Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πολυ καλο οπλο το εχω ενα χρωνο το εχω λιωσει σε τουφεκιες ιδιογωμοση φουρνελα στο βαλτο και ειναι αψογο και απο τουφεκιες φαρμακι και με μαμα τσοκ σε προσφατο συγγριτηκο με α400 και ρεμι 1100 κοντραριζοταν στα ισια με την α400 να ακολουθει τελευτεα
Ωχ ωχ ωχ δηλώσεις......yel.

Πολυ καλο οπλο το εχω ενα χρωνο το εχω λιωσει σε τουφεκιες ιδιογωμοση φουρνελα στο βαλτο και ειναι αψογο και απο τουφεκιες φαρμακι και με μαμα τσοκ σε προσφατο συγγριτηκο με α400 και ρεμι 1100 κοντραριζοταν στα ισια με την α400 να ακολουθει τελευτεα
Να είσαι καλά Θοδωρή για την πληροφορία .shake hands.

ειναι αξιοπιστη η mosberg?δεν το νομιζω ,2 γουρουναδες απο το χωριο και η 2 εμπλοκες.τωρα να ετυχε!!!!
Γιατι οι γκαζοντενεκες δεν κανουν εμπλοκες ;εμενα ολλα τα οπλα που εχω και ειναι πολλα ιταληκα και μη ολλα εχουν κανει τοις εμπλοκουλες τους και πολυ ποιο ακρηβα απο τη mossberg

Γιατι οι γκαζοντενεκες δεν κανουν εμπλοκες ;εμενα ολλα τα οπλα που εχω και ειναι πολλα ιταληκα και μη ολλα εχουν κανει τοις εμπλοκουλες τους και πολυ ποιο ακρηβα απο τη mossberg
ειχες κανα οπλο ποτε θοδωρη που του εχεις χρησιμοποιηση πολυ και δεν σου εκανε εμπλοκες?

Κι'ομως Αλέξανδρε το απόλυτο value for money σε σκοπευτικο όπλο αλλά δεν προτειματε από τους σκοπευτές ( στην Ευρώπη )
Δεν ξερω τι θέλουν και τι οχι στην ευρώπη αλλα αφου το κατασκευάζεις ρε φιλε και στο βελγιο οι ευρωπαιοι γιατι να μην μπορουν να το αγοράσουν?????????????????

Για σας που ψαχνεται καλη βλητικη αποδοση ισαξια της ρεμι με μηχανησμο καλητερο απο 1100 πολυ αξιοπξστο οπλο και σε προσητη τιμη mossberg 930
Τα εσωτερικα μερη της 930 πως τα ειδες σαν ποιοτητα,ειχες σε καποιο απο αυτα θεμα με σκουρια?
ειναι αξιοπιστη η mosberg?δεν το νομιζω ,2 γουρουναδες απο το χωριο και η 2 εμπλοκες.τωρα να ετυχε!!!!
Ποιο μοντελο,930 και οι δυο?

Ολλα μου εχουν κανει εμπλοκες και τα μπενελι και μπερετα
Εννοείται εφόσον μιλάμε για αυτογεμές όλα μπορεί να κάνουν εμπλοκές!!! Αλλά είναι διαφορετικό πράγμα να σου κάνει εμπλοκή σε κάθε κυνήγι και διαφορετικό να σου κάνει κάποτε μια εμπλοκή! Το fabarm που είχα σε κάθε έξοδο μου έκανε και μία εμπλοκή! Σε ποσοστό περίπου ένα στα πενήντα φυσίγγια η benelli μου έκανε κάποιες εμπλοκές μετά από δέκα χρόνια επειδή δεν είχα λύσει την σκανδαλοθήκη ποτέ και είχε μαζέψει κατάλοιπα άκαυστης μπαρούτης! Η beretta φέτος με λίγα φυσίγγια στο ενεργητικό της καμία εμπλοκή!!! Για τα beretta έχουν ακουστεί διάφορα για ζημιές σε σιδηρόδρομους σε κλείστρα παλιότερα στα fabarm για εμπλοκές,στραβοκομένα τσοκ στα Αμερικάνικα αν μείνουν ακαθάριστα γίνονται μονόκανα τα bebelli δεν σκοτώνουν, όλα πιστεύω ότι έχουνε βάση... εξάλλου καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει! Είναι τι ζητάει ο καθένας από το κάθε όπλο άλλος θέλει να έχει καλή κάνη και ας του βγάζει την πίστη στις εμπλοκές άλλος να είναι όμορφο και ας μην σκοτώνει και τόσο αποτελεσματικά υπάρχουν και αυτοί που τα θέλουνε όλα σαν και μένα παράδεγμα αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν και ένα σκασμό λεφτά!!! Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αγοράζουν όπλα και βλέπεις μετά από λίγους μήνες και μπαίνουν αγγελία!!! Δεν έχω πάρει Αμερικάνικο ποτέ, μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου αλλά το θέλω και λίγο όμορφο οπότε ρέμι και μοσυ τα αποκλείω δίχως δεύτερη σκέψη οπότε η επιλογή στρέφεται όπως έχω ξαναπεί στον όμιλο FN!
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ μου αν σας κούρασε!!!

Status
Not open for further replies.
Back