Σκέφτομαι να αγοράσω... Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι "σκέφτομαι να αγοράσω", αλλά μιας και το πλατιάσαμε αυτό που καταλαβαίνω εγώ με τη πείρα της ζωής και της αγοράς είναι ότι αυτό που παλιότερα λέγαμε "ότι πληρώνεις παίρνεις" στις μέρες μας ίσχύει πολύ λιγότερο από όσο πριν 20 χρόνια. Για κάθε βιομηχανικό προϊόν.
Παγκοσμιοποίηση; Νέες αγορές;, Υπερβολικό marketing; Ανάγκη σύγκλισης "μικρών", μεγάλων"; Δεν ξέρω, απλή διαπίστωση είναι. Τα "φτηνά" βελτιώνονται και τα "ακριβά" απλά υπερτιμολογούνται.

Καμια εταιρεια δεν ξοδευει εκατομμυρια για καννη, τα μεταλλα και τα μαγικα ατσαλια ειναι πλεον γνωστα σε ολους, οι εταιρειες κανουν μικρες διαφοροποιησεις αναλογα το κοινο που απευθυνονται και μη ξεχναμε οτι η benelli ανηκει στη beretta και εχουν διαφορετικο αυλο.Η καθε εταιρεια, οταν κανει καποια εξοδα, υπολογιζει και ποτε θα κανει αποσβεση, δεν το κανουν για χομπυ και δεν ''πετανε'' χρηματα για χαβαλε, ουτε ειναι καμια επιστημη η λειοκαννη κανη.
Κάτι τέτοια γράφεις και δε μπορώ να σε ξεχάσω...

Εγώ έχω αλλάξει αρκετά με άλλα ήμουν μέτριος με άλλα ήμουν Χαλιας σε μια 302 βρήκα σωτηρία και ας μην είναι 3,5 και ας μην σηκώνει τα υπερτασηκα,δεν μπορώ να καταλάβω με όλα τα όπλα όλος ο Κόσμος τις ίδιες επιδόσεις έχει και τον απασχολούν οι βαφές ,οι ζημιές και η χώρα προέλευσης;

Αυτά που κάποτε έσουρναν οι Εγγλέζοι για τα Ιταλικά όπλα.......τα ίδια λένε σήμερα οι Ιταλοί για τα τούρκικα......οι Τούρκοι έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι κα θα τα ταράξουν τα νερά στην βιομηχανία των όπλων..είναι το μόνο σίγουρο.
Η φθηνια τρωει τον παρα.
Κατ αλλα με αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Status
Not open for further replies.
Back