Κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό.δεν γλιτωνειΓια το όπλο με τις δύο κάννες τής εταιρίας αυτής σε περίμενα Σταύρο ..
Ξέρεις! αυτή που είναι η μία δίπλα στην άλλη![]()
Ωχ ωχ ωχ......Δυστυχώς μου έχουν μπει και εμενα φυτιλιες για αεριων,θα δείξει!
Δεν είναι τίποτα φίλε θα σου περάσει. Επισης διευκρίνησε μας λίγο τι εννοείς...αερίων ή fabarm;Δυστυχώς μου έχουν μπει και εμενα φυτιλιες για αεριων,θα δείξει!
Για μενα μακραν πιο ομορφη αυτηΤην Velocity LR είδα.
Το όπλο είναι τανκς.
Μου άρεσε.......πολυ
Βγαινει με ρυθμιζομενο κοντακι?
Βασίλη...Ο Ηλίας μας το πάει γύρω-γύρω.......Λέει αερίων.....Πες αγόρι μου πως ερωτεύεσαι τη Fabarm.........Δεν είναι τίποτα φίλε θα σου περάσει. Επισης διευκρίνησε μας λίγο τι εννοείς...αερίων ή fabarm;
αυτη οχι αλλη μια εκδοση βγαζει ετσι αλλα compactΒγαινει με ρυθμιζομενο κοντακι?
Oποτε οχι για μενα.αυτη οχι αλλη μια εκδοση βγαζει ετσι αλλα compact
https://fabarmusa.com/xlr5-velocity-fr-compact/
αλλα δεν νομιζω να ερχεται ελλαδα αυτα που σου εστηλα μονο αυτη που ειδες
γουστα ειναι αυτα Σταυρο αφου θες ρυθμιζομενο εκει να εστιασειςOποτε οχι για μενα.
Θελω ρυθμιζομενο.
Yep.
Η fabarm δεν είναι αεριων;Δεν είναι τίποτα φίλε θα σου περάσει. Επισης διευκρίνησε μας λίγο τι εννοείς...αερίων ή fabarm;
Μόνο .Η fabarm δεν είναι αεριων;
Το ξέρω Νικόλα,απλά ρωταω κάτι έξυπνουςΜόνο .
Θελω να παρω κατι και να μην παω οπλουργο.γουστα ειναι αυτα Σταυρο αφου θες ρυθμιζομενο εκει να εστιασεις![]()
Σταύρο τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έκατσε κανένα όπως πρέπει . Άλλαζα φλταζες ... έκανα πατέντες .. στο τέλος νόμιζα ότι το έφερνα αλλά τπτ . Σπάνιο να το φέρεις μόνος σου . Ακόμα και την V3 που νόμιζα ότι μου έρχεται καρφί , τζίφος . Μετά από παρέμβαση στο κοντάκι ( δεν έχει φλατζες ) μπόρεσα να δω άσπρη μέρα . Το μόνο όπλο που δεν πείραξα κι με φτιάχνει στο κυνήγι είναι η 1187 & 1100.Θελω να παρω κατι και να μην παω οπλουργο.
Με ρυθμιζομενη σκανδαλη ,κοντακι ,φλαντζες και πελματα αν δεν το βρω ε τοτε ειμαι για κλαματα.
πια δεν εισαγουνΕγώ μια Ducks Unlimited θα την χτύπαγα ανεξάρτητος μάρκας . Αλλά δεν εισάγει κανείς .....![]()