Σκάγια

Ασε Αλεξ.....απ'οπου και να αγορασεις....η απαντηση ειναι ιδια .....''δεν τα κατασκευαζω εγω''....αυτο σου
λενε. Απο τον Κενταυρο που ψωνιζω προβλημα ποτε δεν ειχα....οποτε ψωνισα απο τοπικο μαγαζι...
για βοηθησω τον ντοπιο.....την ''εφαγα'' .....

Ασε Αλεξ.....απ'οπου και να αγορασεις....η απαντηση ειναι ιδια .....''δεν τα κατασκευαζω εγω''....αυτο σου
λενε. Απο τον Κενταυρο που ψωνιζω προβλημα ποτε δεν ειχα....οποτε ψωνισα απο τοπικο μαγαζι...
για βοηθησω τον ντοπιο.....την ''εφαγα'' .....
Πρωτη φορα το ακουω.Σε καθε παρτιδα ομως υπαρχουν και παραμορφωμενα.
Τα διαχωριζω και τα "σκαρτα" τα γεμιζω για επιβλαβη.Ειναι μ@λακια να ψαχνεις
ποσοστα συγκεντρωσης πανω απο τα 60 μετρα εχοντας το προβλημα ηδη μεσα
στο οπλο σου ;)

Πρωτη φορα το ακουω.Σε καθε παρτιδα ομως υπαρχουν και παραμορφωμενα.
Τα διαχωριζω και τα "σκαρτα" τα γεμιζω για επιβλαβη.Ειναι μ@λακια να ψαχνεις
ποσοστα συγκεντρωσης πανω απο τα 60 μετρα εχοντας το προβλημα ηδη μεσα
στο οπλο σου ;)
Κάποιοι που είχαν αγοράσει εμπορικά nickel με μπογιατισμένα σκάγια βλέποντας αυτό το συννεφάκι μετά την ντουφεκιά μιλούσαν εντυπωσιασμένοι για τις απεριόριστες ιδιότητες των nickel σκαγιών ..:D:D:D:D

Κάποιοι που είχαν αγοράσει εμπορικά nickel με μπογιατισμένα σκάγια βλέποντας αυτό το συννεφάκι μετά την ντουφεκιά μιλούσαν εντυπωσιασμένοι για τις απεριόριστες ιδιότητες των nickel σκαγιών ..:D:D:D:D
Μια φορα ειχα πεσει σε μια παρεα που ειχε αλευρωσει τα πευκα απο τις ντουφεκιες.
Και αυτοι πανηγυριζαν σαν τους ινδιανους,οτι νομιζει ο καθενας.

Οταν πεσεις σε ''μουφα'' σκαγια....τα 60 μετρα....ειναι ονειρο απατηλο.....ουτε στα 40 μετρα δεν εχεις
την συγκεντρωση που πρεπει.....φτανεις στον στοχο και ξυνεις την κεφαλη σου για να καταλαβεις
τι εγινε......

Οταν πεσεις σε ''μουφα'' σκαγια....τα 60 μετρα....ειναι ονειρο απατηλο.....ουτε στα 40 μετρα δεν εχεις
την συγκεντρωση που πρεπει.....φτανεις στον στοχο και ξυνεις την κεφαλη σου για να καταλαβεις
τι εγινε......
Και μετα αρχιζεις και κατηγορεις πυριτιδες,κυαθια τσοκ οσο τρως τα νυχια σου....

Η ''κλεισουρα'' σε καλο θα μας βγει τελικα!!!! :) Ωραια δουλεια αυτη που κανεις....αν νομιζω οτι μεγαλυτερη
σημασια εχει η σκληροτητα των σκαγιων.... εαν ειναι βουτυρο....οσο σφαιρικα και να ειναι....με την
εκπυρσοκροτηση τα μισα γινονται σαν φακες. Ωραια δουλεια ομως....και θα εχει και ενδιαφερον!!!!

Για σκληρηνση εχεις τιποτα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops::oops:
Μακη δεν παιζει κατι σοβαρο πανω σε αυτο.Αν πας να "βαψεις" σκαγια
σε φουρνους κ.τ.λ απο σφαιρικα γινονται σαν γερμανοπολυγωνα.Οποτε
ναι μεν πιο σκληρα αλλα φτιαχνεις στο τελος μπεκατσοφυσιγγα.Εχω δει
και μια εφαρμογη εν θερμο με περιστροφη και Φωκια σε σκονη.Αυτη
ειναι οτι καλυτερο εχω δει αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω,την επομενη
φορα που θα παω εχω σκοπο να φτιαξω και δικα μου.Θα σου πω....

Back