Antipalevon
Banned
Ο συγκυνηγος μου πουλαει το lanber που εχει. Ειναι ζητημα να εχει ριξει στα χρονια που το εχει 100 φυσιγγια γιατι το εχει σαν δευτερο. Ψαχνει να το δωσει. Εχει ομως αριστερο κοντακι.Αν γίνεται να στέλνει τα σκάγια μόνο του
Ο συγκυνηγος μου πουλαει το lanber που εχει. Ειναι ζητημα να εχει ριξει στα χρονια που το εχει 100 φυσιγγια γιατι το εχει σαν δευτερο. Ψαχνει να το δωσει. Εχει ομως αριστερο κοντακι.
Πολυ καλη τιμη. Ευχαριστω Γιωργο αλλα τωρα δεν μπορω. Θα το διαδωσω αν θελεις. Ποιο μοντελο ειναι και τι μηκος καννων εχει?Το δινει κατω απο 500 ευρω. Αν δεν ειχα το browning 325 θα το επαιρνα εγω και θα του εφτιαχνα κοντακι στα μετρα μου.
Μη μας λες τέτοια και έχω πέντε όπλα.Ο συγκυνηγος μου πουλαει το lanber που εχει. Ειναι ζητημα να εχει ριξει στα χρονια που το εχει 100 φυσιγγια γιατι το εχει σαν δευτερο. Ψαχνει να το δωσει. Εχει ομως αριστερο κοντακι.
Συναδελφε σε καταλαβαινω. Αν το δεις δεν διαφερει απο καινουργιο.Μη μας λες τέτοια και έχω πέντε όπλα.
Ούφ σταθερά τσοκ έχει; Ευτυχώς δεν θα βλέπω εφιάλτες τη νύχτα lanber να με κυνηγάει ,παρεμε παρεμε.Αν δεν απατωμαι ειναι το 2085 με 71 ποντους καννες και τσοκ 3-1 αστρα.
Εγω τι να πω που επεσα στα 2?Μη μας λες τέτοια και έχω πέντε όπλα.
Ξέρεις πόσο θέλει να έρθει το καράβι απ' το Μεξικόα ε μη τα θεμε κ όλα θΚΑ μαςΠάντως βλέπω την πορεία των τιμών μέσα στα χρόνια και πραγματικά είναι απογοήτευση σκέτη. Παράδειγμα, Mossberg 590A1 κόστιζε 550 ευρώ, μετά πήγε 810 και τώρα μπαίνω να δω και κοστίζει 968 ευρώ. Τι έγινε ρε παιδιά;
Εσύ να κάτσεις να ηρεμήσεις και να χαρείς τις οπλαρες σουΕγω τι να πω που επεσα στα 2?
Σαν τα κρυπτο κιουρενσι κ εσύ ρε άτιμοΕγω τι να πω που επεσα στα 2?
Φιλε με 2οπλα εισαι υπερπληρης.Εγω τι να πω που επεσα στα 2?
Εχεις δικιο αλλα το μικροβιο δε φευγει. Δεν ειναι θεμα πλεον αναγκαιοτητας. Ειναι μαστιγαΦιλε με 2οπλα εισαι υπερπληρης.
Μην μου το λες εμενα. Εχω καραμπινα , σουπερποζε και τρωγομαι να αγορασω πλαγιοκαννο. Απλα περιμενω το εφαπαξ!Εχεις δικιο αλλα το μικροβιο δε φευγει. Δεν ειναι θεμα πλεον αναγκαιοτητας. Ειναι μαστιγα
Δεν έγινε και τίποτα που δεν έχει ξαναγίνειΠάντως βλέπω την πορεία των τιμών μέσα στα χρόνια και πραγματικά είναι απογοήτευση σκέτη. Παράδειγμα, Mossberg 590A1 κόστιζε 550 ευρώ, μετά πήγε 810 και τώρα μπαίνω να δω και κοστίζει 968 ευρώ. Τι έγινε ρε παιδιά;