Θέλουν να πληρώνουμε και τελωνείο!Μόνο τελωνείο και διαφορά ΦΠΑ να βάλεις φτάνει
Το τελωνειο και το φπα δεν ειναι τα ιδια με ιδιωτη η εμπορο παντως απ οτι ξερωΜόνο τελωνείο και διαφορά ΦΠΑ να βάλεις φτάνει
ΑΚαι ξερετε ειναι πολοι του χωρου που δε μου μιλανε πλεων ειδηκα για τις δωρεαν λυσεις που προτεινω κατα καιρους σε διαφορους τομεις! Ωραιο πελμα 35 € ναι αλλα ξερεις θελω 60€ για εφαρμογη αχ μετα να δεις πως πεφτουν οι φασσες ομως αχαχαχχα
Σαν να λέμε τρώει acana ο κερατάς κ εμείς βιοζωη ρε ΤοληΡε καλα μας κανουνε σου λεω και μη τους δικαιολογεις αστο αμα δουμε κανα φτινο μας πιανει καχυποψια και ξινιλα ενω στα ακρυβα γουσταρουμε ρε παιδι μου παντως αυτους με τους διπλασιασμους τους βλεπω μια χαρα γενικα εχουν μια οικονομικη ανεση που οσο και να την κρυψουν φενετε πχ εχει ο αλλος σαμουραι εμπορος αλλα στο κυνηωι πχ τρωει σαλαμι με τριυφα των 70€ το κιλο και τρωει ολο το μπαστουνι ετσι οχι δυο φετουλες αλλος εχει κασκαι και να ζοριζομε οπα να η κοσμι αμ πως το χρημα και ο βηχας λενε δε κρυβοντε τελος
Εγώ έχω μια βαλίτσα με κυψελωτο αφρολεξ μάρκα megaline. Τα σφίγγει αλλά επειδή έχει πολύ αφρολεξ όταν κλείνει με το όπλο μέσα λυγίζει και έχουν ένα μικρό κενό τα δύο φύλλα μεταξύ τουςΑν είναι να σφίγγουν στα σοβαρά και να είναι ακίνητα τότε είναι ΟΚ. Αλλά από την εικόνα δε φαίνονται πουθενά λουριά σε αυτή με τα δύο όπλα. Για αυτό φοβήθηκα ότι θα κουνιούνται.
Και μενα ρε γι αυτο εβαζα το λαμοραντορ να παταει επανω αχαχααχαχΕγώ έχω μια βαλίτσα με κυψελωτο αφρολεξ μάρκα megaline. Τα σφίγγει αλλά επειδή έχει πολύ αφρολεξ όταν κλείνει με το όπλο μέσα λυγίζει και έχουν ένα μικρό κενό τα δύο φύλλα μεταξύ τους
Εγώ έχω μια τέτοια θήκη αλλά σπαει το όπλο για να μπει.Θα χτυπάνε τα δύο όπλα μεταξύ τους μέσα στη θήκη. Θα γεμίσουν γρατζουνιές.
Στελιο κοντεβουμε τα σαραντα φιλε σφυριλατα να γινουν μες τη θηκη απ το κοπανιμα πιος τα χεζει ρε συ για μας εχει τπτ να μη κανουμε γραμμες???Εγώ έχω μια τέτοια θήκη αλλά σπαει το όπλο για να μπει.
Τα δύο κομμάτια δεν κουνάνε καθόλου ώστε να χτυπάνε μεταξύ τους τα εγκλωβίζει αυτό το αφρολεξ και μένουν στη θέση τους.
Ευτυχώς που δεν είσαι κατασκευαστής θηκων.Στελιο κοντεβουμε τα σαραντα φιλε σφυριλατα να γινουν μες τη θηκη απ το κοπανιμα πιος τα χεζει ρε συ για μας εχει τπτ να μη κανουμε γραμμες???
Α μη νομιζεις οτι ειμαι διαφορετικος απο σενα μια φορα εβγαλα το μπουφαν μες την παγωνια γτ το φερμουαρ μου γρατσουναγε το οπλο απλα σου λεω οτι ενω το οπλο ειναι καινουριο ακομα εγω εχω αρχισει και κανω γραμες αχαχψααχΕυτυχώς που δεν είσαι κατασκευαστής θηκων.
Θα χε κλείσει το μαγαζί.
Χαχαχα
Αυτή είναι η πιο σωστή και σίγουρη προσέγγιση.Είναι σωστό αυτό το τέστ και χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην πρακτική σκοποβολή για να δούμε ποιο είναι το κυρίαρχο μάτι . Η μόνη ένσταση είναι να είναι μικρότερο το τρίγωνο.... σχηματίστε ένα τρίγωνο με τις δύο παλάμες.... όπως στο άρθρο που αναφέρθηκε. Οι δύο αντίχειρες μπορούν να είναι παράλληλα και οι δείκτες να κλείνουν περισσότερο το κενό. Ζητηστε από κάποιο άτομο να καθισει απέναντι σας.....Προτείνετε τα χέρια χωρίς να τα χωρίσετε και σηκωστε τα για να κοιτάξετε μέσα από το κενό το άτομο.....θα σας πει με σιγουριά με ποιο μάτι τον κοιτάτε. Επίσης το ίδιο μπορεί να γίνει σε καθρέφτη.... βάλτε ένα σημάδι στον καθρέφτη και όταν προτείνετε τα χέρια σας κοιτάξτε με ποιο μάτι σας βλέπετε το σημάδι.. αυτό είναι το κυρίαρχο.... φυσικά το τεστ γίνεται με τα δύο μάτια ανοικτά