Την εχω παρκαρει κανα δυο μερες τωρα...
Την εχω παρκαρει κανα δυο μερες τωρα...
Me too Παίζει κι ένα άλλο πλαστικό στα 750 κι ένα ακόμα ξύλινο 950 που ο κάτοχος μάλλον ζει σε συννεφάκι.Την εχω παρκαρει κανα δυο μερες τωρα...
Πρέπει να του έχει βγάλει την πίστη στην εμπλοκή του παίκτη.Την εχω παρκαρει κανα δυο μερες τωρα...
Πάρτη λοιπόν να μας φύγει η απορία, κάνει ή δεν κάνει;Πρέπει να του έχει βγάλει την πίστη στην εμπλοκή του παίκτη.
Γιώργη αν είχα κάτι να θέλω να δώσω για 500+ θα έπαιρνα μια V3 μεταχ. Ίσως να έδινα τη μοντεφελτρο για SX4, με πολύ προβληματισμό όμως.Πάρτη λοιπόν να μας φύγει η απορία, κάνει ή δεν κάνει;
Γιατί να δώσεις ένα όπλο που σου έρχεται (montefeltro)και να πάρεις ένα όπλο που το είχες και σε παίδεψε στα μέτρα (sx4)Γιώργη αν είχα κάτι να θέλω να δώσω για 500+ θα έπαιρνα μια V3 μεταχ. Ίσως να έδινα τη μοντεφελτρο για SX4, με πολύ προβληματισμό όμως.
Πρωτίστως θα κοίταγα για ξύλινη. Επειδή όμως έχω ζήσει με την πλαστική, το κοντάκι έχει τέτοια γεωμετρία και μικρό σε διαστάσεις, που είναι εύκολο να το μανατζάρεις. Θέλει όμως να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει ψηλό χτένι και λεπτή λαβή. Το τουφέκι το προτείνω ανεπιφύλακτα με την προϋπόθεση ο υποψήφιος αγοραστής να το επωμίσει πρώτα αρκετές φορές και αν είναι δυνατόν να το δοκιμάσει πριν το αγοράσει. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει καλή τουφεκιά. Αν μου επιτραπεί η έκφραση έχει καλά σκοτώματα. Την είχα με 71 εκ κάννη και μου φαινόταν αρκετά μπροστόβαρη. Θα προτιμούσα 66 εκ κάννη.Γιατί να δώσεις ένα όπλο που σου έρχεται (montefeltro)και να πάρεις ένα όπλο που το είχες και σε παίδεψε στα μέτρα (sx4)
Εκτός και αν πήγαινες σε ξύλινη και έφτιαχνες το κοντάκι
Κατσε να πιασουν τα κρυα....Όποιος θέλει να βάλουμε ρεφενέ να πάρουμε V3 να καταρρίψουμε όλους τους μύθους.
Μιλάμε για τορτσουρ τεστ από τα λίγα.
Θα γίνει Γρίμποβο.
Σωστός. Τώρα δε γίνεταιΚατσε να πιασουν τα κρυα....
Σε έχει επηρεάσει και σένα η αντιμπενελλική προπαγάνδα...Γιώργη αν είχα κάτι να θέλω να δώσω για 500+ θα έπαιρνα μια V3 μεταχ. Ίσως να έδινα τη μοντεφελτρο για SX4, με πολύ προβληματισμό όμως.
Παντελή το αντίθετο. Πάντα ήμουν κόντρα στο κατεστημένο. Εδώ σκέφτομαι να πάρω V3Σε έχει επηρεάσει και σένα η αντιμπενελλική προπαγάνδα...
Να μην τη δώσεις.Πρωτίστως θα κοίταγα για ξύλινη. Επειδή όμως έχω ζήσει με την πλαστική, το κοντάκι έχει τέτοια γεωμετρία και μικρό σε διαστάσεις, που είναι εύκολο να το μανατζάρεις. Θέλει όμως να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει ψηλό χτένι και λεπτή λαβή. Το τουφέκι το προτείνω ανεπιφύλακτα με την προϋπόθεση ο υποψήφιος αγοραστής να το επωμίσει πρώτα αρκετές φορές και αν είναι δυνατόν να το δοκιμάσει πριν το αγοράσει. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει καλή τουφεκιά. Αν μου επιτραπεί η έκφραση έχει καλά σκοτώματα. Την είχα με 71 εκ κάννη και μου φαινόταν αρκετά μπροστόβαρη. Θα προτιμούσα 66 εκ κάννη.
Η μόντυ απο την άλλη είναι πολύ αεράτη και είναι αλήθεια ότι δίνει την αίσθηση πολύ καλύτερα ζυγισμένου όπλου (71 εκ κάννη). Έχει πολύ καλύτερο φινίρισμα και εφαρμογές. Είναι πιο ποιοτικό τουφέκι από την SX4. Δεν ξέρω όμως αλλά η SX4 έχει κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δε θέλω να δώσω τη μόντυ.
Να μην τη δώσεις!Η μόντυ απο την άλλη είναι πολύ αεράτη και είναι αλήθεια ότι δίνει την αίσθηση πολύ καλύτερα ζυγισμένου όπλου (71 εκ κάννη). Έχει πολύ καλύτερο φινίρισμα και εφαρμογές. Είναι πιο ποιοτικό τουφέκι από την SX4. Δεν ξέρω όμως αλλά η SX4 έχει κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δε θέλω να δώσω τη μόντυ.
Κατσε να πιασουν τα κρυα....
Σωστός. Τώρα δε γίνεται
Θέλει κρύο να δουλέψει.Διαλέγουν καιρούς ?
Θα χάσεις και τον καναπέ μαζί με τα όπλα.Αυτό σκέφτομαι να αγοράσω:
https://newatlas.com/couchbunker-gun-safe-furniture/28758/
Γιώργη αν είχα κάτι να θέλω να δώσω για 500+ θα έπαιρνα μια V3 μεταχ. Ίσως να έδινα τη μοντεφελτρο για SX4, με πολύ προβληματισμό όμως.