Επειδη εχω την ΑΤΑ prince armi(αντιγραφη beretta 303...) σχεδον 25 χρονια το προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι τα μεταλλα τους και οι βαφες τους ειναι μια χαρα,εμενα το μoνο προβλημα που μου εβγαλε ειναι οτι μου τρυπησε η αποθηκη αλουμινιου εκει που σκανε τα αερια ,που απο οτι ξερω και σε καποια browning με αποθηκη αλουμινιου το ιδιο παθανε για αυτο και μετα στο σημειο αυτο βαλανε ορειχαλκινο δαχτυλιδι το οποιο μπορει να αλλαχθει....και μου εσπασε και το μπρατσο που σπρωχνει το κλειστρο στο σημειο που εχει το εξογκωμα που μπαινει στην εσοχη του κλειστρου,αλλα και στης beretta σπαει ακριβως στο ιδιο σημειο γιατι εχω παραγγειλει για 303 φιλου και μαλιστα εχω κρατησει το παλιο του...
Το μεγαλο προβλημα που εχουν τα τουρκικα ειναι στην λεπτομερεια και ειδικα οσον αφορα τον κυκλο λειτουργιας(αυτογεμη...) που σημαινει εμπλοκες διαφορων τυπων...Αν πιανουν τα χερια σου και εχεις αντιληψη επι του αντικειμενου μπορεις να τις εξαλειψεις ή τουλαχιστον να τις περιορισεις πολυ...
Βαφη καννης απιστευτη,την αφηνεις βρεγμενη και δεν καταλαβαινει τιποτα ουτε μπιμπικη σκουριας δεν πεταει,αν κανω το ιδιο και με την καννη της beccaccia σε δυο μερες πεταει σκουρια....
Almar αδρανειας η σκανδαλοθηκη της διαλυθηκε σε χιλια κομματια,ποιοτητα πλαστικου ουτε αποκριατικο και τα μεταλλικα απαρτια της σκανδαλοθηκης κι αυτα ψευτικα τουλαχιστον οπτικα δεν ενεπνεαν και πολυ εμπιστοσυνη ....αλλαχθηκε με μεταλλικη απο benelli και το οπλο δουλευει εδω και 20 χρονια...