Μαλλον λαθος καταλαβες...Δες λίγο το θέμα πρόσφατα, χθες, στο Benelli team όπου ένας φίλος νόμιζε ότι στραβοτουφέκαγε μέχρι που αποδείχθηκε με τη βοήθεια του Τόλη οτι δεν έφταιγε το όπλο...
Μαλλον λαθος καταλαβες...Δες λίγο το θέμα πρόσφατα, χθες, στο Benelli team όπου ένας φίλος νόμιζε ότι στραβοτουφέκαγε μέχρι που αποδείχθηκε με τη βοήθεια του Τόλη οτι δεν έφταιγε το όπλο...
Κανενα λειοκανο οπλο με ριγα δε βαραει τελειως κεντρο πχ με μονοβολα πιο συγκεκριμενα μπωρει να εχει μια μικρη αποκλιση ε στη benelli ειπαρχει τροπος να το βελτιοσουμε σε αυτες που εχουν crio plus σπειρωμα τσοκ μονο με ενα απλο κολπακι για ολα τα υπολειπα υπαρχει η πρεσα κανης να τη φερει εκει που θελουμε δλδ να συμπιπτουν το σιμειο σκοπευσης μετο σιμειο πρωπτωσης της βολης ξεκαθαριζω οτι οι κανες ολες ερχοντε ολοισιες απο το εργοστασιο καπιοι αλοι παραγοντες κανουν να εχουμε αυτη την αποκλισηΜε ενδιαφέρει αυτό.. μπορείς να μου το εξηγήσεις ; Τι μπορώ να βελτίωση δηλαδή ; Το θέμα κοντακίου σε νέο τουφέκι είναι αυτονόητο για εμένα ότι θέλει ψάξιμο και είναι δύσκολο να σου πέφτει κατευθείαν.. τι άλλο θέμα έχει;
Aυτο που λεει ο Τολης πιο πανω.Ενημέρωσε μας αν έχεις την καλοσύνη
Εχουμε καποιο Site?στην θεση σου θα εψαχνα και στα μεταχειρησμενα......υπαρχουν κατι ''διαμαντια'' που αξιζουν την προσοχη.
Αν πατησεις στο google μεταχειρισμενα μοντελα απ αυτα που ψαχνεις θα σου βγαλει αρκετα site που ισως βρεις κατι που σε ενδιαφερει.Εχουμε καποιο Site?
Επεισης για να ερθει το κοντακι στα μετρα μου ( Αποτι εχω καταλαβει με 1,88 υψος κανενα δεν θα μου ερχετε μαμα)
Παρε οπλο μια φορα και αν εχει μια στις χιλιες καπιο προβλημα εδω ειμαστε και δου ξαναλεω προβληματακι μπωρει να εχει και ενα κατα τα αλλα ακριβο μοντελο τι να σου πω τωρα λυση στο υποτιθεμενο προβλημα εαν εχει ???Κατάλαβα.. μπορείς να μου πεις αυτό το κολπάκι σε π.μ ή εδώ.. με ενδιαφέρει
Να αναφέρω επίσης ότι δεν κυνηγάω γουρούνια δεν με ενδιαφέρουν τα μονοβολα.. υπάρχει το ίδιο και με απλά φυσίγγια με σκάγια ;
Αναλογα σε ποιον θα το πας..ξεκινας απο 180-200 και φτανεις Σκριβανο κοντα στο 600αρη..οχι οτι και ο ακριβος θα κανει καλυτερη δουλεια βεβαιαΔλδ για τι κοστος μιλαμε στο κοντακι?
πριν 15 χρονια που κυνηγαγα αποκλειστικα φερμα και πολυ περδικα, για να μην κουβαλαω την 303 αγορασα ενα baikal sp και εκανε τη μετατροπη σε skythikon οπως το ελεγε ο Παπατσαρουχας. κοστος συνολικο τοτε 900. βαρος 2850 και ανοιχτα τσοκ 3,5-4,5. Στα επομενα κυνηγια νομιζα οτι δεν κουβαλουσα οπλο στο βουνο.και πολυ αποτελεσματικο. Στην μπεκατσα δεν με βολεψε γιατι θελω αστραπιαια δευτερη τουφεκια (ενστικτωδη) και δεν συνηθισα ποτε τις δυο σκανδαλες.Καλησπέρα,
Ψάχνω για ένα κυνηγετικό δίκαννο για περπάτημα.
Το θέλω για ορτυκια αλλά κυριως για κυνήγι πέρδικας.
Έχω να κάνω με κουραστικό περπάτημα σε δύσκολα τερέν. Τι έχετε να προτείνετε, μιλοντας πάντα για ποζε και όχι για περισσότερα από 1200, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο.
