Λυπάμαι που στο λέω μόνο για κλάματα και όχι από γέλια!!! Και όποιος πιστεύει ότι θά υπάρξει καλύτερη μέρα νομίζω ότι κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο!!!Για γελια η για κλαματα ειμαστε ;
Λυπάμαι που στο λέω μόνο για κλάματα και όχι από γέλια!!! Και όποιος πιστεύει ότι θά υπάρξει καλύτερη μέρα νομίζω ότι κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο!!!Για γελια η για κλαματα ειμαστε ;
Εμεις το παλεψαμε αλλα κατι καναμε .Περασαμε και καλα .Τα παιδια μας σκευτωμεΛυπάμαι που στο λέω μόνο για κλάματα και όχι από γέλια!!! Και όποιος πιστεύει ότι θά υπάρξει καλύτερη μέρα νομίζω ότι κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο!!!
Εχω ενα ιδιο σχεδον ,το ειχε φερει απο αμερικη ο γειτονας μου και λιγο πριν φυγει απο τη ζωη σχεδον 90 το χαρισε στον γιο μου .Δεν το εχω κυνηγησει καθολου λογο βαρους .Εντυπωση μου ειχε κανει που εχει αυλους 18,5
Μπράβο !Λυπάμαι που στο λέω μόνο για κλάματα και όχι από γέλια!!! Και όποιος πιστεύει ότι θά υπάρξει καλύτερη μέρα νομίζω ότι κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο!!!
Γιατί άραγε;Θυμάμαι την μανούλα μου πως έκλαιγε όταν έκλεισε το κλωστιριο που δούλευε από μικρό κοριτσάκι που ήρθε από το χωριό!!! Λες και ήταν δικό της!!! Μέχρι και τμήμα σε ΤΕΙ υπήρχε κλωστοϋφαντουργίας! Τεράστιο πλήγμα η απώλεια του τομέα για την οικονομία μας!!! Δεν πειράζει γίναμε καλοί σερβιτόροι όμως!!!!!
Μάλλον ανήκω στα παιδιά σας!!Εμεις το παλεψαμε αλλα κατι καναμε .Περασαμε και καλα .Τα παιδια μας σκευτωμε
Όντως Γιάννη του Νίκου είναι αστεράκι και αριγωτο στις πλαϊνές όπως μου αρέσει, και η τιμή σούπερ.....έλα όμως που από τα VC έχω κολησειε το sagitaire......Γιαννακό είδες στα μεταχειρισμένα εδώ στις αγγελίες ένα Verney που δίνει ο Νίκος cal 20? Λουλούδι είναι το άτιμο!!! Για τσεκαρετο πραγματικά πολύ ωραίο ντουφέκι!!!! Αν ήταν λίγο καλύτερα τα οικονομικά μου δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ!!
Τού Νίκου νομίζω είναι μια ανώτερη βαθμίδα σάν μοντέλο από το sagitaire ή κάνω λάθος? Και εγώ πάντως μία φορά είχα χουφτωσει ένα sagitaire δυσκανδαλο με αγγλε κοντάκι τρελάθηκα! Είναι μπιμπελό ντουφέκακι!!!!Όντως Γιάννη του Νίκου είναι αστεράκι και αριγωτο στις πλαϊνές όπως μου αρέσει, και η τιμή σούπερ.....έλα όμως που από τα VC έχω κολησειε το sagitaire......
Σωστός ο Γιάννος!!! Αλήθεια πού πονάει λες!!! Μόνο που δεν διατυπώνεις κάτι σωστά,με επιδόματα δεν ζεις φίλε μου!!! Φυτοζωεις!!! Και επειδή οι πολιτικοί μας ακολουθούν ένα άλλο παλιό γνωμικό τού λαού μας που λέει: τον κοιμησμενο δεν τον ξυπνάς μόνο τον σκεπάζεις!! Δίνουν ένα μεροκάματο στους πεινασμένους για να μην ξεσηκωθούν και αυτοί συνεχίζουν την βασιλεία τους!!!!Εκτός θέματος αλλά πρέπει να θυμάστε οτι στα σχέδια του Χίτλερ όταν νόμιζε ότι θα καταλάβει όλον το κόσμο ήταν η Ελλάδα να γίνει τουριστικός προορισμός .Με μια Ευρώπη που κουμάντο κάνει η Γερμανία και με πολιτικους γερμανοαγγλοφιλους έγινες τουριστικός προορισμός εν ειρήνη .Επομένως τώρα μένει να εξυπηρετείς τους τουρίστες και να χρωστάς εις τον αιώνα των αιώνων αμήν ζώντας με επιδόματα.Αν νομίζει κάποιος ότι όλα αυτά είναι τυχαία όντως κοιμάται ορθός,το θέμα είναι ότι κοιμάται και νομίζει ότι είναι και ξύπνιος και έξυπνος αφού κοιτάει να ψηφίζει τους ίδιους και να βολεύει μόνο τη κωλάρα του.
Δεν βρωμανε προβατίνα αυτές?
Ίδια όπλα είναι ακριβώς. Αν δεν την έχεις επωμίσει όμως και θες να την πάρεις τότε πάρτη με ξύλα μη τυχόν και χρειαστείς μικροαλλαγές στο κοντάκι.Καλημέρα έχει κανείς εικόνα για την SX4. Έχει διαφορά αυτή με τα ξύλινα μέρη με αυτή με τα πλαστικά.
Πρατινίλα λέγεται η μυρωδιά κουμπάρε!Δεν βρωμανε προβατίνα αυτές?
Ποιοτικα δεν φαίνεται να είναι κ αμάν αμαν λόγω ότι όλα πάνω της είναι λεπτά. (δες ριγα, κλείστρο, αποθήκη φυσιγγιων, γλώσσα) αλλά το χέρι μου τελευταία πάει πολύ συχνά στην Άσσο γιατί ξέρω ότι δεν θα με κουράσει ακόμα κ σε ολοήμερα κυνήγια.Ναι Στέλιο τη ξέχασα αυτήν ....αν και είναι του ξαδέρφου μου και μου την έχει παραχωρήσει......
Το κουμπί για να μείνει ανοικτό το κλείστρο ,το οποίο σπρώχνεται απλά με το δάκτυλο που πάρε σκανδάλη διότι θέλει μια μικρή πίεση από την γλώσσα προς τα έξω δηλ .
Ακόλουθη την φράση ( να πούμε και καμία μ@&@@ να περνάει η ώρα)!!!!!