Στη φωτο θυμίζει ξύλα φλομπερ...anyway
Αποστόλη αλήθεια θα έβαζες την mossberg στην εξίσωση? Εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά θα την έβαζε αρκετές κατηγορίες κάτω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες των όπλων τους και η άποψη μου στηρίζεται στο τι ακούω.Γιωργο ωραια επιλογη η αμερικανα.
Αν ημουν στη θεση σου θα έπαιζα αναμεσα σε maxus, bellmonte, mossberg.
Δωσε έμφαση στο ξυλο της παπιας ωστε να δεσει αργοτερα με το custom κοντακι.
Μεγάλη υπόθεση το αμερικανικο οπλο. Οτι και να συμβει στελνεις mail στον αμερικανο και η ελληνικη αντιπροσωπία βαραει παλαμακια![]()
Βλητικα το μοσυ ειναι πολυ ανωτερο και απο τα δυοΑποστόλη αλήθεια θα έβαζες την mossberg στην εξίσωση? Εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά θα την έβαζε αρκετές κατηγορίες κάτω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες των όπλων τους και η άποψη μου στηρίζεται στο τι ακούω.
Γιωργο ωραια επιλογη η αμερικανα.
Αν ημουν στη θεση σου θα έπαιζα αναμεσα σε maxus, bellmonte, mossberg.
Δωσε έμφαση στο ξυλο της παπιας ωστε να δεσει αργοτερα με το custom κοντακι.
Μεγάλη υπόθεση το αμερικανικο οπλο. Οτι και να συμβει στελνεις mail στον αμερικανο και η ελληνικη αντιπροσωπία βαραει παλαμακια![]()
Τα άλλα δυο όπλα που αναφέρονται δεν ξέρω κ δεν απαντώ..Αποστόλη αλήθεια θα έβαζες την mossberg στην εξίσωση? Εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά θα την έβαζε αρκετές κατηγορίες κάτω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες των όπλων τους και η άποψη μου στηρίζεται στο τι ακούω.
Βασιλη ειναι εξαιρετικα τουφεκια τα mossberg. Εχουν εξαιρετικη βλητικη.Αποστόλη αλήθεια θα έβαζες την mossberg στην εξίσωση? Εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά θα την έβαζε αρκετές κατηγορίες κάτω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες των όπλων τους και η άποψη μου στηρίζεται στο τι ακούω.
Σωστά Τάσο βασισμένη στην remi 1100 με όλα τα υπέρ και τα κατά, για μένα η Mossberg χάλασε λίγο την φήμη της όταν για ένα φεγγάρι έφτιαξε όπλα στο Μεξικό.Τα άλλα δυο όπλα που αναφέρονται δεν ξέρω κ δεν απαντώ..
Θα σου πω εγώ για την moss την δική μου εμπειρια κ χωρίς να βασίζομαι στο τι λένε οι άλλοι.. 17 χρόνια δεν κ είναι λίγα..
Καταρχήν δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αφτερ μάρκετ τσοκ(κ ούτε πρόκειται)έχω το μαμά 3αρι για τα πάντα κ για κάθε τεχνική κυνηγιου..Παρότι δεν ρίχνω σε χαρτόνια έχω διαπιστωσει(στο κυνήγι)ότι η κάννη του όπλου με το δικό της τσοκ(το σημειώνω αυτό..) δεν υστερεί πουθενα..αν κάτι πήγενε στραβά θα το είχα καταλάβει..
Με λίγα λογια εχει πολύ ωραία βλητικη αποδοση..Αυτα για την καννη της mossberg..
Και κατι που εχω ακούσει αλλα χωρις να ξερω αν όντως ισχύει κ το λέω με μεγάλη επιφυλαξη..είναι οτι πάνω σε μπενελι εκτός απο κάννες ρεμ έχουν μπει κ κάννες μοσσ. Προφανώς αυτοί που το έκαναν κατι θα ξέρουν..
Αποστόλη αλήθεια θα έβαζες την mossberg στην εξίσωση? Εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά θα την έβαζε αρκετές κατηγορίες κάτω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες των όπλων τους και η άποψη μου στηρίζεται στο τι ακούω.
