Μόλις επέστρεψα κι εγώ.Μηδέν σχέδιο, μεγάλες οι ευθύνες του υπουργού
Το σχέδιο,είναι το ίδιο χρόνια.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Μόλις επέστρεψα κι εγώ.Μηδέν σχέδιο, μεγάλες οι ευθύνες του υπουργού
Αυτη ειναι η ''δουλεια'' τους, πληρωνονται για να δινουν αφορμη στα ΜΑΤ, να διαλυσουν ειρηνικη διαμαρτυρια. Και να τους συλλαβουν για τα ματια του κοσμου, μετα απλα τους αφηνουν. Παλιο και συνηθες πλεον.Δεν ξέρω αυτά τα κολοπαιδο που κάνουν επησοδια είναι αριστερά/δεξιά/κέντρο/ φασίστες η κάτι άλλο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν νοιάζονται για κανέναν από την πολύ μαστουρα που έχουν πανό τους
Καμία μαστούρα δεν έχουν. Μπατσοι ειναι και κανουν την υπηρεσία τους.Δεν ξέρω αυτά τα κολοπαιδο που κάνουν επησοδια είναι αριστερά/δεξιά/κέντρο/ φασίστες η κάτι άλλο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν νοιάζονται για κανέναν από την πολύ μαστουρα που έχουν πανό τους
Ο καθένας βλέπει ότι θέλει.Ήθελα να ήξερα το εξής...
Όλοι αυτοί οι κουκουλοφοροι που τυχαία περνάνε τον κλοιό των ΜΑΤ και ρίχνουν μολότοφ για να ξεκινήσουν τα επεισόδια και να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις , τι βαθμό έχουνε;;
Ανθυπαστυνομος;;;
Υπαστυνομος;;;
Τι;;
Ποιον ρωτάς αυτόν τον ηλίθιο που το επαιζε αδιάβαστος για τα μνημονια ,αυτόν τον βάψομαλλιά , αυτό το μαλάκα που τον παρουσιαζει ο κουλης σαν νούμερο ένα υπουργό στο συγκεκριμένο υπουργείο ;
Είναι ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ο άνθρωπος...Ποιον ρωτάς αυτόν τον ηλίθιο που το επαιζε αδιάβαστος για τα μνημονια ,αυτόν τον βάψομαλλιά , αυτό το μαλάκα που τον παρουσιαζει ο κουλης σαν νούμερο ένα υπουργό στο συγκεκριμένο υπουργείο ;
Αλλά βλέπεις ο κούλης θέλει να είναι και oλίγον από πασοκ και ολίγον απο δεξιά και ολίγον από κέντροκ και ολίγον φυλεύθερος και ολίγον από άκρα δεξιά.
Απο παντού να μαζεύει.
Ασφαλίτες είναι όλοι αυτοί.Δεν ξέρω αυτά τα κολοπαιδο που κάνουν επησοδια είναι αριστερά/δεξιά/κέντρο/ φασίστες η κάτι άλλο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν νοιάζονται για κανέναν από την πολύ μαστουρα που έχουν πανό τους
Το ελληνικό παρακράτος του κράτους .Δε γράφω κάτι άλλο οι συγκεντρώσεις όταν πρέπει να διαλυθούν διαλύονται από τους ιδίους που και καλά της περιφρουρούν .Αυτό που το καταλαβαίνουν πλέον ακόμη και οι ηλίθιοι των ανθρώπων και συνεχίζουν να ψηφίζουν συνεχώς τους ίδιους πολιτικούς ντενεκέδες που τα επιτρέπουν και τα διαιωνίζουν αυτά είναι ένα θέμα μελλοντικής διερεύνησης της λειτουργίας του εγκεφάλου των Ελλήνων που μάλλον λειτουργούν όχι βάσης σκέψης αλλά βάση τσέπης πάντα .
Διαβασε και τα σχολια απο κατω....
Προφανως δεν τους ενδιεφερε αν θα ξεχωριζουν απο το πληθος, ετσι νταηλικι.....Ο ασφαλιτης ρε παιδια πρεπει να γινεται ενα με το πληθος και στην αμφιεση και στην συμπεριφορα και οχι να ξεχωριζει σαν την μυγα μέσ'το γαλα....τωρα οι συγκεκριμενοι τι ρολο βαραγανε και τι αποστολη ειχαν μονο οσοι ηταν παροντες θα μπορουσαν ισως να βγαλουν καποια συμπερασματα....
Πρέπει να έχει και χαρτζιλικωμενους από συνδέσμους μέσαΑσφαλίτες είναι όλοι αυτοί.
Όποιος νομίζει ότι είναι τίποτε μαστουριάριδες πλανάται οικτρά.
Ούτε ένας.Πρέπει να έχει και χαρτζιλικωμενους από συνδέσμους μέσα