Χρονια πολλα,Δεν καταλαβα γιατι να μην πουλησεις το ενα απο τα δυο κ να κατσεις με αυτο που σου αρεσει καλυτερα?Καλησπερα στην παρέα και χρόνια πολλά... Σκέφτομαι να πουλήσω την καραμπίνα και το ποζε που έχω και να πάρω ένα και μοναδικό όπλο για τα κυνήγια μου τι θα μου προτείνατε σαν και ποιο παλιοί κυνηγοι??
Εκτος κ δεν τα βρηκατε η δεν πληρουν καποιες "δικες σου" προδιαγραφες..
Σημασια εσενα τι τυπος οπλου σου αρεσει καλυτερα κ σε ευχαριστει να το κρατας στα χερια σου..
Παλια ειχα κυνηγησει με επιτυχια με ενα δανικο ποζε betinsoli ελα ομως που δεν μου αρεσε με τιποτα σαν τυπος οπλου..αρα κ επιτυχιες να εχω τι να το κανω αφου δεν με "γεμιζει" κ δεν με κανει να νιωθω καλα???
Ακομα και πχ χραπα χρουπα να σου αρεσει αν την αγαπησεις πραγματικα θα την μαθεις κ θα μπορεις να κυνηγησεις τα παντα,κ ας υπαρχουν καπιοι που θα σου λενε οτι δεν κανει για κυνηγι..
Πιστευω ειναι το πρωτο που θα πρεπει να σκεφτεις εφοσον πας για ενα κ μοναδικο οπλο κ οχι τα δυο η τρια φυσιγγια..
Απο εκει κ περα επιλογες υπαρχουν παρα πολλες κ για καθε βαλαντιο κ μεταχειρισμενα σε καλες ευκαιριες..