Βλητικα το μοσυ ειναι πολυ ανωτερο και απο τα δυο
Αποστόλη το όπλο παράγεται στο εργοστάσιο της FN στο Βέλγιο και συναρμολογείτε στο αντίστοιχο εργοστάσιο στην Πορτογαλία.
Έτσι γνωρίζω από διάφορα βίντεο που έχω δει τουλάχιστο.
Τα άλλα δυο όπλα που αναφέρονται δεν ξέρω κ δεν απαντώ..
Θα σου πω εγώ για την moss την δική μου εμπειρια κ χωρίς να βασίζομαι στο τι λένε οι άλλοι.. 17 χρόνια δεν κ είναι λίγα..
Καταρχήν δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αφτερ μάρκετ τσοκ(κ ούτε πρόκειται)έχω το μαμά 3αρι για τα πάντα κ για κάθε τεχνική κυνηγιου..Παρότι δεν ρίχνω σε χαρτόνια έχω διαπιστωσει(στο κυνήγι)ότι η κάννη του όπλου με το δικό της τσοκ(το σημειώνω αυτό..) δεν υστερεί πουθενα..αν κάτι πήγενε στραβά θα το είχα καταλάβει..
Με λίγα λογια εχει πολύ ωραία βλητικη αποδοση..Αυτα για την καννη της mossberg..
Και κατι που εχω ακούσει αλλα χωρις να ξερω αν όντως ισχύει κ το λέω με μεγάλη επιφυλαξη..είναι οτι πάνω σε μπενελι εκτός απο κάννες ρεμ έχουν μπει κ κάννες μοσσ. Προφανώς αυτοί που το έκαναν κατι θα ξέρουν..
Βασιλη ειναι εξαιρετικα τουφεκια τα mossberg. Εχουν εξαιρετικη βλητικη.
Κατα την δική μου αγορα υπηρξε μεσα στην εξισωση. Προτίμησα την bellmonte και δεν το μετανιωσα. Εχω κανει μακρυνες βολες και επισης γκουπαρει τα χοντρά σε τελειο βαθμο. Κατι που μου δινει αυτοπεποίθηση.
Μην υποτιματε καθόλου τα mossy, ειναι εξαιτετικα!!
δύναμη η mossbergΣωστά Τάσο βασισμένη στην remi 1100 με όλα τα υπέρ και τα κατά, για μένα η Mossberg χάλασε λίγο την φήμη της όταν για ένα φεγγάρι έφτιαξε όπλα στο Μεξικό.
Και σαν μηχανησμο μιαζει και λιγο με browningδύναμη η mossberg
έχω δεί κάννες της σε 2 benelli με άριστες τουφεκιές![]()
Καμμιά σκεψη για sx4 που ναι και πιο οικονομικη?.xm.Κατά 95% κλείνω προς την Maxus την ξύλινη με 71 εκατοστά κάννη.
Την είδα ξανά από κοντά εχθές και μου έκλεισε το μάτι! .lazy.![]()
εγω εχω κυνηφηση με mosberg χραπα χρουπα πριν αρκετα χρονια Οι τουφεκιες που εβγαζε τις θυμαμαι ακομα αχρωμιωτη κανη Καποιοι μαλιστα εβαλαν κανη απο mosbeg σε beretta 302 μετατροπη σε οπλουργειο για καλυτερα βλητικα αποτελεσματαΒλητικα το μοσυ ειναι πολυ ανωτερο και απο τα δυο
είναι οτι πάνω σε μπενελι εκτός απο κάννες ρεμ έχουν μπει κ κάννες μοσσ
Καμμιά σκεψη για sx4 που ναι και πιο οικονομικη?.xm.
Κι εγώ αν αγοραζα τώρα μαξους θα επέλεγα αν κ θα μου έλειπε το σκαλι στη ρίγα!!!Μικρή η διαφορά Λεωνίδα.
Αν και στο περίπου είναι ίδια όπλα,στα σημεία η Maxus είναι καλύτερη.
Νομίζω την έχω πάρει την απόφαση μου!