Ειδική παραγγελία θα κάνω Σταυρο. Συνεργασία μπερετομπενελι Μπράουνινγκ και φαμπαρμ. Ήδη σμυλευεται η κάννη σε μυστική τοποθεσία στην Κίνα.Oταν λες για μύθους μόνο σε optima πάει το μυαλό μου ...
Ειδική παραγγελία θα κάνω Σταυρο. Συνεργασία μπερετομπενελι Μπράουνινγκ και φαμπαρμ. Ήδη σμυλευεται η κάννη σε μυστική τοποθεσία στην Κίνα.Oταν λες για μύθους μόνο σε optima πάει το μυαλό μου ...
Το πήρες για να μην κρυώνει το κορμάκι σου?
Το πήρες για να μην κρυώνει το κορμάκι σου?
Ξέρεις όμως οι κανες από κινέζικα μέταλλα στραβώνουν έτσι?Ειδική παραγγελία θα κάνω Σταυρο. Συνεργασία μπερετομπενελι Μπράουνινγκ και φαμπαρμ. Ήδη σμυλευεται η κάννη σε μυστική τοποθεσία στην Κίνα.
Κυκλοφορεί ... το φθηνότερο και αμόλυντο.Vat 69???
Κυκλοφορεί ακόμα ή βγάλανε γενόσημο?
Μόνο εσύ το πίνεις!Κυκλοφορεί ...
Κυκλοφορεί ... το φθηνότερο και αμόλυντο.
Μπορεί φυσίγγι να βάζουμε ακριβό αλλά στο ποτό είμαστε φθηνοί.
Μόνο εσύ το πίνεις!
Για παραμυθος μου φαίνεται.Ειδική παραγγελία θα κάνω Σταυρο. Συνεργασία μπερετομπενελι Μπράουνινγκ και φαμπαρμ. Ήδη σμυλευεται η κάννη σε μυστική τοποθεσία στην Κίνα.
Η μπρετα έχει 18,6 άυλο και κώνο 9αριV3 είναι το καλύτερο αλλιώς πας σε Frankie affinity η Beretta outlander μην εκτός αν διαθέσεις χρήμα παραπάνω για Breda b12i με αυλό 18.2 και μεγάλο κώνο μαμά.
Ας ξεκινήσει με 3000€Του τη χάρισαν λέει χρονολογία 1930 άθικτη
Δεν έριξε φυσίγγι τι τιμή μπορεί να δοθεί
+ 1000% πάρε οποίο γουσταρης εσει μην ακούς κανεναΑν έχεις ήδη ένα όπλο που είναι αξιόπιστο, να πάρεις ότι σε καυλώνει η έχεις απωθημένο... Μην ακούς κανένα, η ζωή είναι μικρή... Αυτή είναι η δική μου άποψη...
800 είναι πολλάΑς ξεκινήσει με 3000€
Μπορεί να βρεθεί κανένας τρελός αν είναι πραγματικά άθικτη.
Λογική τιμή κανένα 500-800άρι αν είναι πραγματικά άθικτη.
Ο @kollias είναι μανούλα σε αυτά ... εγώ τυχαίες τιμές είπα.
Του 1930 δεν είναιΤου τη χάρισαν λέει χρονολογία 1930 άθικτη
Δεν έριξε φυσίγγι τι τιμή μπορεί να δοθεί
Λες να την παρω να την έχω στο χωριό για καμία φασαΑς ξεκινήσει με 3000€
Μπορεί να βρεθεί κανένας τρελός αν είναι πραγματικά άθικτη.
Λογική τιμή κανένα 500-800άρι αν είναι πραγματικά άθικτη.
Ο @kollias είναι μανούλα σε αυτά ... εγώ τυχαίες τιμές είπα.
Και εγώ αυτό πιστεύω τόσο παλιόΤου 1930 δεν είναι
Αυτή την εντύπωση έχω