Σκάγια

View attachment 72733δειτε σκαγακια ομορφια !! Αριστερα 0 νικα δεξια νο 2 ατσαλια αν ειχαν και το ιδιο βαρος με τα μολυβδινα θα ηταν οτι καλητερο!!!
Δείξε και τα ρουλμάν από τα οποία τα έβγαλες :)

Αστείο Δημήτρη ... !!! τέλεια φαίνονται.

τωρα που θα ακριβηνει και το μολυβι βλεπω να τα μπουμπουνας και αυτα.
προχθες παρελαβα 15 κιλα σκαγια +5 ατσαλινα και καμια 20 που ειχα !! και καμια 6-7 κιλα δραμια !!!!θα την βγαλω κανα δυο χρονια μετα βλεπουμε εχει και τζαμπα μπαταριες !!! θα φτιαχνουμε μονοι μας !!!

τα εχω νικο αλλα τα εχω και τα βλεπω ! δεν προκειται να τα δουλεψω ??και ειναι και ινοξ μαλιστα !!

Και εγω εχω και τα βλεπω....Τα ειχα ετοιμα για ριξιμο.....Ευτυχως...με προλαβε ο φιλος ο elvas...και δεν
τα εριξα.....Ετσι γλυτωσα και εγω και το οπλο μου !!!

Ευτυχως που εχουμε φιλους !!!! :)

Και εγω εχω και τα βλεπω....Τα ειχα ετοιμα για ριξιμο.....Ευτυχως...με προλαβε ο φιλος ο elvas...και δεν
τα εριξα.....Ετσι γλυτωσα και εγω και το οπλο μου !!!
Ευτυχως που εχουμε φιλους !!!! :)
εγω θα τα ριξω αλλα πρωσπαθω να σκευτω την πατεντα καλα πρωτα γιατι με ζοριζουν λιγο λογο μεγεθους ειναι 10,05 χιλ !!! με τι να γεμισω το μεγαλο κενο που θα εχω μεσα στο βυσμα για να πιασω και λιγο βαρος!!

εγω θα τα ριξω αλλα πρωσπαθω να σκευτω την πατεντα καλα πρωτα γιατι με ζοριζουν λιγο λογο μεγεθους ειναι 10,05 χιλ !!! με τι να γεμισω το μεγαλο κενο που θα εχω μεσα στο βυσμα για να πιασω και λιγο βαρος!!

ΟΚ...Οπως νομιζεις...Γραψε και τα αποτελεσματα...τι θα σου δωσουν οι δοκιμες φιλε !!!

Μην διακινδυνεύετε τη σωματική σας ακεραιότητα και την "υγεία" του όπλου σας με ατσάλινα δράμια.
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να γεμιστούν τα ατσάλινα δράμια με ασφάλεια. Το ένα ΑΚΡΙΒΩΣ επάνω από το άλλο, σε μιά ευθεία γραμμή.
Αυτό βέβαια απαιτεί την κατασκευή εξειδικευμένου συγκεντρωτήρα, που θα τα συγκρατεί με αυτό τον τρόπο.
Και πάλι, όμως, δεν κερδίζεις και κάτι το ιδιαίτερο τοποθετώντας 3-4 δράμια των 10χιλ. μέσα στο φυσίγγιο.

Πλαστικές μπίλιες airsoft.

Back