Δεν είχα δει το μπάτζετ που έγραψες ξεφεύγει και πολύ καλή επιτυχία σε ότι διαλέξειςΤις Beretta τις ξέρω με τη δικιά μου κυνηγάω από τσίχλες μέχρι γουρούνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά η Xtreme plus ξεφεύγει σε τιμή
Δεν είχα δει το μπάτζετ που έγραψες ξεφεύγει και πολύ καλή επιτυχία σε ότι διαλέξειςΤις Beretta τις ξέρω με τη δικιά μου κυνηγάω από τσίχλες μέχρι γουρούνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά η Xtreme plus ξεφεύγει σε τιμή
Τις Beretta τις ξέρω με τη δικιά μου κυνηγάω από τσίχλες μέχρι γουρούνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά η Xtreme plus ξεφεύγει σε τιμηΔεν κατεχω καμία από αυτές αλλά έχω δει πολύ καλές ντουφεκιες σε πίνακα από bereta extrem plus και σε λίγα και σε πολλά γρ
Μπα δεν θέλω να μπλέξω με τούρκικα. Και λόγω ιδεολογίας αλλά προτιμώ να πάρω ένα baikal mp155 παρά Τουρκία.Δες και καμιά φτηνή τουρκικη
Η ρεμ δεν ξέρω από εμπλοκές αλλά κάτι βίδες μου έχουν φύγει. Αν θες όπλο καλό και χωρίς εμπλοκές είναι μονόδρομος η α400Το έχω ακούσει από πολλούς αυτό. Βέβαια λένε για εμπλοκές και άλλα προβλήματα στις fabarm όμως που η Remington δεν έχει
Μαλων δε ξερεις τι λες αυτο δε γινετε αχαχαχαχχα!!!!Εγώ φίλε έχω ρεμινγκτον v3 σα την τουφεκια τις fabarm δεν υπάρχει τέλος.
Σταματα παναθεμασε βρε μη λες τετια !!!Η ρεμ δεν ξέρω από εμπλοκές αλλά κάτι βίδες μου έχουν φύγει. Αν θες όπλο καλό και χωρίς εμπλοκές είναι μονόδρομος η α400
Φιλε απο τα τρια που λες η φαμπαρμ τα παταει σε πολλους τομεις αποδοση θες εμφανιση θες αξιοπιστια θες καλα οσ αναφορα την πιοτητα κατασκευης εφαρμογες βαφες δεν περνανε ουτε απο διπλα οι αλλες δυο απο την κολοτουμπαΓεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο κυνήγι των υδρόβιων και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά γιατί το καημένο το Beretta stonecoat το λυπάμαι να το ταλαιπωρώ στα νερά και στις λάσπες. Θα ήθελα τη γνώμη σας όποιος γνωρίζει. Είμαι ανάμεσα σε win sx4 camo, rem v3 camo, και fabarm xlr5 Columba palumbus. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγάζει καλές τουφεκιές κ μετά όλα τα άλλα. Έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα?
Τι εννοείς κάτι βίδες μου έχουν φύγει???Η ρεμ δεν ξέρω από εμπλοκές αλλά κάτι βίδες μου έχουν φύγει. Αν θες όπλο καλό και χωρίς εμπλοκές είναι μονόδρομος η α400
Α εισαι καινουριος δεν εχεις διαβασει που λεω τουφεκας και κουνας το οπλο να δεις τι θα πεσει και σημειονω οτι το ειπα για δικα μου οπλα ετσιΤι εννοείς κάτι βίδες μου έχουν φύγει???
Ναι φίλε δεν το είχα ξανακουσει αυτό. Μπράβο σου πάντως που είσαι ειλικρινής και μιλάς αντικειμενικά για τα όπλα σου. Για να πω την αλήθεια περισσότερο με φόβιζε η κάννη της που είναι αχρωμίωτη (επειδή τη θέλω για υδρόβια) αλλά αν υπάρχουν τέτοια θέματα που λες τότε κατεβαίνει κι άλλο στη λίστα.Α εισαι καινουριος δεν εχεις διαβασει που λεω τουφεκας και κουνας το οπλο να δεις τι θα πεσει και σημειονω οτι το ειπα για δικα μου οπλα ετσι
Δε φταίω εγώ με προκαλούν χαχαχαχαχαΣταματα παναθεμασε βρε μη λες τετια !!!
