Μια 1100 κ ένα μητρομανιουμ περιληπτικά....όλα τα άλλα από τα τζάμπο μπεμπέΗ Ρεμινγκτον είναι Ρεμίνγτον και στα όπλα και στα πυρομαχικά
Μια 1100 κ ένα μητρομανιουμ περιληπτικά....όλα τα άλλα από τα τζάμπο μπεμπέΗ Ρεμινγκτον είναι Ρεμίνγτον και στα όπλα και στα πυρομαχικά
Γιατί μήπως υπάρχει άλλη g3 σαν του ΆλεξΓια εμένα είναι η 11-87, μία 1100 βελτιωμένη
Εκτός εάν εννοείς την 1100 g3 που έχει ο Άλεξ 76 εκεί πάω πάσο
Μια εχει φιλος του Γιαννη κυνηγου, μια φιλος του Leo και αλλη μια ο 1050bar που δεν γραφει πλεον, αυτες τουλαχιστον ξερω.Γιατί μήπως υπάρχει άλλη g3 σαν του Άλεξ
Να τις χαίρεστε! Κι αν σας λείψει κανένα εργαλείο εγώ είμαι εδώ!Μια εχει φιλος του Γιαννη κυνηγου, μια φιλος του Leo και αλλη μια ο 1050bar που δεν γραφει πλεον, αυτες τουλαχιστον ξερω.
Ευχαριστω πολυ Γιαννη για την απαντηση.Ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τους λογους που πουλησε ενα οπλο που εβγαζε τετοια ντουφεκια αλλα διαβασα και καταλαβα.....οπως λεει και ο Αρης το οπλο(γενικα για ολα τα οπλα οχι μονο για τη v3) ειναι λαχειο ακους αλλους για το ιδιο οπλο να λενε τα καλυτερα και αλλους να θελουν να το σπασουν...Κοίτα εδω
Οποία θελεις να συγκρίνουμε η optima δεν έχει αντίπαλο την είδαμε και την G3 και δεν ήταν τίποτα σπουδαίο οσο για το lepre ξεκινάει από εκεί που είναι εκτός το percorso και κάνει τρύπες στα 40 με 50 μέτρα αυτή τη ζημιά δεν την έχω δει από άλλο φυσιγγιΚαλα...αμα συγκρινουμε την 1100 G3 που εχω θα δεις αν την πιανει και αν την αφηνει πισω...οσο για το lepre αστο Σταυρο, καποτε ηταν καλο, πλεον ειναι για το Πασχα.
Χιλιες φορες percorso και long distance που ειναι φυσιγγαρες για λαγο, ειδικα το 3/5.
Το remington nitro magnum συνεχιζει να ειναι το κορυφαιο εμπορικο φυσιγγι, δεν πιανεται σε συγκεντρωση και διατρηση απο κανενα.
Καλά κόλλα σπειρωμάτων που έβαλες;Κι εγώ τέτοιο σετάκι είχα αγοράσει. Συν ειδικά Άλεν για αμερικάνικες βίδες, συν γαλλικά κλειδιά γιατί δεν βρήκα αμερικάνικα, συν κόλλες σπειρωμάτων, συν συν συν
απο το λυσε δεσε θα του χαλάρωσαν η βίδεςΚαλά κόλλα σπειρωμάτων που έβαλες;
Εχει και ενας τυπος εδω στο χωριο με 66αρα καννη αν θυμαμαι καλα μου την εχει φερει κανα δυο φορες να την λυσω για καθαρισμο ειναι λιγο μυστηρια στο λυσε δεσε και αν θυμαμαι καλα εχει και αναποδα την αριθμηση στα τσοκ το 1 ειναι ο κυλινδρος .Με τις ντουφεκιες που ανεβαζεις ψηνομαι να του την πεσω αν την πουλαει γιατι δεν την κυνηγαει πια παει με ενα διπλο για κυνηγι αλλα εινα λιγο βαρια για τα γουστα μου.Την ειχαμε ζυγισει και αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 3400 και με 66...Μια εχει φιλος του Γιαννη κυνηγου, μια φιλος του Leo και αλλη μια ο 1050bar που δεν γραφει πλεον, αυτες τουλαχιστον ξερω
μα δεν εχει βιδες! εδω είναι το θεμααπο το λυσε δεσε θα του χαλάρωσαν η βίδες
Τεσταρισμένο.Το remington nitro magnum συνεχιζει να ειναι το κορυφαιο εμπορικο φυσιγγι, δεν πιανεται σε συγκεντρωση και διατρηση απο κανενα.
Αμα δεις το βιντεακι που ανεβασαν κανα δυο σελιδες πριν με το λυσε δεσε της v3 θα δεις οτι στα ενδοτερα εχει και βιδες και χρησιμοποιει οχταρακι κλειδι για να τις λυσειμα δεν εχει βιδες! εδω είναι το θεμα
Στις τάπες των σπειρωμάτων για διόπτρα. Κάθε τρεις και λίγο σηκώνονταν σαν την π...Καλά κόλλα σπειρωμάτων που έβαλες;
Εγώ για τις τρυπούλες στην κάνη έγραψα.Έγραψα ότι ο φίλος μου, καθαρίζει τις φωλιές των πιστονιων με βουρτσακι από 9mm πιστολιού, δεν με παρακολουθεις
Και ακόμα πιο εύκολα πωλούνταιΟλα καθαρίζονται.
Γιατί άραγε ;;;γενικα για ολα τα οπλα οχι μονο για τη v3) ειναι λαχειο ακους αλλους για το ιδιο οπλο να λενε τα καλυτερα και αλλους να θελουν να το σπασουν...
Αν η ζωή σου γίνεται τόσο δύσκολη σίγουραΚαι ακόμα πιο εύκολα πωλούνται
χρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?Εγώ για τις τρυπούλες στην κάνη έγραψα.
Οι φωλιές είναι εύκολες.
Την G3 που την ειδες?...εχετε καμια στην Κρητη και δοκιμασες?Οποία θελεις να συγκρίνουμε η optima δεν έχει αντίπαλο την είδαμε και την G3 και δεν ήταν τίποτα σπουδαίο οσο για το lepre ξεκινάει από εκεί που είναι εκτός το percorso και κάνει τρύπες στα 40 με 50 μέτρα αυτή τη ζημιά δεν την έχω δει από άλλο φυσιγγι
Αν τις χαιρομαστε λεει και με το παραπανωΝα τις χαίρεστε! Κι αν σας λείψει κανένα εργαλείο εγώ είμαι εδώ!
Ξέρω, ΒΑΝ, ΒΑΝ!
66 εχω κι εγω, τα τσοκ αν εννοεις τις γραμμες ναι ειναι πειεργα, κυλινδρο δεν εχει στο 4αρι σταματαει, βαρος νομιζω 3600 ειναι με 66 καννηΕχει και ενας τυπος εδω στο χωριο με 66αρα καννη αν θυμαμαι καλα μου την εχει φερει κανα δυο φορες να την λυσω για καθαρισμο ειναι λιγο μυστηρια στο λυσε δεσε και αν θυμαμαι καλα εχει και αναποδα την αριθμηση στα τσοκ το 1 ειναι ο κυλινδρος .Με τις ντουφεκιες που ανεβαζεις ψηνομαι να του την πεσω αν την πουλαει γιατι δεν την κυνηγαει πια παει με ενα διπλο για κυνηγι αλλα εινα λιγο βαρια για τα γουστα μου.Την ειχαμε ζυγισει και αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 3400 και με 66...