Απο το ονομα, λειπουν 2 συμφωνα (μ,ς) και το βασικο φωνηεν (α)....Για τη φωτό το ποσταρω. Έλεος!! Σαμπρέλες έχουν στο κεφάλι;
https://www.car.gr/xyma/view/323356966-fabarm-lion-368
Και το κρασισι έχει τέτοια αποτελέσματα ,την άλλη μέρα κάνεις και τον άνηξερο.Σεμινάριο ασφαλούς χειρισμού όπλου, σε κατοικημένο τόπο.
Άμα έχεις ρουφήξει και κάνα τσιπουρακι μεσημεριανό φτιάχνει και η μέρα.
Είναι για να πειστούν οι υποψήφιοι αγοραστές πώς όντως δουλεύει και μάλιστα πώς δεν λειτουργεί ως μονόκαννο από τις εμπλοκές όπως άλλες Fabarm (2 κάλυκες στον αέρα).Για τη φωτό το ποσταρω. Έλεος!! Σαμπρέλες έχουν στο κεφάλι;
https://www.car.gr/xyma/view/323356966-fabarm-lion-368
Χαχαχα! Μην ορκίζεσαι...η τριάρα
Ψήνομαι για winchester sx4 με ξύλα. Όλοι λένε ότι είναι από τα πιο μαλακά όσον αφορά την ανάκρουση (αυχενικό γαρ...). Με φρενάρει το γεγονός ότι έρχεται μόνο σε δεξιά έκδοση, ενώ εγώ επωμίζω αριστερά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Είναι από τις καλύτερες επιλογές. Για το άλλο που δε βγαίνει αριστερή, αν σε εμποδίζει, άστο.Ψήνομαι για winchester sx4 με ξύλα. Όλοι λένε ότι είναι από τα πιο μαλακά όσον αφορά την ανάκρουση (αυχενικό γαρ...). Με φρενάρει το γεγονός ότι έρχεται μόνο σε δεξιά έκδοση, ενώ εγώ επωμίζω αριστερά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Δεν νομιζο να έχει φλάντζες για αλλαγή κλίσεων είναι πρόβλημα αυτό για αριστεροΨήνομαι για winchester sx4 με ξύλα. Όλοι λένε ότι είναι από τα πιο μαλακά όσον αφορά την ανάκρουση (αυχενικό γαρ...). Με φρενάρει το γεγονός ότι έρχεται μόνο σε δεξιά έκδοση, ενώ εγώ επωμίζω αριστερά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Ισως μπορει ένας οπλουργός να σου γυρίσει το κοντάκι. Δεν θα είναι δύσκολο πιστεύω!Δεν νομιζο να έχει φλάντζες για αλλαγή κλίσεων είναι πρόβλημα αυτό για αριστερο
Γιάννη μου με αγάπη στο λέω, καλύτερα μπαικαλ 155 αερίων ( για την ανάκρουση έχει σημασία) και αριστερή, πάρα οποιοδήποτε άλλο αυτογεμες που είναι κατασκευασμένο για δεξιοεπωμιζοντες. Δεν αξίζει τον κόπο να κινδυνεύουν τα μάτια σου σε κάθε τουφεκιά. Τα γυαλιά είναι μια λύση, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ;Ψήνομαι για winchester sx4 με ξύλα. Όλοι λένε ότι είναι από τα πιο μαλακά όσον αφορά την ανάκρουση (αυχενικό γαρ...). Με φρενάρει το γεγονός ότι έρχεται μόνο σε δεξιά έκδοση, ενώ εγώ επωμίζω αριστερά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Συμφωνώ απόλυτα.Γιάννη μου με αγάπη στο λέω, καλύτερα μπαικαλ 155 αερίων ( για την ανάκρουση έχει σημασία) και αριστερή, πάρα οποιοδήποτε άλλο αυτογεμες που είναι κατασκευασμένο για δεξιοεπωμιζοντες. Δεν αξίζει τον κόπο να κινδυνεύουν τα μάτια σου σε κάθε τουφεκιά. Τα γυαλιά είναι μια λύση, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ;
Δεξια καραμπίνα για αριστερόχειρα Απορρίπτεται!!!Ψήνομαι για winchester sx4 με ξύλα. Όλοι λένε ότι είναι από τα πιο μαλακά όσον αφορά την ανάκρουση (αυχενικό γαρ...). Με φρενάρει το γεγονός ότι έρχεται μόνο σε δεξιά έκδοση, ενώ εγώ επωμίζω αριστερά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Να μάθετε να επωμίζετε από δεξιά. Άμα πια! Μας πρηξατε με τις ιδιοτροπίες σας.Δεξια καραμπίνα για αριστερόχειρα Απορρίπτεται!!!
Πες τα Κωστή χρυσόστομε!Να μάθετε να επωμίζετε από δεξιά. Άμα πια! Μας πρηξατε με τις ιδιοτροπίες σας.
Δεν γίνεται γιατί και τη μουτζα τη ρίχνουμε με το αριστερό .Να μάθετε να επωμίζετε από δεξιά. Άμα πια! Μας πρηξατε με τις ιδιοτροπίες σας.
Δεν είναι οι φλάντζες το μεγαλύτερο πρόβλημα, το κλείστρο είναι...Δεν νομιζο να έχει φλάντζες για αλλαγή κλίσεων είναι πρόβλημα αυτό για αριστερο
Γιάννη μου με αγάπη στο λέω, καλύτερα μπαικαλ 155 αερίων ( για την ανάκρουση έχει σημασία) και αριστερή, πάρα οποιοδήποτε άλλο αυτογεμες που είναι κατασκευασμένο για δεξιοεπωμιζοντες. Δεν αξίζει τον κόπο να κινδυνεύουν τα μάτια σου σε κάθε τουφεκιά. Τα γυαλιά είναι μια λύση, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ;
Ε όχι! Εγώ σε αυτό είμαι αμφιδέξιος... (Σταυρωτά... )Δεν γίνεται γιατί και τη μουτζα τη ρίχνουμε με το αριστερό .