Προσωπικα δε νομιζω να με βολευε καποιο απο τα δυο για περπατητο...Αν είσαι μεγεθος S ή Μ θα σου πρότεινα να δεις και αυτο:
http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-schwarz-wald-jacket/
Με τον κωδικό MAY30 , κοστίζει 98€.
Προσωπικα δε νομιζω να με βολευε καποιο απο τα δυο για περπατητο...Αν είσαι μεγεθος S ή Μ θα σου πρότεινα να δεις και αυτο:
http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-schwarz-wald-jacket/
Με τον κωδικό MAY30 , κοστίζει 98€.
Πολυ ωραιο φιλε!
Μια χαρα ειναι τετοιου ειδους μπουφαν για καρτερι αλλα και περπατητο,τα δουλευω χρονια.Προσωπικα δε νομιζω να με βολευε καποιο απο τα δυο για περπατητο...
Σε ποιο μαγαζι το εχει? Απαραιτητο πλεον το πορτοκαλι....Μια χαρα ειναι τετοιου ειδους μπουφαν για καρτερι αλλα και περπατητο,τα δουλευω χρονια.
Τωρα στα γουρουνια αμα φας σμπαρο με πορτοκαλι παραλλαγη,τοτε τι να πω......
Ελλαδα δεν ξερω φιλε μου,το βρηκα Καναδα με 170 ευρο.Σε ποιο μαγαζι το εχει? Απαραιτητο πλεον το πορτοκαλι....
Ωραιος! Αντε καλοφορετο....Ελλαδα δεν ξερω φιλε μου,το βρηκα Καναδα με 170 ευρο.
Το καλοκαιρι θα το φερουν τα ξαδελφια μου,το εκλεισα πριν λιγο![]()
Ευχαριστω φιλε,καλα και ασφαλη κυνηγια σε ολους!Ωραιος! Αντε καλοφορετο....
Χρήστο, ειναι για στατικό κυνήγι καρτεριού ....Προσωπικα δε νομιζω να με βολευε καποιο απο τα δυο για περπατητο...
Καλοφόρετο ... περιμενουμε φωτογραφίες οταν το παραλάβεις ....Ελλαδα δεν ξερω φιλε μου,το βρηκα Καναδα με 170 ευρο.
Το καλοκαιρι θα το φερουν τα ξαδελφια μου,το εκλεισα πριν λιγο![]()
Τότε αλλάζει το πράγμα. Ασυναίσθητα το μυαλό μου πήγε στο περπατητό λόγω του χρώματος στο τζάκετ που πόσταρε ο Άλεξ...Χρήστο, ειναι για στατικό κυνήγι καρτεριού ....
Καλοφόρετο ... περιμενουμε φωτογραφίες οταν το παραλάβεις ....![]()
πολυ καλο φιλε και 100% αδιαβροχο
Εδώ σας θέλω!Δυσκολη απόφαση!
Ο κολλητος σιδηροδρομος γιατι ειναι μειον? Απο αποψη αντοχης? Εχει ακουστει κατι για σπασιματα?Επειδή ξερω ότι σου αρεσουν τα ελαφρά οπλα θα πω μπερετα ..
+Για ρεμ η στιβαρη κατασκευή
- για μπερετα ο κολλητός σιδηροδρομος
+ Για Μπερέτα το ζύγισμα
Βλητικα δεν νομίζω αξιζει να συζητάμε ...δυνατές και οι 2
Μαμά τσοκ και τα 2 καλα
Δες και ποια σου ερχεται σαν κοντακι αν έχεις την δυνατότητα