Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους που μπαίνετε στη διαδικασία να απαντήσετε και να ασχοληθείτε!
Από μοντέλα που βγαίνουν σε αριστερή έχω δει και επωμίσει σε κατάστημα Benelli M2 συνθετική, Fabarm XLR συνθετική, Baikal MP155 ξύλινη και Βeretta A400 ξύλινη - όχι όμως την extreme unico.
Στον περιορισμένο χρόνο και σε συνθήκες ... μαγαζιού, έκανα τις εξής παρατηρήσεις:
Fabarm XLR: στιβαρή κατασκευή, καλύτερα πλαστικά σε αίσθηση από την Μ2 , λίγο μπροστόβαρη με ογκώδη πάπια.
Βeretta A400: Ελαφρύ και μανιτζέβελο τουφέκι - δεν έχω όμως άποψη για την Extreme Unico που βγαίνει σε αριστερή.
Baikal MP155 ξύλινη: λίγο αζύγιστο και χοντροκομμένο, με τιμή κανόνι όμως!
Benelli M2 συνθετική: χωρίς να υπολείπεται σε βάρος και σε όγκο από τα άλλα, είχα την αίσθηση ότι όλο το βάρος είναι συγκεντρωμένο στη βάση και στο κλείστρο. Ελαφριά δηλαδή μπροστά και πίσω και πυκνή στη μέση, πράγμα το οποίο μάλλον είναι θετικό για μένα.
Affinity και Fabarm L4S δεν έχω πιάσει.
Το κακό είναι ότι τα θετικά και τα αρνητικά τα βλέπεις με τη χρήση και όχι από φωτογραφίες στο ιντερνετ και στα περιοδικά, παρουσιάσεις που όλα είναι καλώς καμωμένα και από μια γρήγορη επίσκεψη σε κατάστημα....
Γι΄αυτό σας ρωτάω για να πάρω γνώμες από αληθινούς χρήστες.