καλησπερα στην παρεα!! οι πρωτες δοκιμες για αγορα εγιναν και τα οπλα ηταν 303, 390, 391, a400, vitoria, belmonte 2, m1, m2, vinci, 123, supersport, sx3 και αρκετα ακομα που μου περασαν πιο αδιαφορα... θελω να μοιραστω αυτα που ειδα και να ακουσω και τις δικες σας αποψεις!! να ξεκαθαρισω πως ξεκινησα απ το 0 ως πρως τις προτημισεις μου!! αποψη μου παντα απο ποιοτητα ομορφια και πιασιμο χωρις κανεναν ενδιασμο η βασιλισσα ειναι η supersport, η Α400 πολυ καλη σε ολα εκτος απο την ποιοτητα οπου κατι δεν μου γεμιζει το ματι, απο beretta με κερδισε η 391 για αρκετους λογους. στα benelli η σιγουρια η ευκολια και η αισθηση που ενιωσα οταν σηκωσα τη m2 με εκανε να εντυπωσιαστω και αυτο πιστευω ειναι το πιο βασικο... και τελος αυτη που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση ηταν η vinci.. λαβη παπια βαρος ζυγισμα απιστευτα!! απο εμφανιση δεν με ενοχλει αφου η διαφορετικοτητα της εχει αποτελεσμα, οι καννες δεν με απασχολουν και τοσο ακομα, πιστευω πως το 90% ειναι ο σκοπευτης και τα μετρα του οπλου πανω του και εστιαζω εκει, απο λακτισμα για εμενα ειναι ολα σαν αεροβολα με τα 30γρ. που δουλευω ειδικα μες τον χειμωνα, αφου εχω μαθει και απο s.p baikal!! εχω ξεχωρισει τις vinci, m2, 391 και τις εχω βρει μεταχειρισμενες πληρως λειτουργικες σε περιπου ιδιες τιμες. οποιος εχει εμπειρια με καποιο απ αυτα θα θελα να την μοιραστει!!