Θέλω προσωπικές εμπειρίες και βάρη από τα όπλα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εαν εχεις optima plus τσοκακια γινετε και σε σενα εαν δεν εχεις εισαι οκείναι δύσκολο να γινει μια αναφορά για τον τρόπο διορθωσης του ψηλοτουφεκισματος και αριστερά,εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την διορθωση ,εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν είμαι οπαδός της benelli αλλά πολύ άλλοι είναι ,άσε που θα ήθελα να μάθω ,μιας και το να έχεις μια σφαιρική εικόνα και γνώση και για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα δεν είναι κακο.
ξεκιναει απο την ποιοτητα του ξυλου(ντακος) που θα επιλεξεις για κοντακι που κημενονται αναλογος κ μετα τη εργασια του μαστορα ανλογα για το τι οπλο θα ειναι το κοντακι (αυτογεμες η δικανο) επισεις κ το τι απετησεις εχει ο πελατης ψαθες, λαβη η ρυθμιζομενη ραχηΔλδ για τι κοστος μιλαμε στο κοντακι?
car.grΕχουμε καποιο Site?
Επεισης για να ερθει το κοντακι στα μετρα μου ( Αποτι εχω καταλαβει με 1,88 υψος κανενα δεν θα μου ερχετε μαμα)
πριν 15 χρονια που κυνηγαγα αποκλειστικα φερμα και πολυ περδικα, για να μην κουβαλαω την 303 αγορασα ενα baikal sp και εκανε τη μετατροπη σε skythikon οπως το ελεγε ο Παπατσαρουχας. κοστος συνολικο τοτε 900. βαρος 2850 και ανοιχτα τσοκ 3,5-4,5. Στα επομενα κυνηγια νομιζα οτι δεν κουβαλουσα οπλο στο βουνο.και πολυ αποτελεσματικο. Στην μπεκατσα δεν με βολεψε γιατι θελω αστραπιαια δευτερη τουφεκια (ενστικτωδη) και δεν συνηθισα ποτε τις δυο σκανδαλες.
Παρολα αυτα εμεινε σιγα σιγα στον οπλοβαστο για εκεινους τους ανεξηγητους λογους τους υποσυνειδητους που με κανουν να αγαπω τα οπλα και το κυνηγι. Το οπλο αυτο ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. Συνεχιζω παντα να βγαινω με την 303 παρεα, κοντευουμε 40 χρονια
Καλη συμπεριφορα (κινηση σε σχεση με το βαρος) ειχαν τα falconet kai καποια betinsoli, kai το browning light, αν κοιταξεις μεταχειρισμενα
Δεν ειναι σιγουρο πως θα χρειαστει κοντακι.......ας μην ξεχναμε πως το κοντακι μπορει να ειναι σωστο για τα μετρα μας αλλα να κανουμε λαθος επωμιση....οχι σταθερη.......λαθος προσκοπευση και λαθος εκτιμηση αποστασης ...αυτα πανε πακετο...........Πολυ καλη σκεψη το μεταχειρισμενο και τα ρεστα κοντακι στα μετρα του κατοχου κι ασ λενε καπιοι που δε χανουν τουφεκια 26 τσιχλες στα 25 φυσιγγια ολοι βλακες ειναι δλδ και οι σωβαρες εταιριες και οι κοντακαδες μη τρελαθουμε εδω οι δρομεις μ ενα ζευγαρι παπουτσια ασχολουντε και δε θα δωσουμε βαρος στο κοντακι
Browning 525lightΚαλησπέρα,
Ψάχνω για ένα κυνηγετικό δίκαννο για περπάτημα.
Το θέλω για ορτυκια αλλά κυριως για κυνήγι πέρδικας.
Έχω να κάνω με κουραστικό περπάτημα σε δύσκολα τερέν. Τι έχετε να προτείνετε, μιλοντας πάντα για ποζε και όχι για περισσότερα από 1200, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο.
Θέλω προσωπικές εμπειρίες και βάρη από τα όπλα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κανενα λειοκανο οπλο με ριγα δε βαραει τελειως κεντρο πχ με μονοβολα πιο συγκεκριμενα μπωρει να εχει μια μικρη αποκλιση ε στη benelli ειπαρχει τροπος να το βελτιοσουμε σε αυτες που εχουν crio plus σπειρωμα τσοκ μονο με ενα απλο κολπακι για ολα τα υπολειπα υπαρχει η πρεσα κανης να τη φερει εκει που θελουμε δλδ να συμπιπτουν το σιμειο σκοπευσης μετο σιμειο πρωπτωσης της βολης ξεκαθαριζω οτι οι κανες ολες ερχοντε ολοισιες απο το εργοστασιο καπιοι αλοι παραγοντ
Οκ .Ευχαριστώ !Εαν εχεις optima plus τσοκακια γινετε και σε σενα εαν δεν εχεις εισαι οκ