Εχει σε μερικά καλύτερες το όπλο σαν όπλο τι λέει δεν φαίνεται να έχει φλατζες.Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
Έχει καλές τιμές και σε καινούργια και σε μεταχειρισμένα.
https://big-hunter.gr/
Εχει σε μερικά καλύτερες το όπλο σαν όπλο τι λέει δεν φαίνεται να έχει φλατζες.Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
Έχει καλές τιμές και σε καινούργια και σε μεταχειρισμένα.
https://big-hunter.gr/
ΘΑ συμφωνήσω....κόψε πέρα....μακριάααααααααΤούρκικο. Όταν βλέπεις "Mossberg International", είτε καραμπίνα είτε δίκαννο, είναι σίγουρα Made in Turkey.
Βέβαια δεν ξέρω κάτι άλλο, μπορεί να είναι καλό ...
Δεν γνωρίζω.Εχει σε μερικά καλύτερες το όπλο σαν όπλο τι λέει δεν φαίνεται να έχει φλατζες.
Δίνει γνωστός φίλου μεταχειρισμένη στα 500€Που το βρήκες Ελλάδα;
Το πασιον έχει φλάντζες. Είναι όπως η μπελμοντεΕχει σε μερικά καλύτερες το όπλο σαν όπλο τι λέει δεν φαίνεται να έχει φλατζες.
Δηλαδή; ;; δεν φαίνεται στην φωτογραφία..Το πασιον έχει φλάντζες. Είναι όπως η μπελμοντε
Είναι μία beretta bellmonte, με σκαλίσματα, ξύλα ανώτερης ποιότητας, καλύτερες βαφές, 5 τσόκ και φλάντζες. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μπερετα στην Ισπανία, εκεί που κατασκευάζονται και τα μπελμοντε. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ όμορφο και πολύ εργονομικό. Πήγαινε δες το από κοντά.Δηλαδή; ;; δεν φαίνεται στην φωτογραφία..
Είναι πολύ όμορφο όπλο..
3κιλα πενα είμαι και τιμή καλη
Ισπανία με χάλασες τώρα..Είναι μία beretta bellmonte, με σκαλίσματα, ξύλα ανώτερης ποιότητας, καλύτερες βαφές, 5 τσόκ και φλάντζες. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μπερετα στην Ισπανία, εκεί που κατασκευάζονται και τα μπελμοντε. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ όμορφο και πολύ εργονομικό. Πήγαινε δες το από κοντά.
Πάρε τότε μία bellmonte ΙΙ που είναι φτηνότερη στα 850, να γλυκάνεις το "Ισπανία". Ίδιο όπλο, σούπερ σούπερ τιμή. Βαλίτσα, 5 τσόκ και φλάντζες κι αυτή. Τα ίδια είναι. Σου μένουν και 400 κατοστάρικα να τιγκάρεις φυσίγγια να τη λιώσεις στο τουφεκίδι.Ισπανία με χάλασες τώρα..
Άμα δεν τον νοιάζει τόσο η εμφάνιση, ναι.Πάρε τότε μία bellmonte ΙΙ που είναι φτηνότερη στα 850, να γλυκάνεις το "Ισπανία". Ίδιο όπλο, σούπερ σούπερ τιμή. Βαλίτσα, 5 τσόκ και φλάντζες κι αυτή. Τα ίδια είναι. Σου μένουν και 400 κατοστάρικα να τιγκάρεις φυσίγγια να τη λιώσεις στο τουφεκίδι.
Αυλος ίδιος; ;; τσοκ;; κάννη οπτιμα; ; τι διαφορά έχει το beretta belmonte με το benelli belmonte?Πάρε τότε μία bellmonte ΙΙ που είναι φτηνότερη στα 850, να γλυκάνεις το "Ισπανία". Ίδιο όπλο, σούπερ σούπερ τιμή. Βαλίτσα, 5 τσόκ και φλάντζες κι αυτή. Τα ίδια είναι. Σου μένουν και 400 κατοστάρικα να τιγκάρεις φυσίγγια να τη λιώσεις στο τουφεκίδι.
Τώρα τι με ρωτάς? Ε νε ξέρω μπρε, που λένε και τα πατριωτάκια μου οι Ροδίτες.Αυλος ίδιος; ;; τσοκ;; κάννη οπτιμα; ; τι διαφορά έχει το beretta belmonte με το benelli belmonte?
Ωραία η passion αλλά είπαμε να πάρουμε άλλη κατηγορία οχι αντιγραφήΤώρα τι με ρωτάς? Ε νε ξέρω μπρε, που λένε και τα πατριωτάκια μου οι Ροδίτες.
Όνομα.Αυλος ίδιος; ;; τσοκ;; κάννη οπτιμα; ; τι διαφορά έχει το beretta belmonte με το benelli belmonte?
Δεν μου κάνουν κέφι καθόλου..Κάνε την έκπληξη.
Πάρε ένα ποζεδάκι...
Ε όχι και αντιγραφή η pasion. Κλάσης ανώτερη από την bellmonte και με crio plus.Ωραία η passion αλλά είπαμε να πάρουμε άλλη κατηγορία οχι αντιγραφή
Που είναι Ισπανίας το λέω όχι Ιταλία benelliΕ όχι και αντιγραφή η pasion. Κλάσης ανώτερη από την bellmonte και με crio plus.
Κατάλαβα, μην το βλέπεις έτσι όμως. Πιο φθηνά εργατικά. Κάνη από Ιταλία και τα υπόλοιπα κομμάτια φτιάχνονται και συναρμολογούνται εκεί.Που είναι Ισπανίας το λέω όχι Ιταλία benelli