Άμα δεις που κόβουν τα ατσάλια τους θα πετάξεις τα μολύβια από τώρα.Εγω απο Πυργο, που να τρεχω Καλαματα..
Ασε που θα μου ζητανε κ δανικα.
Εκανες κατι με τα ματια σου? Διακρινω μια σαφη βελτιωση...Άμα δεις που κόβουν τα ατσάλια τους θα πετάξεις τα μολύβια από τώρα.
Δείξε και τα ρουλμάν από τα οποία τα έβγαλεςView attachment 72733δειτε σκαγακια ομορφια !! Αριστερα 0 νικα δεξια νο 2 ατσαλια αν ειχαν και το ιδιο βαρος με τα μολυβδινα θα ηταν οτι καλητερο!!!
απο ρουλεμαν εχω βγαλει κατι δραμια 14/0Δείξε και τα ρουλμάν από τα οποία τα έβγαλες
Αστείο Δημήτρη ... !!! τέλεια φαίνονται.
απο ρουλεμαν εχω βγαλει κατι δραμια 14/0![]()
τα εχω νικο αλλα τα εχω και τα βλεπω ! δεν προκειται να τα δουλεψω ??και ειναι και ινοξ μαλιστα !!Τα σκαγια πολυ ομορφα.... Απο ρουλεμαν σε δραμια 14/0.....παιζεις με την φωτια Μητσαρα...Προσεχε φιλε !!!![]()
τωρα που θα ακριβηνει και το μολυβι βλεπω να τα μπουμπουνας και αυτα.τα εχω νικο αλλα τα εχω και τα βλεπω ! δεν προκειται να τα δουλεψω ??και ειναι και ινοξ μαλιστα !!
προχθες παρελαβα 15 κιλα σκαγια +5 ατσαλινα και καμια 20 που ειχα !! και καμια 6-7 κιλα δραμια !!!!θα την βγαλω κανα δυο χρονια μετα βλεπουμε εχει και τζαμπα μπαταριες !!! θα φτιαχνουμε μονοι μας !!!τωρα που θα ακριβηνει και το μολυβι βλεπω να τα μπουμπουνας και αυτα.
τα εχω νικο αλλα τα εχω και τα βλεπω ! δεν προκειται να τα δουλεψω ??και ειναι και ινοξ μαλιστα !!
εγω θα τα ριξω αλλα πρωσπαθω να σκευτω την πατεντα καλα πρωτα γιατι με ζοριζουν λιγο λογο μεγεθους ειναι 10,05 χιλ !!! με τι να γεμισω το μεγαλο κενο που θα εχω μεσα στο βυσμα για να πιασω και λιγο βαρος!!Και εγω εχω και τα βλεπω....Τα ειχα ετοιμα για ριξιμο.....Ευτυχως...με προλαβε ο φιλος ο elvas...και δεν
τα εριξα.....Ετσι γλυτωσα και εγω και το οπλο μου !!!
Ευτυχως που εχουμε φιλους !!!!![]()
εγω θα τα ριξω αλλα πρωσπαθω να σκευτω την πατεντα καλα πρωτα γιατι με ζοριζουν λιγο λογο μεγεθους ειναι 10,05 χιλ !!! με τι να γεμισω το μεγαλο κενο που θα εχω μεσα στο βυσμα για να πιασω και λιγο βαρος!!
Πλαστικές μπίλιες airsoft.εγω θα τα ριξω αλλα πρωσπαθω να σκευτω την πατεντα καλα πρωτα γιατι με ζοριζουν λιγο λογο μεγεθους ειναι 10,05 χιλ !!! με τι να γεμισω το μεγαλο κενο που θα εχω μεσα στο βυσμα για να πιασω και λιγο βαρος!!
Πλαστικές μπίλιες airsoft.
Μεγαλύτερο ρέλι.![]()
ναι αλλα δεν θα εχει βαρος !! θελω να κανω ενα 3 βολο ας πουμε !! το οποιο θα ειναι πολυ λιγα τα γραμμαρια ακομα και για πυρητηδες χ28