Καλορίζικο καλοτουφεκο να είναι να το χαρείς
Άρε πτανα μπενελι
Καλορίζικο καλοτουφεκο να είναι να το χαρείς
Ναι, τι, για πες...Άρε πτανα μπενελι
Αφού ξερς τι θα πω τι να το γράφωΝαι, τι, για πες...
Κι εγώ έτσι τις λέω αλλά για άλλους λόγους.Αφού ξερς τι θα πω τι να το γράφω
Ε εσυ και ο άλλος μπερετοπληκτος τι θα πείτεΚι εγώ έτσι τις λέω αλλά για άλλους λόγους.
Καλορίζικα τα εργαλεία λεβέντη μου... Μην με ακούς εμένα. Έχω χρόνιες αλλεργίες. Να'σαι γερός να τα χαρείς.Καλημέρα φιλαρΑκι μου !! Ίδιο βάρος έχουν ,αν και δεν το έχω πιάσει ακόμα το έθος καλά στα χέρια μου γιατί δεν έχω προλάβει ,το απόγευμα θα πάω να ρίξω ! Το 828 είναι πιο στιβαρό στα χέρια και με καλύτερη λαβή ! Έχει ωραίο ζύγισμα και το ethos και σηκώνεται απίστευτα ! Επίσης η ρίγα του μου αρέσει πάρα πολύ ! Σήμερα το απόγευμα το πάω για κάπνισμα
Α γεια σουΚαλορίζικα τα εργαλεία λεβέντη μου... Μην με ακούς εμένα. Έχω χρόνιες αλλεργίες. Να'σαι γερός να τα χαρείς.
Και μετά σου κάνουν την ζωή ποδήλατο. Μα είναι παράδειγμα τώρα αυτό;Τα όπλα είναι σαν τις γυναίκες ,σ αρέσει ;;;Την παίρνεις
Μη τα γράφεις αυτά ρε ΗλίαΌλα τα όπλα σκοτώνουν παιδιά με το σωστό κοντάκι και τον σωστό σκοπευτή από πίσω !! Τα όπλα είναι σαν τις γυναίκες ,σ αρέσει ;;;Την παίρνεις
Εγώ έτσι αλλάζω οπλα! Με όλα βαράω ,αλλά παίρνω και ποιότηταΚαι μετά σου κάνουν την ζωή ποδήλατο. Μα είναι παράδειγμα τώρα αυτό;
Επίσης και τον άρχοντα τον εμπλοκώνμε την κάννη της fabarm βλέπω τον άρχοντα των δαχτυλιδιών....
Το είδα στο fb πολύ ωραία να την ευχαριστηθείς σου εύχομαι. Γράψε τώρα ότι επιτέλους ξεφορτώθηκα την γκλίτσα Winchester sx4 και πήρα ένα σοβαρό όπλο με ορατή διαφορά σε όλλους τους τομείς!!! Έτσι για να ανάψουμε τα αίματα λίγοΤην πήρα
Αν σου κάτσει...Όλα τα όπλα σκοτώνουν παιδιά με το σωστό κοντάκι και τον σωστό σκοπευτή από πίσω !! Τα όπλα είναι σαν τις γυναίκες ,σ αρέσει ;;;Την παίρνεις
Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην λες!Δε θα ξαναβάλεις στα χέρια σου άλλο όπλο Λιάκο....
Καλορίζικο φίλε,πάντα ζεστές Κάννες...
Με προσοχή!Καλημέρα φιλαρΑκι μου !! Ίδιο βάρος έχουν ,αν και δεν το έχω πιάσει ακόμα το έθος καλά στα χέρια μου γιατί δεν έχω προλάβει ,το απόγευμα θα πάω να ρίξω ! Το 828 είναι πιο στιβαρό στα χέρια και με καλύτερη λαβή ! Έχει ωραίο ζύγισμα και το ethos και σηκώνεται απίστευτα ! Επίσης η ρίγα του μου αρέσει πάρα πολύ ! Σήμερα το απόγευμα το πάω για κάπνισμα
Το είδα στο fb πολύ ωραία να την ευχαριστηθείς σου εύχομαι. Γράψε τώρα ότι επιτέλους ξεφορτώθηκα την γκλίτσα Winchester sx4 και πήρα ένα σοβαρό όπλο με ορατή διαφορά σε όλλους τους τομείς!!! Έτσι για να ανάψουμε τα αίματα λίγο