Δεν διαφωνώ η fabarm ήταν πιο πάνω στη λίστα μου από την αρχή. Απλά δεν έχω κάποιον γνωστό να μου πει μια αντικειμενική γνώμη και ψάχνομαι από εδώ και από εκεί να μάθω πληροφορίες.Φιλε απο τα τρια που λες η φαμπαρμ τα παταει σε πολλους τομεις αποδοση θες εμφανιση θες αξιοπιστια θες καλα οσ αναφορα την πιοτητα κατασκευης εφαρμογες βαφες δεν περνανε ουτε απο διπλα οι αλλες δυο απο την κολοτουμπα
Τωρα εδω να δεις πληροφοριες αχαχαχα θα στουπωσει το κινιτο σουΔεν διαφωνώ η fabarm ήταν πιο πάνω στη λίστα μου από την αρχή. Απλά δεν έχω κάποιον γνωστό να μου πει μια αντικειμενική γνώμη και ψάχνομαι από εδώ και από εκεί να μάθω πληροφορίες.
Πλαστικα μέρη για stonecoat δεν βγάζει η beretta , να καθαρίσεις με κάνα 300ρι;Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο κυνήγι των υδρόβιων και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά γιατί το καημένο το Beretta stonecoat το λυπάμαι να το ταλαιπωρώ στα νερά και στις λάσπες. Θα ήθελα τη γνώμη σας όποιος γνωρίζει. Είμαι ανάμεσα σε win sx4 camo, rem v3 camo, και fabarm xlr5 Columba palumbus. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγάζει καλές τουφεκιές κ μετά όλα τα άλλα. Έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα?
Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα πουθενά. Θέλω όμως να πάρω και ένα δεύτερο πιο μαχημο. Το Beretta το θεωρώ πιο πολύ "έπιπλο".Πλαστικα μέρη για stonecoat δεν βγάζει η beretta , να καθαρίσεις με κάνα 300ρι;
Ολα αυτά που κοιτάς μόνο στα πλαστικά μέρη υπερισχύουν για τον βάλτο.Για πιο μάχιμο στο βάλτο κάποιοι προτιμούν τις Baikal ,έτσι δεν θα πολύ κλαις ότι και να πάθει.Το έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα πουθενά. Θέλω όμως να πάρω και ένα δεύτερο πιο μαχημο. Το Beretta το θεωρώ πιο πολύ "έπιπλο".
Καλησπέρα, μπες αν θέλεις στο fabarm team έχει πολλές συζητήσεις για την xlr5, ή κάνε μια αναζήτηση...Δεν διαφωνώ η fabarm ήταν πιο πάνω στη λίστα μου από την αρχή. Απλά δεν έχω κάποιον γνωστό να μου πει μια αντικειμενική γνώμη και ψάχνομαι από εδώ και από εκεί να μάθω πληροφορίες.
Σκέφτηκα και αυτή την εκδοχή αλλά το baikal με φοβίζει το πιστόνι του που θέλει σωστή ρύθμιση αλλιώς μπορεί να σε κρεμάσει.Ολα αυτά που κοιτάς μόνο στα πλαστικά μέρη υπερισχύουν για τον βάλτο.Για πιο μάχιμο στο βάλτο κάποιοι προτιμούν τις Baikal ,έτσι δεν θα πολύ κλαις ότι και να πάθει.
Το τουφέκι σου είναι ένα κ λέγεται SX4Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο κυνήγι των υδρόβιων και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά γιατί το καημένο το Beretta stonecoat το λυπάμαι να το ταλαιπωρώ στα νερά και στις λάσπες. Θα ήθελα τη γνώμη σας όποιος γνωρίζει. Είμαι ανάμεσα σε win sx4 camo, rem v3 camo, και fabarm xlr5 Columba palumbus. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγάζει καλές τουφεκιές κ μετά όλα τα άλλα. Έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα?
Πετραν μόνο Μπενέλι όλα τα άλλα είναι κουπιά για την μπλαβαΓεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο κυνήγι των υδρόβιων και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά γιατί το καημένο το Beretta stonecoat το λυπάμαι να το ταλαιπωρώ στα νερά και στις λάσπες. Θα ήθελα τη γνώμη σας όποιος γνωρίζει. Είμαι ανάμεσα σε win sx4 camo, rem v3 camo, και fabarm xlr5 Columba palumbus. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγάζει καλές τουφεκιές κ μετά όλα τα άλλα. Έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα?