουρούν .Αυτό που το καταλαβαίνουν πλέον ακόμη και οι ηλίθιοι των ανθρώπων και συνεχίζουν να ψηφίζουν συνεχώς τους ίδιους πολιτικούς ντενεκέδες που τα επιτρέπουν και τα διαιωνίζουν αυτά είναι ένα θέμα μελλοντικής διερεύνησης της λειτουργίας του εγκεφάλου των Ελλήνων που μάλλον λειτουργούν όχι βάσης σκέψης αλλά βάση τσέπης πάντα .

Ο ασφαλιτης ρε παιδια πρεπει να γινεται ενα με το πληθος και στην αμφιεση και στην συμπεριφορα και οχι να ξεχωριζει σαν την μυγα μέσ'το γαλα....τωρα οι συγκεκριμενοι τι ρολο βαραγανε και τι αποστολη ειχαν μονο οσοι ηταν παροντες θα μπορουσαν ισως να βγαλουν καποια συμπερασματα....

Ο ασφαλιτης ρε παιδια πρεπει να γινεται ενα με το πληθος και στην αμφιεση και στην συμπεριφορα και οχι να ξεχωριζει σαν την μυγα μέσ'το γαλα....τωρα οι συγκεκριμενοι τι ρολο βαραγανε και τι αποστολη ειχαν μονο οσοι ηταν παροντες θα μπορουσαν ισως να βγαλουν καποια συμπερασματα....
Προφανως δεν τους ενδιεφερε αν θα ξεχωριζουν απο το πληθος, ετσι νταηλικι.....
Σε ομιλια πριν αρκετα χρονια στο Συνταγμα, μιλαγε ο αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος(Θεος Σχωρεστον), περναγα απο'κει και με ειδε ενας ασφαλιτης γνωστος μου, μου εδειχνε με τροπο ποιοι αλλοι ασφαλιτες ηταν εκει και θα εβαζα στοιχημα οτι με δουλευει, περιμενε μου λεει που θα μαζευτουμε σε λιγο, μου ελεγε αληθεια.....

Το σύστημα της μεταπολίτευσης να διασπάσει την συνοχή των ανθρώπων με διάφορους τρόπους ενώ ποτέ δεν καταφέρνουμε να συλλάβουμε κανέναν η αν συλλάβουμε σε ένα μισάωρο έχουν πάρει τηλ οι πολιτικοί ντενεκέδες και έχουν ελευθερωθεί όλοι , αυτοί που έχουν διασπάσει την ειρηνική συγκέντρωση των υπολοίπων ,έχουν δημιουργήσει φθορές περιουσιών ,έχουν απειλήσει ανθρώπινες ζωές εκτοξεύοντας διαφορά που αν το κάνει κάποιος από εμάς θα τον προφυλακίσουν ,είναι πλέον οφθαλμοφανές και για τον τελευταίο νοήμων κάτοικο τούτης της χώρας .Οι τραγωδίες (Μάνδρα, Μάτι, Τέμπη) απλά δείχνουν πεντακάθαρα ένα πράγμα εφόσον συνεχίζεται το ίδιο έργο.
1) Το ελληνικό λεγόμενο δημόσιο θέλει ολική αναδιάρθρωση,διότι δεν είναι ότι έχει ανίκανους ανθρώπους σε θέσεις απλά δεν έχει σχεδόν κανέναν στη κατάλληλη θέση ,έχω γνώση σε αυτό και εκατοντάδες παραδείγματα.
2) Η αυτεπάγγελτη λειτουργία βάση κανονισμών των υπηρεσιών που θα έπρεπε να υπάρχει δεν παίζει ,θέλουν πρώτα ρουφιανιά και μετά επέμβαση .Εάν ο οποιοσδήποτε δημόσιος λειτουργός ότι έβλεπε στραβό επεμβαίνε αμέσως επί τόπου εάν ήταν στην αρμοδιότητα του η αν υπήρχε συνεργασία των υπηρεσιών δεν θα υπήρχε αυτή η ανομία και αυτά τα εξόφθαλμα εγκληματικά λάθη σε πάμπολλες περιπτώσεις.
3) Οι τεχνολογίες και ο ανθρώπινος παράγοντας είναι άμεσα συνεργάσιμα και αληλλοσημπληρωνουν το ένα το άλλο ,δεν στηριζόμαστε ούτε μόνο σε έναν άνθρωπο ούτε σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης αλλά και στα δύο ,αυτό έπρεπε να συμβαίνει σε εκατοντάδες περιπτώσεις .Θα δείτε ότι θα έχουμε και αεροπορικό δυστύχημα στη χώρα ,μακάρι όχι ,αλλά η κατάσταση λειτουργίας και εκεί πάσχει όπως παντού .
Δεν θέλω να αναφέρω παράδειγμα εδώ .
Το διατάυτα είναι ότι αποδεικνύεται περίτρανα ότι ουσιαστικά κανείς δεν ενδιαφέρεται σοβαρά να βάλει μια τάξη να εξορθολογισει τον κρατικό μηχανισμό να αξιολογήσει τους ανθρώπους να τους τοποθετίσει όπου έχουν γνώση του αντικειμένου και να τους πληρώσει ανάλογα .Έτσι εκ πρώτης όψεως ευθύνη έχουν οι πολιτικοί ντενεκέδες που παίρνουν αποφάσεις και διαχειρίζονται τις ζωές των πολιτών αλλά από πίσω έχει ευθύνη ο λαός που ενώ επαναλαμβάνεται το ίδιο και το ίδιο συνεχίζει να στηρίζει τους ίδιους.Δεν υπάρχει δικαιολογία σε κανέναν ότι δεν ξέρει μόνο στους μη νοήμονες πλέον.
Το χειρότερο ειναι η χρόνοια νοοτροπία
και τα λάθη χρόνων που έχουν περάσει στο μυαλό του καθενός ως σωστά .
Μη περιμένετε δικαιοσύνη όταν είναι ο πρώτος πυλώνας της δημοκρατίας και αρνούνται οι άνθρωποι που την αποδίδουν και την Υπηρετούν να προβούν σε δήλωση πόθεν έσχες.

Back