Αν και καλό είναι αν υπάρχει τρόπος να τα πιάσεις και τα δύο να δεις ποιο σου έρχεται καλύτερα, εγώ θα πήγαινα έχοντας στο μυαλό μου ως πρώτη επιλογή το BerettaΤα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
Beretta A400 Lite Synthetic Vs Fabarm L4S
View attachment 81866 View attachment 81868
BerettaΤα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
Αμα τα πιασεις και τα δυο ασχετος που σου προτινω να παρεις οπιο σου καθετε καλυτερα οτι και να λενε το φαμπαρμ εχει κατα πολυ καλυτερη πιοτητα και εξυπηρετιση ο τουρηςΤα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
Και τα δύο άριστα. Η επιλογή, κατά τη γνώμη μου, είναι όποιο το αισθανθείς σαν φυσική προέκταση των χεριών σου και σου φέρνει το στόχο ακαριαία στο μάτι.Αμα τα πιασεις και τα δυο ασχετος που σου προτινω να παρεις οπιο σου καθετε καλυτερα οτι και να λενε το φαμπαρμ εχει κατα πολυ καλυτερη πιοτητα και εξυπηρετιση ο τουρης
Σε φινιρισμα και εφαρμογες η φαμπαρμ δεν εχει αντιπαλοΚαι τα δύο άριστα. Η επιλογή, κατά τη γνώμη μου, είναι όποιο το αισθανθείς σαν φυσική προέκταση των χεριών σου και σου φέρνει το στόχο ακαριαία στο μάτι.
Ναι, αλλά έρχεται δεύτερο. Το πρώτο είναι να σου "κάνει".Σε φινιρισμα και εφαρμογες η φαμπαρμ δεν εχει αντιπαλο
Μπορώ να πω μόνο για το fabarm επειδή το είχα, ότι είναι καλό και δε θα το μετανιώσεις.Τα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
Αν και καλό είναι αν υπάρχει τρόπος να τα πιάσεις και τα δύο να δεις ποιο σου έρχεται καλύτερα, εγώ θα πήγαινα έχοντας στο μυαλό μου ως πρώτη επιλογή το Beretta
Αμα τα πιασεις και τα δυο ασχετος που σου προτινω να παρεις οπιο σου καθετε καλυτερα οτι και να λενε το φαμπαρμ εχει κατα πολυ καλυτερη πιοτητα και εξυπηρετιση ο τουρης
Και τα δύο άριστα. Η επιλογή, κατά τη γνώμη μου, είναι όποιο το αισθανθείς σαν φυσική προέκταση των χεριών σου και σου φέρνει το στόχο ακαριαία στο μάτι.
Μπορώ να πω μόνο για το fabarm επειδή το είχα, ότι είναι καλό και δε θα το μετανιώσεις.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε πρώτη ευκαιρία θέλω να τα δω από κοντά. Το κακό είναι ότι τα οπλοπωλεία έχουν συνήθως τις δεξιές εκδόσεις και κάποια μοντέλα δεν τα έχουν καθόλου.Fabarm με κλειστα τα ματια ,πολυ καλο οπλο για τα λεφτα του,πολυ ποιοτικες τουφεκιες.
Προυποθεση να μπορεις να φερεις την συγκεκριμενη στα μετρα σου
Καλη επιλογη στα λεφτα της,της παιρνεις κι ενα κικσ και εισαι αρχοντας
Πάντως αν χρειάζεσαι μικροπαρεμβάσεις στο κοντάκι, με τη fabarm είναι εφικτό. Με τη beretta όχι, λόγω πλαστικού και kick off.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε πρώτη ευκαιρία θέλω να τα δω από κοντά. Το κακό είναι ότι τα οπλοπωλεία έχουν συνήθως τις δεξιές εκδόσεις και κάποια μοντέλα δεν τα έχουν καθόλου.
Πάρε οποίο σου έρχεται και δεν μετατρέπεται ακαθάριστο σε μονοκανο.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε πρώτη ευκαιρία θέλω να τα δω από κοντά. Το κακό είναι ότι τα οπλοπωλεία έχουν συνήθως τις δεξιές εκδόσεις και κάποια μοντέλα δεν τα έχουν καθόλου.
μια xlr composite ειναι η ποιο καλη επιλογη .Εαν μπορεις να περιμενεις καποια στιγμη θα ερθει και η sx4 Aπο οτι καταλαβα δεν σκεφτεσαι για αδρανειαΤα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
με κλειστα τα ματια την liteΤα φώτα σας και τη γνώμη σας για αριστερό ελαφρύ όπλο αερίων για περπατητό κυνήγι κυρίως, με ζητούμενο την ήπια ανάκρουση, την εργονομία και το καλύτερο ζύγισμα.
Κοιτάζω αυτά τα δύο:
μην εισαι σιγουρος ΠαναγιωτηBeretta για σίγουρα πράγματα! Τουλάχιστον θα δουλεύει